Ama cok var progestronu sanki hepsi içilecek mi acaba ki
Canim ben regl oldum da baya yogun oluyo seninde boylemiydiCnm kanamalar normal merak etme. Rahim kendini 30/35 günde toparlarmış. Benim bir ay boyunca kanamam olmuştu arada kaç defada regli oldum
Canim estrofemin 21. Gunu baslayacaksin 7 gun boyunca hem estrofem hem progestan alacaksin. Progestan toplamda 7 tane icilecek. 28. Gun bitiyo zatebVenüs cnm ya progestronu kaçıncı gün başlayıp kaç gün ıcecektik reçeteyi bulanamadım
Hiç oyle bi şey demedi doktor canım 4 5 gün ozel hayat yasak demişti banaKizlarrr histereskopiden sonra spor yasak mi
⁉⁉⁉
Mrb cnm bak sana operasyondan sonra regli tarihlerimi atayım. Kanamalarım yoğundu ve lekelenmelerim çok oldu. 23 haziranda histetoskopi oldum sonrasındaki regli tarihlerimCanim ben regl oldum da baya yogun oluyo seninde boylemiydi
kızlar hıstereskopıden kac gun sonra adet oldunz bakalım ben ayın ıkısınde oldum hıstereskpı estrofem ıcıoruz ya adet olmam sanıyordum ben venus de benle aynı gun oldu o olmus sanırım sımdı olmamız gerekıor mu ben bu ay olmayacgz sanıyordum bıde benım lekelenmem ıkı gun surdu cok surmedı sonrasında baska bııs olmadı :S
Kizlar valla benim adetim 3 gun once geldi hemde cok yogun oldum hic boyle yogun olmamstim ama ne agri oldu ne sanci hic bisey yok .. ilaclarin bitmesine daha 15 gun var ayy valla bilemedim..
eda canim sen adetinin kacinci gunu hostereskopi oldun o gun benim 12. Gunumdu..
Selin canim ne kadar cok regl olmussun tarihler cok sık ama bunlarin hepsi regl degidlir bence kanamadir..
Baska tecrubesi olanlar yazabilirmi kafam cok karisti. Ama bi kisi doktora yazmisti histereskopi adeti geciktirrimi hamile olabilirmiyim diye o da cevaben geciktirmez ilgisi yok yazmisti hatirliyorum
Kontrolume 15 gun var daha canim.. bu arada kontrolde ucret aliniyormu acabaCnm haklı olabilirsin ara kanamada olabilir. 7 gün sürer benim reglilerim hepsi 7 gün sürünce regli sanmışta olabilir. Hastaneylede görüştüm bu kadar kanama olunca. Normal dediler sende kaygılanma. Rahim kendini 30/35 günde toparlarmış. Mustafa hocam geçen gün bir yazının altında yine belirtmiş kanamaların normal olduğunu. Kontrolün ne zaman?
Benden almamışlardı cnm. Sen yine kontrol diye belirtirsin. Tekrardan geçmiş olsun tatlımKontrolume 15 gun var daha canim.. bu arada kontrolde ucret aliniyormu acaba
İns canim rabbim bu sefer yuzumuzu guldurur ins histerskopi ameliyatimin raporu falan var gittigimizde yanimda götururumCanım inşallah mustafa hoca iyi gelir sana Çok iyi başarılı bi Doktor. Yeniden histereskopi ister mi onu bilmiyorum canım bi muayene ol ondan sonra karar verir ona. 170 tl muayene ucreti
rahim fiilmim histerskopi sonuclarim.hepsi var ama.rahim filmim cok oldu cekileli sanirim tekrar cektirirler ben artik napicagimi hangi dra gidecegimizi bilmiyorum cok yoruldum hem.vazgecmek istiyorum hem devam etmekMustafa hoca erkek infertilitesinde kadinida cok iyi degerlendiriyorum diye yazmisti cok titiz bi doktor rahmine bakar rahim filmin varsa gotur muayeneye oyle karar verir histereskopiye.
Ay canim benimde aci olurdu sık sık olmadi histereskopiden sonra acaba onla mi alakali diyorum. Bakalim bi sure daha gecsin aci olmassa histereskopidendir kesin :)
hayirli olsun.canim darisi basimiza sorun neydiamin canımmm aminnn çok sağoll. rabbim isteyen herkese tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşalllahhh.
histeroskopi sonrası 2. ayımda aldım müjdeli haberii, inşallaahhh sizlerde en kısa zamanda alırsınız
Anladim canim.cok.sagol bende giremiyorum fazla yeni gordum mesajini sen kac yillik.evlisin sizin sorun ne gebe kalamamandageç oldu ama sürekli giremediğim için. balonu gerek olursa takıyor rahim şekli için .ilk öngörüşme ücretsiz. hastane kendisi çıkartıyormuş raporu zorluk yaşamazsınız sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?