Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

benm benım rahım fılmıme baktı onceee ordan anladı ama banada bısı yok dmeıslerdı ama kendısı muane esnasında da anlıor ve olması gerekenle senınkını gosterıor zaten ıkısının farklı olduğunu sana ıspat edıor valla adam cnm bakalım benmde bayram sonrası amelıyat rabbım neyler neylerse güzel eyler ıns gerek klamaz da hmıs olurum dıe yalvarıorum ama hayırlısı gercı napalım

Anladım canim cok sagol inşallah gerek kalmadan hamile kalırsın bize mutlu haberi verirsin canım benim

Canım aslına bakarsan histeroskopi demesi gayet normal çünkü biz sıradan gebe kalan o da sıradan kadın doğum doktoru değil. Bizde bisilerr var ki gebe kalamiyoruz ve sorunumuz olduğu için mustafa hocaya gidiyoruz. Bazi doktorlar tup bebeği yapıp tutmayinca histeroskopiye başvuruyor . Mustafa hoca insanı yormadan ilk olarak bunu yapıyor .

Evet ya keşke bi düzene girse şimdi diyorun gidicem telaşlı telaşlı ilgilenecek heralde benimle neyse ki cumaya kesin dediler izindeyim okul açılacak deyince tamam kesin cuma dediler

Yok canim o konu da suphen olmasın uzun uzun inceliyor mustafa hoca. Verimlilik dediğim randevuların iptal olması ve hocanın kendi yoğunluğu çünkü akşam 8 9a kadar çalışıyor . ilk gorusme zaten çok ayrıntılı oluyor herşeyi soruyor

Kizlar ben Mustafa hocanin gerekmedikce bi operosyon yapmadigina emin oldum. Yani hocaya guvenim bu konuda tam bende histeroskopi olucam bayramdan sonra.. 4 yildir biseyin yok dediler o kadar tedavi sonuc negatif. Mustafa hoca umut oldu bana Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin. Bu arada cok yogun diye acele acele bakar diye dusunmeyin bende oyle dusunuyordum 2,5 bekledim ama hoca cok ayrintili ilgilendi sagolsun.

Canim sen kac senedir bebek istiyosun ve herhangi bi tedavi gordun mu

cnm dört snee oldu ısteyelı vallahı bı dıs gebelik bıde kımyasal gebelik gecırdım ıkı asılama oldum tık yok ıste mustafga hocaya guvenıorum allahın ıznıyle once rabbım sonra mustafa hocada arıorum caremı artık bakalım ne olcak sen ne kadrdır ıstırosun

Kızlar şimdi ciktim mustafa hocadan çok iyi bi Doktor. 3 tane yumurta olusmus hatta çatlamis ama dur dedi bi bakti rahim dar ondan olmuyo olsa da dusermis dedi histereskopi yapınca kendiliğinden olur dedi

AYSEN BENDE YAPTIRCM HISTERESKOPO BAKALIM KORKUORUM AMA YAPACAK BISI YOK BANADA DEDI OLSA DUSER DEDI BENDE COK MEMNUN KALDIM IKI SAAT INCELEDI RAHIMI VALLA COK II DR SEN FIYAT ALDIN MI HISTERESKOPI ICIN PEKI

Canim sen kac senedir bebek istiyosun ve herhangi bi tedavi gordun mu
Bende 3,5 senedir istiyorum evt tedavi gordum asilama ve tup bebek tedavisi sonuclar negatif. bende bi dis gebelik gecirdim ve hic bi.soru m yok dediler. Bi suru bitkisel kur yaptim onlari hic saymiyorum bile. Bu arada bayramda adet olurdak ne olacak nasil gun alacagiz bi ay daha beklemek istemiyorum.

Inşallah bayramdan sonra. Zaten adetin 3.günü gidiliyor. Benim tedavi sürecim bayrama geldiği için iptal oldu. Herşeyde vardır bir hayır.

Inşallah bayramdan sonra. Zaten adetin 3.günü gidiliyor. Benim tedavi sürecim bayrama geldiği için iptal oldu. Herşeyde vardır bir hayır.
Cnm hosteroskopi icin adetin 3. gunu gitmek sartmi? Adet bitiminde hiseroskopi olunuyor diye yazilmisti buraya. Sen ne tedavisine baslayacaksin tup bebek mi?

Canim histeroskopi adet bittikten sonra oluyor. Genelde adetin 10-12. Günlerine denk geliyor. 3. Gün hormon testleri için şart.
Cnm hosteroskopi icin adetin 3. gunu gitmek sartmi? Adet bitiminde hiseroskopi olunuyor diye yazilmisti buraya. Sen ne tedavisine baslayacaksin tup bebek mi?

Canim histeroskopi adet bittikten sonra oluyor. Genelde adetin 10-12. Günlerine denk geliyor. 3. Gün hormon testleri için şart.
Of benim bu ayda yatar o zaman yarin yada oburgun hasta olurum 3. Gunde arefe yada bayrama denk gelir 2 aydir bekliyorum bu ayla 3 olacak cok bozuldu moralim simdi

Of benim bu ayda yatar o zaman yarin yada oburgun hasta olurum 3. Gunde arefe yada bayrama denk gelir 2 aydir bekliyorum bu ayla 3 olacak cok bozuldu moralim simdi
canım sen hormon testi mi yaptırıcan histeroskopi mi ben anlayamadım. histeroskopi ise bayram sonrasına denk geliyor sorun yok. histeroskopi öncesi test istenmiyor. sadece operasyondan 1 gün önce anestezi uzmanı için test veriyorsun.

Oylemi canim ya ben histereskopi olucam. Bende saniyorum operasyon icin kan tahlili yapiyorlar 3. Gun :) icime su serptin.. ama mustafa hoca tatile cikmis sanirim eger haftaya dönerse sorun kalmaz. Sagol cevapladigin icin

Oylemi canim ya ben histereskopi olucam. Bende saniyorum operasyon icin kan tahlili yapiyorlar 3. Gun :) icime su serptin.. ama mustafa hoca tatile cikmis sanirim eger haftaya dönerse sorun kalmaz. Sagol cevapladigin icin

Canım adet olduğun gün randevu için arasın tahlil için 1 gün önce gitmen yeterli

Canım senin problemin neydi de histeroskopi dedi mustafa hoca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…