- 5 Eylül 2015
- 264
- 128
- 18
- 34
Amin eda111 benimde icim umut dolu sanki olacak bu sefer hadi bakalim kizlar hepimiz güzel haberler verelim ins :)venus sankı ay geçmeyecek gıbı ılk defa bu kadar umut doldu ıcım su ayı bı atlatsakda bızde hayırlı haberler alsak artık
çok geçmiş olsun canımm. yok hayır korunmana gerek yok. zaten rahim kendini 30-35 günde toparladığı için gebelik olmazKızlar Günaydın dün histereskopi oldum doktor başarılı bi ameliyat dedi 4 hafta sonra kontrole çağırdı sonra kendi halinize birakicam olacak insallah dedi. Ben bi şey sorcam 4 5 özel hayatınız olmasın dedi sonrasında olunca korunmam mi gerekecek acaba kontrole kadar
Bugün mustafa hocaya randevu aldım verlen tarih 4 aralık
Bugün mustafa hocaya randevu aldım verlen tarih 4 aralık
Wwaaaoowww ilk muayene mi?
mayıs ayında gitmiştim en gec 2 hafta sonrasına veriyorlardı yoğunluk artmış ne diyim inşallah daha da ertelenmez
Kızlar histeroskopi sonrası hamile kalan var miiii
Yaaa benim facem yok kiiiıi mustafa beyin sayfasında miburada yok galiba ama facede ki grupta var kalan
Yaaa benim facem yok kiiiıi mustafa beyin sayfasında mi
Histeroskopi ameliyati ssk li 2700 tl ama tup bebek fiyatini tam bilmiyorum. Daha once histeroskopi olmadiniz mi? Sorun ne sizinİyi geceler arkadaslar 5 kez tup bebek denedim.hepsi basarisiz oldu 6. Deneme icin merkez arayisindayim mustafa acet ismini cok.duyuyorum medipol hastanesinde raporlu tüp bebek ne kadara mal oluyor ayrica histeroskopi yapiyor dr histerskopi ameliyatini sigorta karsliyormu bilen arkadaslar yazabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?