Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Kızlar bana da dua edin yarın histeroskopi olucam sonra kendiliğinden olur dedi geçen ay muayene olduğumda kendiliğinden 3 yumurta vardi biri de catlamisti ii

merhaba kızlar. histeroskopi sonrası güzel haberlerinizi almak bana umut oluyor. bende haziran sonunda histeroskopi oldum ama hala bir gelişme yok. kanamam neredeyse 1,5 ay sonra normale döndü yani ağustos ayı gibi. hala bir umut şansımı deniyorum ama bir yandan da hemencecik tedaviye başlamak istiyorum. bu arada genetik test yaptırdım sonuçlarımı bekliyorum. sanırım sonuçları alır almaz tedaviye başlayacağım. hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Kızlar Günaydın dün histereskopi oldum doktor başarılı bi ameliyat dedi 4 hafta sonra kontrole çağırdı sonra kendi halinize birakicam olacak insallah dedi. Ben bi şey sorcam 4 5 özel hayatınız olmasın dedi sonrasında olunca korunmam mi gerekecek acaba kontrole kadar

çok geçmiş olsun canımm. yok hayır korunmana gerek yok. zaten rahim kendini 30-35 günde toparladığı için gebelik olmaz

Honey diye bi arkadas vardi burada hamile kalan bende onun yazisini okuyup mustafa hocaya karar vermistim

İyi geceler arkadaslar 5 kez tup bebek denedim.hepsi basarisiz oldu 6. Deneme icin merkez arayisindayim mustafa acet ismini cok.duyuyorum medipol hastanesinde raporlu tüp bebek ne kadara mal oluyor ayrica histeroskopi yapiyor dr histerskopi ameliyatini sigorta karsliyormu bilen arkadaslar yazabilirmi

Histeroskopi ameliyati ssk li 2700 tl ama tup bebek fiyatini tam bilmiyorum. Daha once histeroskopi olmadiniz mi? Sorun ne sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…