- 5 Eylül 2015
- 264
- 128
- 18
- 34
Cnm neden vazgeçtim bende merak ettim. İnş hakkında hayırlısı olur. Hangi dr gitmeye karar verdim banada yazar mısın?canım teşekkürler cevabın için.. ama mustafa hocadan vazgectim ben.. inşallah hepimiz kavusuruz bebeklerimize
Ay canım bende çarşamba gunu olucam ama bana şey dediler salı günü de gelmeniz gerekir kan tahlili mi ne icin anlamadım sana da dediler mislm kızlar bende merak ettım ya sebebını :S kızlar cuma gunu hıstereskopı oluorum korku saldı benı ıyıce
Amin canimm niye öyle olmuş ki acaba ya üzüldüm canım senin adına inşallah tez zamanda tedavi sonuçlanırarkadaşlar mustafa beyin tavrını beğenmedim. internetten face gruptan bişey sordum sormaz olaydım. tavrı bir doktora hiç yakışmıyor ve sürekli savunma mekanizması ile hareket ederek kendini savunma gereksinimi duyuyor. beyfendi beni burdan da okuyordur malum ona şöyle sesleniyorum kendisi bu memlekette tek doktor değil.. beni hastası olarak kabul etmeyecekmiş ben de çoook meraklısı değilim zaten. facede hastalarına sorduğum tek şey İLGİLENİYOR MU sorusu idi. hemen saldırıya geçti kendisi ve fanları. bana burdan da saldıracaklardır muhtemelen. istediklerini söylesinler artık muhatap almıyorum hiçbirini.. neyse inşallah hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır. sonucta aynı yolun yolcusuyuz ve işimiz zor. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun..
Canim fiyat nedirslm kızlar bende merak ettım ya sebebını :S kızlar cuma gunu hıstereskopı oluorum korku saldı benı ıyıce
Ay canım bende çarşamba gunu olucam ama bana şey dediler salı günü de gelmeniz gerekir kan tahlili mi ne icin anlamadım sana da dediler mi
arkadaşlar mustafa beyin tavrını beğenmedim. internetten face gruptan bişey sordum sormaz olaydım. tavrı bir doktora hiç yakışmıyor ve sürekli savunma mekanizması ile hareket ederek kendini savunma gereksinimi duyuyor. beyfendi beni burdan da okuyordur malum ona şöyle sesleniyorum kendisi bu memlekette tek doktor değil.. beni hastası olarak kabul etmeyecekmiş ben de çoook meraklısı değilim zaten. facede hastalarına sorduğum tek şey İLGİLENİYOR MU sorusu idi. hemen saldırıya geçti kendisi ve fanları. bana burdan da saldıracaklardır muhtemelen. istediklerini söylesinler artık muhatap almıyorum hiçbirini.. neyse inşallah hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır. sonucta aynı yolun yolcusuyuz ve işimiz zor. ALLAH hepimizin yardımcısı olsun..
ONUN için ekstra para veriyo muyuz canım yolda ameliyat parasının içinde micnm operasyondan bir gün önce gidip anestezi doktoruyla görüşüp ameliyat için bir kaç test yapıyorlar. korkma korkulacak birşey yok. hakkında hayırlısı olsun
ONUN için ekstra para veriyo muyuz canım yolda ameliyat parasının içinde mi
Merhaba kızlar..ben de aranıza yeni katıldım. Tüp bebek olayımız bugün itibariyle kesinleşti bizimde. Eşim sperm testi yaptırmıştı..sayı ve hareketlilik çok düşük çıkınca doktor ultrason falan istedi..neyse sonuç olarak tüp bebek araştırmasına başladık..okuduğum kadarıyla genelde herkes memnun sanırım mustafa hocadan..biz de ilk etapda sgk destekli başlamak istiyoruz..konuya çok yabancıyım şu aşamada ama yaZdıklarınızı okudukça bilgileniyorum:) sgk için isteneilen raporu almak zormu nasıl oluyor
Şimdiden teşekkür ederim..
En kısa zamanda hepimizin duaları kabul olur inşallah
Merhaba cnm. Ben raporu devlet hastanesinden çıkartmıştım ama medipol rapor çıkartmada yardımcı oluyor. Devlette yanlış hatırlamıyorsam 2 aşılama istiyor. Kendide testler veriyor muayene ediyor. Medipolle bir görüş istersen. Hakkında hayırlısı olsun cnm
Aşilamayi bence direk devlette yaptir olmassa tup bebegi medipolde dusunursunTeşekkür ederim cevabın için..hepimiz için hayırlısı olsun..bizde sperm hareketliliği çok düşük aşılama olur mu bilmiyorum..bir görüşücem sanırım medipolle
Aşilamayi bence direk devlette yaptir olmassa tup bebegi medipolde dusunursun
Cnm2700 verdık sen be zaman olacaksın ya kızlar Mustafa hoca gerçekte de cok iyi bi doktor memnun kaldık valla sen ne kadar verdın cnmCanim fiyat nedir
Canım bende çarşamba günü olcam bi gun oncesi cagirdilar anestezi için galiba ona eksta para veriyo muyuz canım her şey dahil 2700 mu bi de hastanede kaç saat kaldın hemen ayaklandı miCnm2700 verdık sen be zaman olacaksın ya kızlar Mustafa hoca gerçekte de cok iyi bi doktor memnun kaldık valla sen ne kadar verdın cnm
Canım bende çarşamba günü olcam bi gun oncesi cagirdilar anestezi için galiba ona eksta para veriyo muyuz canım her şey dahil 2700 mu bi de hastanede kaç saat kaldın hemen ayaklandı mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?