Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Kizlarrr histereskopiden sonra spor yasak mi
⁉⁉⁉

Venüs sen adet mi oldun ama hormon ilacı içiyorzZ olmamız gerekiyor mu benim günüm dündü olmadım karnım şişti ama valla ne bilim ya ben olmayız diye düşünmüştüm bende kanamada leke de yok

kızlar hıstereskopıden kac gun sonra adet oldunz bakalım ben ayın ıkısınde oldum hıstereskpı estrofem ıcıoruz ya adet olmam sanıyordum ben venus de benle aynı gun oldu o olmus sanırım sımdı olmamız gerekıor mu ben bu ay olmayacgz sanıyordum bıde benım lekelenmem ıkı gun surdu cok surmedı sonrasında baska bııs olmadı :S

Canim ben regl oldum da baya yogun oluyo seninde boylemiydi
Mrb cnm bak sana operasyondan sonra regli tarihlerimi atayım. Kanamalarım yoğundu ve lekelenmelerim çok oldu. 23 haziranda histetoskopi oldum sonrasındaki regli tarihlerim

Eklentiler

• image.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 59

ilaç kullanırken ara kanaması olanlar oluyormuş ama ilaçlar bitince adet olunuyor

Kizlar valla benim adetim 3 gun once geldi hemde cok yogun oldum hic boyle yogun olmamstim ama ne agri oldu ne sanci hic bisey yok .. ilaclarin bitmesine daha 15 gun var ayy valla bilemedim..
eda canim sen adetinin kacinci gunu hostereskopi oldun o gun benim 12. Gunumdu..
Selin canim ne kadar cok regl olmussun tarihler cok sık ama bunlarin hepsi regl degidlir bence kanamadir..
Baska tecrubesi olanlar yazabilirmi kafam cok karisti. Ama bi kisi doktora yazmisti histereskopi adeti geciktirrimi hamile olabilirmiyim diye o da cevaben geciktirmez ilgisi yok yazmisti hatirliyorum

Cnm haklı olabilirsin ara kanamada olabilir. 7 gün sürer benim reglilerim hepsi 7 gün sürünce regli sanmışta olabilir. Hastaneylede görüştüm bu kadar kanama olunca. Normal dediler sende kaygılanma. Rahim kendini 30/35 günde toparlarmış. Mustafa hocam geçen gün bir yazının altında yine belirtmiş kanamaların normal olduğunu. Kontrolün ne zaman?

Kontrolume 15 gun var daha canim.. bu arada kontrolde ucret aliniyormu acaba

Venüs cnm benim onuncu gündü adetımın hıstereakopıfe bakalım ne zaman olacağım hala olmadım ama ben ışaclardan olmam sanıyordum sen olunca olurum diye düşünüyorum bakalım bu Arada kontrolde ücret yokmuş amelıyat sonrası ılık kontrol uctersız dedı kız

Bende bu ay histereskopi olacağım. Histereskopiden sonra mustafa bey hangi ilaçları veriyor.. Ve adet tarihimiz değişiyormu? Yani histereskopiden sonra daha erkenmi adet oluyoruz.. Ara kanamalar sayılmıyodur sanırım

Canım inşallah mustafa hoca iyi gelir sana Çok iyi başarılı bi Doktor. Yeniden histereskopi ister mi onu bilmiyorum canım bi muayene ol ondan sonra karar verir ona. 170 tl muayene ucreti
İns canim rabbim bu sefer yuzumuzu guldurur ins histerskopi ameliyatimin raporu falan var gittigimizde yanimda götururum

rahim fiilmim histerskopi sonuclarim.hepsi var ama.rahim filmim cok oldu cekileli sanirim tekrar cektirirler ben artik napicagimi hangi dra gidecegimizi bilmiyorum cok yoruldum hem.vazgecmek istiyorum hem devam etmek

hayirli olsun.canim darisi basimiza sorun neydi

geç oldu ama sürekli giremediğim için. balonu gerek olursa takıyor rahim şekli için .ilk öngörüşme ücretsiz. hastane kendisi çıkartıyormuş raporu zorluk yaşamazsınız sanırsam
Anladim canim.cok.sagol bende giremiyorum fazla yeni gordum mesajini sen kac yillik.evlisin sizin sorun ne gebe kalamamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…