Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

bildiğim kadarıyla raporlu 4000 raporsuz 5000 raporu hastane çıkartıyormuş . histeroskopi 2700 balon takılırsa +300 oluyor.

merhaba öncelikle hayırlı olsun gebeliğiniz Rabbim tamamına erdirsin
bende pko luyum ve mustafa beye görünmek istiyorum.Sormak istediğim dr histereskopiyi herkezden istiyormu yani bu işelmi kendi mi yapıyor yoksa muayeneden önce işlemin yapılması mı gerekiyor.Teşekkür ederim şimdidien cevabın için.

Canım önce muayene ediyo eğer gerek görürse histeroskopi ameliyatını yapıyor rahim de bi problem görürse

VENUS cnm merhaba nasılsın nasıl oldun ağrın sızın var mı kanaman var mı

Histeroskopi ameliyatili 2700 tl ama tup bebek fiyatini tam bilmiyorum. Daha once histeroskopi olmadiniz mi? Sorun ne sizin
Daha once histerskopi olmustum bundan 4 yil kadar once yeniden istermi acaba? Sorun sperm sayisi ve hareketi daha once 5 kez denedik hic biri tutmadi

bildiğim kadarıyla raporlu 4000 raporsuz 5000 raporu hastane çıkartıyormuş . histeroskopi 2700 balon takılırsa +300 oluyor.
Balon ne oluyor,ayrica ilk muayene ücreti ne kadar biz daha once iki kez rapor kullandik saniri, rapor sayisi uce cikti simdi tekrar rapor cikartmamiz gerek rapor kolay cikarmi

Daha once histerskopi olmustum bundan 4 yil kadar once yeniden istermi acaba? Sorun sperm sayisi ve hareketi daha once 5 kez denedik hic biri tutmadi
Canım inşallah mustafa hoca iyi gelir sana Çok iyi başarılı bi Doktor. Yeniden histereskopi ister mi onu bilmiyorum canım bi muayene ol ondan sonra karar verir ona. 170 tl muayene ucreti

aynı cnm benm kanamam ılk hafta bıttı ıkı uc gun surdu hafıf hafıf sonra bıttı sımdı arada kramp oluor ama cok deıl bıde benım ılıskıde cok farkettı ya solemesı ayıptır benm normal yatarken gıtmıordu sımdı ıse cok kolay olaak oluyor

Canım aynen benim de ilişki daha kolay oldu önceden bi acı hissederdım hep ne bilim darliktanti heralde şimdi çok rahat inşallah hemen hamile kalırız çok umutluyum ben esim diyo belki bu ay olur dedim olur mu daha yeni ameliyatı oldum

Mustafa hoca erkek infertilitesinde kadinida cok iyi degerlendiriyorum diye yazmisti cok titiz bi doktor rahmine bakar rahim filmin varsa gotur muayeneye oyle karar verir histereskopiye.
Ay canim benimde aci olurdu sık sık olmadi histereskopiden sonra acaba onla mi alakali diyorum. Bakalim bi sure daha gecsin aci olmassa histereskopidendir kesin :)

bence kesın hıstereskpıden cunkı benımde acı olurdu evet cnm aldım 3 kasıma sen almadın mı

canım çooook sevindim gözün aydın Rabbim sağlıkla 9 ayı tamamlamanı nasip etsin inşallah
amin canımmm aminnn çok sağoll. rabbim isteyen herkese tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşalllahhh.
histeroskopi sonrası 2. ayımda aldım müjdeli haberii, inşallaahhh sizlerde en kısa zamanda alırsınız

Balon ne oluyor,ayrica ilk muayene ücreti ne kadar biz daha once iki kez rapor kullandik saniri, rapor sayisi uce cikti simdi tekrar rapor cikartmamiz gerek rapor kolay cikarmi

geç oldu ama sürekli giremediğim için. balonu gerek olursa takıyor rahim şekli için .ilk öngörüşme ücretsiz. hastane kendisi çıkartıyormuş raporu zorluk yaşamazsınız sanırsam

maşallah canım ne kadar güzel fazla bekletmemiş benim de 4. ayım mustafa hoca ekime kadar olmazsa bilgim olsun demişti bakalım adeti bekliyorum. senin adına çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…