Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Cnm2700 verdık sen be zaman olacaksın ya kızlar Mustafa hoca gerçekte de cok iyi bi doktor memnun kaldık valla sen ne kadar verdın cnm
Eda hanım histereskopiyi ne zaman oldunuz. Yeni fiyatı mı 2700. Medipolde Tüp bebek raporlu ve raporsuz fiyatlarından bilginiz var mı. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

KıZlar dün histereakopi oldum 2700 herşey dahil dün sabah sekiZde giriş. Yaptım onda ameiıyata girdin onıkıde çıktım ıkıde lavaboya kalktım aksam saat sekizde çıktım bugün dinlendim kanamam var ama normal dedı doktor soracağınız bişey varsa elimden geldiğince yardım ederim

Bu Arada tüp bebek fiyatlarını bilmiyorum doktor altı aya kadar kendışıgınden kalacaksın inş dedi hoca mükemmel cok memnun kaldık

Biz universite hastanedinde yaptirdik 6 bin 500 caba da raporlu 450 tl 23 yasini gecmis isen

Geçmiş olsun..Histereakopiyi herkesden istiyorlar mı acaba

Bu Arada tüp bebek fiyatlarını bilmiyorum doktor altı aya kadar kendışıgınden kalacaksın inş dedi hoca mükemmel cok memnun kaldık
Bana 6 aya kadar kalirsin gibi bi sey soylemedi ama bi süre normal yoldan deneyin dedi. 4 hafta sonrada kontrole cagirdi. Sanada ilac olarak progestan ve estrofem verdi mi

Verdi cnm bide antibiyotik verdi bana kalırsın dedı ya cnm ama inş tabi dedi sende mi cuma günü oldun ne kadar verdın 2700 mü benide dört hafa sonra çağırdı cnm bakalım hayırlısı inş sen ne kadarlık evlisin hiç hamile kaldın mı

Evt cnm bende 2700 verdim kanamam devam ediyor ama normal oldugunu soyledi Mustafa hoca. Dun yattim ama bugün ayaklandim cuma günü oldum bende.. antibiyotik bana da verdi. Estrofen gunde 3 tane bu arada ilaclari ssk vermedi ozelden aldik ama ameliyat sskdan olduk seninde oylemi

Adın ne bende cuma günü saat onda oldum sen pendıkte oturan arkadaş mısın yoksa cnm ilaç 30 tl tuttu işte sadece bi tanesini karşılamadı ssk

ya kızlar hıstereskopı olup hamıle kalan yokmu hadı bıze umıt olun bende bayramdan sonra olacağım ya kalan olmadı mı hıc :S

mrb eda, histereskopini oldun mu? ben de histereskopi oldum iki ay önce. üç yıl gebe kalabilmek için tedavi olmuş bir türlü netice alamamıştım. bu arada polikistik over hastasıyım. o yüzden aylarca yumurtlama ilaçları içtim ve aşılama oldum ancak sonuç alamamıştım. bir arkadaşımın önerisi ile mustafa bey'i tanıdık ve onunla tadeviye devam ettik. ben pco olduğum için tüp bebek ile gebe kaldım, ilk denemede. pco olmasaydım histereskopi sonrası normal yolla da gebe kalabileceğimi söylemişti doktor bey. gebe olduğumu öğrenmem çok yeni.. demem o ki, histereskopinin faydasını bir ayda gördüm. umarım tüp bebege kalmadan normal yolla gebe kalır, güzel haberlerini paylaşırsın.
( bu arada rahmim küçüktü ve şekil bozukluğu vardı. )

Cnm ya bana cok umut oldun Allah'ım inş benimde gerek kalmaz benim de rahmim şekli bozuk dedı doktor bi kimyasal bide dış gebelik gwcirdim kendıliginden oldu ıkısıde başka bi sorun yok çok şükür valla cok umutluyum histereakopi sonrası bakalım artık hayırlısı cnm

Mustafa bey, rahimdeki en ufak sekil bozuklugunun gebe kalmada veya gebelik surecinde risk olusturabilecegi varsayimi uzerine hareket ediyor. Garantici, ne yapmak istedigini cok iyi bilen, riskleri ortadan kaldirarak tedavide ilerlemek isteyen biri. Histereskopinin tedavideki faydasini ispatlamis bir hekim. Rahim Sekil bozukluklari maalesef dis gebelik sebeplerinden biri. o yuzden senin de bu operasyondan fayda gorecegine inaniyorum allahin izniyle. Allah benim gibi senin de mutluluguna doktor beyi vesile kilsin insallah.

amın cnm amın dua et ne olur hamıslerın duası kabul olur dört yıllık evlıyım uc senedr ugrasıorum hıocbıırı sorun yok derken mustafa hoca cıktı karsıma allah razı olsun bende sankı umuyluyum ama benım ağrım var ya cuma gunu oldum kanamam da var bıraz ama bugun mutıs karnıma kramp grııor sanırım normal deıl mı sonuçta o kadar uğraşıldı rahımle rabbım yardımcımız olsun mutsfa hoca da ıns benımde vesılemdır cok sabırsızım bu ay bı gcesede bızde başlasak ınss kalacağım ya cok ınanıorum

Tabi ki normal, hic endise etme. Bana stend balon da takilmisti. Kanamam yaklasik uc hafta surmustu. Tabi agrim ve kramplarim da. Bir sonraki regl ile beraber tup bebege basladik yine de...
Ben de normal yolla gebe kalacagini dusunuyorum. Tez zamanda hayirli bir evlat nasip olsun sana da...
Sabrimizin sonu selamet olsun :)
Gorusmek uzere.

Canim agriyi sanirim estrofem de yapiyor cunku yan etkilerinde okudum sonucta hormon, ilac bitene kadar büyük ihtimal devam edecek.

senınde var mı cnm ağrın cok saol suduslerı takıpte ol ıns hayırlı habelrı bızde sana veırıız

Evt canm ozellikle agri aksam daha cok oluyor ara ara aliyor.. kanamada devam ama azaldi tabi ilk gune göre..

venus sankı ay geçmeyecek gıbı ılk defa bu kadar umut doldu ıcım su ayı bı atlatsakda bızde hayırlı haberler alsak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…