İyi geceler arkadaslar 5 kez tup bebek denedim.hepsi basarisiz oldu 6. Deneme icin merkez arayisindayim mustafa acet ismini cok.duyuyorum medipol hastanesinde raporlu tüp bebek ne kadara mal oluyor ayrica histeroskopi yapiyor dr histerskopi ameliyatini sigorta karsliyormu bilen arkadaslar yazabilirmi
mrb eda, histereskopini oldun mu? ben de histereskopi oldum iki ay önce. üç yıl gebe kalabilmek için tedavi olmuş bir türlü netice alamamıştım. bu arada polikistik over hastasıyım. o yüzden aylarca yumurtlama ilaçları içtim ve aşılama oldum ancak sonuç alamamıştım. bir arkadaşımın önerisi ile mustafa bey'i tanıdık ve onunla tadeviye devam ettik. ben pco olduğum için tüp bebek ile gebe kaldım, ilk denemede. pco olmasaydım histereskopi sonrası normal yolla da gebe kalabileceğimi söylemişti doktor bey. gebe olduğumu öğrenmem çok yeni.. demem o ki, histereskopinin faydasını bir ayda gördüm. umarım tüp bebege kalmadan normal yolla gebe kalır, güzel haberlerini paylaşırsın.
( bu arada rahmim küçüktü ve şekil bozukluğu vardı. )
Canım önce muayene ediyo eğer gerek görürse histeroskopi ameliyatını yapıyor rahim de bi problem görürsemerhaba öncelikle hayırlı olsun gebeliğiniz Rabbim tamamına erdirsin
bende pko luyum ve mustafa beye görünmek istiyorum.Sormak istediğim dr histereskopiyi herkezden istiyormu yani bu işelmi kendi mi yapıyor yoksa muayeneden önce işlemin yapılması mı gerekiyor.Teşekkür ederim şimdidien cevabın için.
Canım önce muayene ediyo eğer gerek görürse histeroskopi ameliyatını yapıyor rahim de bi problem görürse
Ben hemen ulasmistim canım asistanini aramış tüm benTeşekkür ederim canım ama dr a ulaşmak ne mümkün telefonlarını bile düşüremiyorum hep meşgul
Daha once histerskopi olmustum bundan 4 yil kadar once yeniden istermi acaba? Sorun sperm sayisi ve hareketi daha once 5 kez denedik hic biri tutmadiHisteroskopi ameliyatili 2700 tl ama tup bebek fiyatini tam bilmiyorum. Daha once histeroskopi olmadiniz mi? Sorun ne sizin
Balon ne oluyor,ayrica ilk muayene ücreti ne kadar biz daha once iki kez rapor kullandik saniri, rapor sayisi uce cikti simdi tekrar rapor cikartmamiz gerek rapor kolay cikarmibildiğim kadarıyla raporlu 4000 raporsuz 5000 raporu hastane çıkartıyormuş . histeroskopi 2700 balon takılırsa +300 oluyor.
Canım inşallah mustafa hoca iyi gelir sana Çok iyi başarılı bi Doktor. Yeniden histereskopi ister mi onu bilmiyorum canım bi muayene ol ondan sonra karar verir ona. 170 tl muayene ucretiDaha once histerskopi olmustum bundan 4 yil kadar once yeniden istermi acaba? Sorun sperm sayisi ve hareketi daha once 5 kez denedik hic biri tutmadi
Mrb edacim iyiyim arada hafif kasik agrim oluyor ama geciyor hemen. Kanamam bitti cok nadir acik pembe leke oluyor. Sende nasil durunlar canimVENUS cnm merhaba nasılsın nasıl oldun ağrın sızın var mı kanaman var mı
Canım aynen benim de ilişki daha kolay oldu önceden bi acı hissederdım hep ne bilim darliktanti heralde şimdi çok rahat inşallah hemen hamile kalırız çok umutluyum ben esim diyo belki bu ay olur dedim olur mu daha yeni ameliyatı oldumaynı cnm benm kanamam ılk hafta bıttı ıkı uc gun surdu hafıf hafıf sonra bıttı sımdı arada kramp oluor ama cok deıl bıde benım ılıskıde cok farkettı ya solemesı ayıptır benm normal yatarken gıtmıordu sımdı ıse cok kolay olaak oluyor
Mustafa hoca erkek infertilitesinde kadinida cok iyi degerlendiriyorum diye yazmisti cok titiz bi doktor rahmine bakar rahim filmin varsa gotur muayeneye oyle karar verir histereskopiye.Daha once histerskopi olmustum bundan 4 yil kadar once yeniden istermi acaba? Sorun sperm sayisi ve hareketi daha once 5 kez denedik hic biri tutmadi
Ay canim benimde aci olurdu sık sık olmadi histereskopiden sonra acaba onla mi alakali diyorum. Bakalim bi sure daha gecsin aci olmassa histereskopidendir kesin :)aynı cnm benm kanamam ılk hafta bıttı ıkı uc gun surdu hafıf hafıf sonra bıttı sımdı arada kramp oluor ama cok deıl bıde benım ılıskıde cok farkettı ya solemesı ayıptır benm normal yatarken gıtmıordu sımdı ıse cok kolay olaak oluyor
Kizlaaaarrrrr hamileyimmmmmcok sukur elhamdulillahhh
amin canımmm aminnn çok sağoll. rabbim isteyen herkese tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşalllahhh.canım çooook sevindim gözün aydın Rabbim sağlıkla 9 ayı tamamlamanı nasip etsin inşallah
Balon ne oluyor,ayrica ilk muayene ücreti ne kadar biz daha once iki kez rapor kullandik saniri, rapor sayisi uce cikti simdi tekrar rapor cikartmamiz gerek rapor kolay cikarmi
amin canımmm aminnn çok sağoll. rabbim isteyen herkese tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşalllahhh.
histeroskopi sonrası 2. ayımda aldım müjdeli haberii, inşallaahhh sizlerde en kısa zamanda alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?