- 5 Eylül 2015
- 264
- 128
- 18
- 34
Hımm aynen canım bana da her şey iyi dediler 15 oldu olmadı ama sonra mustafa hocaya gıttım 3 yumurta var dedi biri çatlamis iyi dedi sonra bi bakti rahim dar canım ondan olmamis bunca zaman olsa da dusermis histeroskopiden sonra kendiliğinden olur dediCnm bizde problem yok daha dogrusu sebepsiz denildi simdiye kadar asilama ve tup beebk tedavisi gordum ama malesef olmadimustafa hocada rahimde sekil bozuklugundan olmuyor dedi. Sizin ne problem?
Adetimi bekliyoz canım hemen olucam bu ay sonuna denk geliyo işte ekim 2 3 gibiAnladim cnm benim 3.5 sene oldu. Banada histeroskopiden sonra bi kac ay bekleyelim dedi %90 bu sebepten olmuyo dedi. Sen ne zaman olacaksin histeroskopi
Ben sali gunu histeroskopi oldum hafif kanamam var hala histeroskopi sonrasi boyle kanama yasayan var mi aranizda..
Olur tabi canim.ben 3-4 gün adet gibi kanamam olmuştu. Sonrada 4-5 gün leke seklinde olmuştu.
Sağol cnm cevapladigin için bide kasiklarim aciyor buda normal herhalde sana ilaç verdi mi doktor cnm
Ben sali gunu histeroskopi oldum hafif kanamam var hala histeroskopi sonrasi boyle kanama yasayan var mi aranizda..
Baya ciddiymis bu is ya ben cok hafife almistim..sağol arkadasimCnm benim kanamam 1 ay kadar sürmüştü hatta arada regli bile oldum. Sonrasında hep lekelenme olarak devam etti. Rahim kendini 30/35 günde toparlarmış
Bana da aynisini verdiler bide antibiyotik yazmislar tesekkur ederim cnm bilgiler içinOlur canimm. Benimde kasik ve bel agrim olmuştu. Bana estrofem ve progesteron vermişti. 28 gün estrofem 21ile 28. Günlerde progesteron kullanmistim. Agri kesici hic almadim. Sadece ilk 2 gün icmistim.
Bana da aynisini verdiler bide antibiyotik yazmislar tesekkur ederim cnm bilgiler için
Merhaba Arkadaşım.Arkadaslar merhaba.. ben de tup bebek tedavisine baslayacagim doktor arayisindayim. Mustafa beyle de gorusmeyi dusunuyorum. Bazi yerlerde muatafa bey herkese histereskopi yapiyor diye dert yaniyorlar. Ben histereskopi oldum. Insalalh gerek kalmaz tekrar. Arkadaslr mustafa beyle tup bebek maliyeti nedir..
canım teşekkürler cevabın için.. ama mustafa hocadan vazgectim ben.. inşallah hepimiz kavusuruz bebeklerimizeMerhaba Arkadaşım.
Mustafa Hoca gerektiği zaman hitreskopi yapıyor sakın endişelenme. Hitreskopi olduysan ve başarılı ise tabiki yapmaz. Bende 3 ay önce oldum hitreskopi. Ekim ayında tüp bebeğe kısmet ise başlayacağım. 3 ay önce fiyat 4200 TL idi. şimdi 4800 civarında yanlış olmasın siz arayıp asistanına sorun isterseniz. Gerçi beni muhasebeye yönlendirmişlerdi. Fiyatı muhasebe veriyor.
Neden vazgectiniz ve kimde karar kildiniz?canım teşekkürler cevabın için.. ama mustafa hocadan vazgectim ben.. inşallah hepimiz kavusuruz bebeklerimize
SEBEBİNİ BANA DA YAZAR MISIN?ben artık açık alanda konuşmak istemiyorum canım.özelden yazayım sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?