Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

kimyager1508 canım okumuştum ama sorunun neydi yazar mısın ? bi de pkko falan var mıydı sende düzensizlik falan. ben bi ara klomen kullanmıştım o da pko yapmış artık düzenli olamıyorum maalesef

maşallah canım ne kadar güzel fazla bekletmemiş benim de 4. ayım mustafa hoca ekime kadar olmazsa bilgim olsun demişti bakalım adeti bekliyorum. senin adına çok sevindim
çok sağol canımmm. bana da 6 ay dene , ama 2. ayın sonunda olmazsa istersen tüpe geçeriz haberleşiriz demişti.

Canım çok sevindim hayırlı ugurlu olsun nasıl bi süreçten sonra oldu moral olsun bize de yazarsan

Canım çok sevindim hayırlı ugurlu olsun nasıl bi süreçten sonra oldu moral olsun bize de yazarsan
canım ben 2 yıl önce eylülde korunmayı bıraktım. korunmayı bırakmadan önce doktora gittim genel muayene oldum bi sorun yok bırakabilirsiniz dedi. aradan 4 ay geçti Ocak ayında 4-5 gün geciktim ama gebelik yoktu, şubat ayında da 1 hafta geciktim yine gebelik yoktu ve adetim lekelenme şeklinde 10 gün sürdü. bende fazla sürünce tekrar doktora gittim. doktor muayene etti pco oluşmuş dedi. diğer ay hormon testi yapalım dedi. 6. ay gittim hormon testleri yapıldı eşime sperm testi yapıldı. bende pco oluşmuş. eşimde de kayda değer bi problem gözükmedi. doktor süreci hızlandırmak için klomen tedavisine başlayalım dedi. 3 ay klomen+çatlatma iğnesi tedavisi oldum. ama gebelik oluşmadı. temmuz ayında hsg çekildim tüpler falan temiz çıktı bi sıkıntı yok dendi. ağustos ve eylül ayında 2 kez aşılama yapıldı yine gebelik oluşmadı. sonra tedaviye ara verdim. kasım ayında tüp bebek doktoruna gittim kontrol oldum. bi sıkıntı yok istediğiniz zaman tüp yaparız dedi. ama yaptırmadık. sonra tüpe karar verdik. ağustos ayında yaptırırız diye ramazan geçsin dedik. bu arada ben doktor araştırdım. mustafa beyi buldum. eşime öncesinde bi kontole gidelim belki istediği bişey olur dedim. haziran ayında kontrole gittik yapılan herşeyin sonucunu toplayıp. mustafa hoca güzelce muayene etti ve rahimde şekil bozukluğu var bu şekilde tüp yapama dedi. yapsamda tutmaz, doğal yollada hamile kalamazsın, kalırsanda düşük veya erken doğum olur dedi. histeroskopi önerdi. bizde güvendik ve tamam dedik. çünkü şimdiye kadar ki hiçbir doktor bize böyle bişeyden bahsetmemişti. 6 temmuzda histeroskopi oldum. çok şükür başarılı geçti. histeroskopi sonrası bu 2. ayımdı ve çok şükür ki mucizem geldi. iyi ki mustafa hocaya güvenmişim. inşaalllahhh 9 ay benimle olur ve kucağıma hayırlısıyla alabilirim. Rabbim isteyen herkese tez vakitte hayırlısı ile nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar mustafa hocama rahim filmini gönderdim problemli yazmış.. Acaba problemli demek ne demek histereskopimi istiyor acaba?

Merhaba arkadaşlar mustafa hocama rahim filmini gönderdim problemli yazmış.. Acaba problemli demek ne demek histereskopimi istiyor acaba?
canım problemli yazmışsa mutlaka bişeyler görmüştür. bence ilk fırsatta muayeneye git derim. hem güzel bi muayene etsin hemde yüzyüze konuşursunuz. histeroskopi, laparoskopi yada ne isteyeceğiniz biz bilemeyiz.

Histereskopiden ne kadar süre sonra tüp bebek tedavisine başlıyor peki? Tek gen hastalığı taşıyıcılığımız var.. Normal yolla olma şandı yok.. Belli bir süre ara veriyormu?

Histereskopiden ne kadar süre sonra tüp bebek tedavisine başlıyor peki? Tek gen hastalığı taşıyıcılığımız var.. Normal yolla olma şandı yok.. Belli bir süre ara veriyormu?
canım bu hastaya bağlı ama il regli ile başladığı hastaları var. onu hoca daha net söyler.

Aynen canım bana da hep bi sorun yok dediler ama mustafa hoca rahim dar olduğu için olmuyo dedi ve bende bu ay histeroskopi oldum canimm. 3 4 ay veriyorum kendiliğinden olur dedi senin adına çok sevindim hayırlı olsun bize de dua et

çok sağol canımmm. o kadar çok dua ediyorum ki Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşaalllaahhh

anaaaamm kuzuumm nasıl sevindim anlatamam
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım beniimmmm.. günün en güzel haberi. okuyunca yüzüm güldü...
çoookkkk teşekkür ederim canımmm benimmmm, rabbim tez vakitte sana da nasip etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…