Eda hanım histereskopiyi ne zaman oldunuz. Yeni fiyatı mı 2700. Medipolde Tüp bebek raporlu ve raporsuz fiyatlarından bilginiz var mı. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?Cnm2700 verdık sen be zaman olacaksın ya kızlar Mustafa hoca gerçekte de cok iyi bi doktor memnun kaldık valla sen ne kadar verdın cnm
KıZlar dün histereakopi oldum 2700 herşey dahil dün sabah sekiZde giriş. Yaptım onda ameiıyata girdin onıkıde çıktım ıkıde lavaboya kalktım aksam saat sekizde çıktım bugün dinlendim kanamam var ama normal dedı doktor soracağınız bişey varsa elimden geldiğince yardım ederim
Bende oldum histeroskopi cnm ayni fiyat evdeyim simdi kanaman devam ediyor mu?Cnm2700 verdık sen be zaman olacaksın ya kızlar Mustafa hoca gerçekte de cok iyi bi doktor memnun kaldık valla sen ne kadar verdın cnm
Bana 6 aya kadar kalirsin gibi bi sey soylemedi ama bi süre normal yoldan deneyin dedi. 4 hafta sonrada kontrole cagirdi. Sanada ilac olarak progestan ve estrofem verdi miBu Arada tüp bebek fiyatlarını bilmiyorum doktor altı aya kadar kendışıgınden kalacaksın inş dedi hoca mükemmel cok memnun kaldık
ya kızlar hıstereskopı olup hamıle kalan yokmu hadı bıze umıt olun bende bayramdan sonra olacağım ya kalan olmadı mı hıc :S
Cnm ya bana cok umut oldun Allah'ım inş benimde gerek kalmaz benim de rahmim şekli bozuk dedı doktor bi kimyasal bide dış gebelik gwcirdim kendıliginden oldu ıkısıde başka bi sorun yok çok şükür valla cok umutluyum histereakopi sonrası bakalım artık hayırlısı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?