benm benım rahım fılmıme baktı onceee ordan anladı ama banada bısı yok dmeıslerdı ama kendısı muane esnasında da anlıor ve olması gerekenle senınkını gosterıor zaten ıkısının farklı olduğunu sana ıspat edıor valla adam cnm bakalım benmde bayram sonrası amelıyat rabbım neyler neylerse güzel eyler ıns gerek klamaz da hmıs olurum dıe yalvarıorum ama hayırlısı gercı napalımHımm bende öyle olur diye düşünüyorum herkes çok ovunce beklenti yükseldi bende de. Canım bi şey sorucam bu rahim şekil bozukluğu olayı varya onu ultrasinda mi anliyo yoksa rahim filminde mi. Bana hiç bi sorun yok dendi hep hsg çektirmedim daha merak ettim
Anladım canim cok sagol inşallah gerek kalmadan hamile kalırsın bize mutlu haberi verirsin canım benimbenm benım rahım fılmıme baktı onceee ordan anladı ama banada bısı yok dmeıslerdı ama kendısı muane esnasında da anlıor ve olması gerekenle senınkını gosterıor zaten ıkısının farklı olduğunu sana ıspat edıor valla adam cnm bakalım benmde bayram sonrası amelıyat rabbım neyler neylerse güzel eyler ıns gerek klamaz da hmıs olurum dıe yalvarıorum ama hayırlısı gercı napalım
kızlar yaa size bişey sorucam, Mustafa Hoca'ya giden tüm bayanlara genelde histeroskopi yapıyor ve rahim şekil bozukluğu diyor, yani %80- %90 böyle. diğer doktorlar bu konuda hiç bişey demiyor. Mustafa hocaya çok güvenip inanıyorum, tüp yaptırırsamda kesinlikle ona gidicem ama işte bazen aklımda soru işaretleri oluyor.
Evet ya keşke bi düzene girse şimdi diyorun gidicem telaşlı telaşlı ilgilenecek heralde benimle neyse ki cumaya kesin dediler izindeyim okul açılacak deyince tamam kesin cuma dediler
Canim sen kac senedir bebek istiyosun ve herhangi bi tedavi gordun mubenm benım rahım fılmıme baktı onceee ordan anladı ama banada bısı yok dmeıslerdı ama kendısı muane esnasında da anlıor ve olması gerekenle senınkını gosterıor zaten ıkısının farklı olduğunu sana ıspat edıor valla adam cnm bakalım benmde bayram sonrası amelıyat rabbım neyler neylerse güzel eyler ıns gerek klamaz da hmıs olurum dıe yalvarıorum ama hayırlısı gercı napalım
Evet canim 2700AYSEN BENDE YAPTIRCM HISTERESKOPO BAKALIM KORKUORUM AMA YAPACAK BISI YOK BANADA DEDI OLSA DUSER DEDI BENDE COK MEMNUN KALDIM IKI SAAT INCELEDI RAHIMI VALLA COK II DR SEN FIYAT ALDIN MI HISTERESKOPI ICIN PEKI
Bende 3,5 senedir istiyorum evt tedavi gordum asilama ve tup bebek tedavisi sonuclar negatif. bende bi dis gebelik gecirdim ve hic bi.soru m yok dediler. Bi suru bitkisel kur yaptim onlari hic saymiyorum bile. Bu arada bayramda adet olurdak ne olacak nasil gun alacagiz bi ay daha beklemek istemiyorum.Canim sen kac senedir bebek istiyosun ve herhangi bi tedavi gordun mu
Inşallah bayramdan sonra. Zaten adetin 3.günü gidiliyor. Benim tedavi sürecim bayrama geldiği için iptal oldu. Herşeyde vardır bir hayır.Bende 3,5 senedir istiyorum evt tedavi gordum asilama ve tup bebek tedavisi sonuclar negatif. bende bi dis gebelik gecirdim ve hic bi.soru m yok dediler. Bi suru bitkisel kur yaptim onlari hic saymiyorum bile. Bu arada bayramda adet olurdak ne olacak nasil gun alacagiz bi ay daha beklemek istemiyorum.
Cnm hosteroskopi icin adetin 3. gunu gitmek sartmi? Adet bitiminde hiseroskopi olunuyor diye yazilmisti buraya. Sen ne tedavisine baslayacaksin tup bebek mi?Inşallah bayramdan sonra. Zaten adetin 3.günü gidiliyor. Benim tedavi sürecim bayrama geldiği için iptal oldu. Herşeyde vardır bir hayır.
Cnm hosteroskopi icin adetin 3. gunu gitmek sartmi? Adet bitiminde hiseroskopi olunuyor diye yazilmisti buraya. Sen ne tedavisine baslayacaksin tup bebek mi?
Of benim bu ayda yatar o zaman yarin yada oburgun hasta olurum 3. Gunde arefe yada bayrama denk gelir 2 aydir bekliyorum bu ayla 3 olacak cok bozuldu moralim simdiCanim histeroskopi adet bittikten sonra oluyor. Genelde adetin 10-12. Günlerine denk geliyor. 3. Gün hormon testleri için şart.
canım sen hormon testi mi yaptırıcan histeroskopi mi ben anlayamadım. histeroskopi ise bayram sonrasına denk geliyor sorun yok. histeroskopi öncesi test istenmiyor. sadece operasyondan 1 gün önce anestezi uzmanı için test veriyorsun.Of benim bu ayda yatar o zaman yarin yada oburgun hasta olurum 3. Gunde arefe yada bayrama denk gelir 2 aydir bekliyorum bu ayla 3 olacak cok bozuldu moralim simdi
Oylemi canim ya ben histereskopi olucam. Bende saniyorum operasyon icin kan tahlili yapiyorlar 3. Gun :) icime su serptin.. ama mustafa hoca tatile cikmis sanirim eger haftaya dönerse sorun kalmaz. Sagol cevapladigin icincanım sen hormon testi mi yaptırıcan histeroskopi mi ben anlayamadım. histeroskopi ise bayram sonrasına denk geliyor sorun yok. histeroskopi öncesi test istenmiyor. sadece operasyondan 1 gün önce anestezi uzmanı için test veriyorsun.
Oylemi canim ya ben histereskopi olucam. Bende saniyorum operasyon icin kan tahlili yapiyorlar 3. Gun :) icime su serptin.. ama mustafa hoca tatile cikmis sanirim eger haftaya dönerse sorun kalmaz. Sagol cevapladigin icin
Canım senin problemin neydi de histeroskopi dedi mustafa hocaOylemi canim ya ben histereskopi olucam. Bende saniyorum operasyon icin kan tahlili yapiyorlar 3. Gun :) icime su serptin.. ama mustafa hoca tatile cikmis sanirim eger haftaya dönerse sorun kalmaz. Sagol cevapladigin icin
Cnm bizde problem yok daha dogrusu sebepsiz denildi simdiye kadar asilama ve tup beebk tedavisi gordum ama malesef olmadiCanım senin problemin neydi de histeroskopi dedi mustafa hoca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?