Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

ay cok heycanlandım kımyager hayırlı olsun cnm bende 2 ekımde oldum ay ıns bızde kalırız ya cok ıstıorum bole seylerı duyunca tabı daha cok umutlanıorum umut oldun bana kımyagherr hadı bızede dua et hayırlı olsun kucagına almayı nasıp etsın rabbım ıns

Selamünaleyküm ben 1 senelik evliyim bekarlıktan pko hastasi oldugumu bildigim icin evlendikten 3 ay sonra tedaviye basladim 3 kez igne tedavisi 1 kez ilac tedavisi uyguladik ama hamile kalamadim doktorlar bana son care tüp bebek dediler bi kac tanıdığım bana mustafa beyi önerdi rahmimdede eğrilik var ama bana.butun doktorlar onun hamile.kalmaya engel olmadigini soyledi . acaba mustafa beyin muayene ücreti ne kadar ilk görüşme hariç?

tedirgin olmamaya çalış canım. hep iyi düşün bol bol dua et hayırlısıyla 9 ay sorunsuz geçecek hayırlısıyla
inşallahh canım benim.

amiiinnn canım benim Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah.
kendine çook dikkat et :) durumundan bizleride haberdar et
ederim tabiki deee, takibimdesiniz :))) sizdende hayırlı haberleri duyucaz kısa zamanda inş.

çok sağol canımmm aminnnn. sakın umudunuzu kaybetmek yokkk. o bebişler mutlaka gelecekkkk :)

Aleykümselam canim inşallah tez zamanda bebisin olur. Rahim de bi sorun varsa canım mutlaka mutlaka mustafa beye görün bana da iki yıl hiç bi şey yok dediler mustafa hocaya gıttım meğer rahim darmis çocuk için ortam çok azmis çok şükür ameliyat oldum kendi halimize bıraktı bizi sende mutlaka görün 170 tl muayene ucreti

Kimyager canim ya cok sevindim inan okurken heyecanlandim boyle haberler hep gelsin bende boyle yazayim ins buraya :) Rabbim saglikla kucagina almayi.nasip etsin canim.
Eda canim bende aldim kontrol randevusu 2 kasima da ben aldim karislasamayacagiz

Çok teşekkür ederim inşaAllah en kısa sürede hepimiz bekledigimize kavusuruz

Kimyager canim ya cok sevindim inan okurken heyecanlandim boyle haberler hep gelsin bende boyle yazayim ins buraya :) Rabbim saglikla kucagina almayi.nasip etsin canim.
Eda canim bende aldim kontrol randevusu 2 kasima da ben aldim karislasamayacagiz
Canım biraz önce eda ya sordum ama görmedi herlade bende 7 sinde ameliyat oldum kontrol için adetten sonra mı alayim

Simdi ara canim al randevunu doktor 4 hafta sonra gel demisti bana.. yani telefonda operasyon tarihini soyle zaten kontrol olucam de verirler. Sana balon falan takilmadi degilmi cunku onlari 1 hafta sonra cagiriyormus.

Simdi ara canim al randevunu doktor 4 hafta sonra gel demisti bana.. yani telefonda operasyon tarihini soyle zaten kontrol olucam de verirler. Sana balon falan takilmadi degilmi cunku onlari 1 hafta sonra cagiriyormus.
cnm sen ne zman aldın kı evet karsılasamayacgız ya ben calısıroum ya kendım ayarladım gununu malesf

Canim cuma gunu olduk ya histereskopi ben pazartesi aradim randevuyu aldim 2 kasima verdiler. Operasyon tarihine göre veriyolar cunku doktor 4 hafta sonra kontrole gel demisti. Bu arada benim bugun hafif kanamam oldu ama 1 ay icerisinde normalmis

Canim cuma gunu olduk ya histereskopi ben pazartesi aradim randevuyu aldim 2 kasima verdiler. Operasyon tarihine göre veriyolar cunku doktor 4 hafta sonra kontrole gel demisti. Bu arada benim bugun hafif kanamam oldu ama 1 ay icerisinde normalmis

Cnm kanamalar normal merak etme. Rahim kendini 30/35 günde toparlarmış. Benim bir ay boyunca kanamam olmuştu arada kaç defada regli oldum

Cuma günü bismillah dedik. Artık herşeyin hayırlısı rabbim cümlemize nasip etsin inşallah

Venüs cnm ya progestronu kaçıncı gün başlayıp kaç gün ıcecektik reçeteyi bulanamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…