Anladim canim.cok.sagol bende giremiyorum fazla yeni gordum mesajini sen kac yillik.evlisin sizin sorun ne gebe kalamamanda
çookkk sağol tatlımmmm darısı isteyen herkesin başına olsun inş.Kimyager canim nasil mutlu oldum ankatanam coksevinfim allah im kucagina alnani nasip etsin canim...
Sağol canim cevapladigin için bende pazartesi günü kontroldeydim sordum spor yapabilirsin dedi mustafa hocaHiç oyle bi şey demedi doktor canım 4 5 gün ozel hayat yasak demişti bana
Sağol canim cevapladigin için bende pazartesi günü kontroldeydim sordum spor yapabilirsin dedi mustafa hoca
ende pazartesi ordaydım karşılaştık mı acaba sabah gittim bencnm pazartesi günü saat kaçta hastanedeydin?
Tedaviyle mi o yumurta oluşuyo canım yoksa kendiliğinden mi ben mustafa hocaya ilk gittiğimde muayene etti de 3 yunurta vardı kendiliğindenBenim beş adet yumurtam var onları büyütüyoruz şimdi koruma iğnesine geçtik sizce iyi mi bu sayı
Histereskopi sonrası mi kontrole gittin canım ne dedi bende Kasım 11 de gidicem de merak ettimSağol canim cevapladigin için bende pazartesi günü kontroldeydim sordum spor yapabilirsin dedi mustafa hoca
Tedaviyle mi o yumurta oluşuyo canım yoksa kendiliğinden mi ben mustafa hocaya ilk gittiğimde muayene etti de 3 yunurta vardı kendiliğinden
Ooo çok iyi canim masallah senin sorun neydi canım tedavi goruyosunBenimde kendiliğinden vardı iki üç güne kadar çatlatma iğnesine geçicem hayırlısıyla inşallah
Dış gebelikten dolayı iki tüpümde alınmıştıOoo çok iyi canim masallah senin sorun neydi canım tedavi goruyosun
Canım hayırlı olsun bebeğin şimdiden bende histereskopi oldum rahim darligindan kaç ay sonra gebe kaldın canım operasyondan sonraArkadaslar sizlerle ayni sureci yasamis biri olarak umudunuzu hic kaybetmeyin diyorum.bu zorlu surecte umut kirilinca hersey dahada zorlasiyor.2 yillik ugrasin sonucunda mustafa acet sayesinde 1 aya kadar kizimi kucagima alacagim hayirlisiyla.histereskopi oldum korkacak hic bisey yok.yazilarimi okursaniz gorurusunuz.onca tedirginligimi ilk rendevumda gidermistim.allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun...
Hım anladım canimm inşallah her şey istediğin gibi olur bebis lerin olurDış gebelikten dolayı iki tüpümde alınmıştı
Evt cnm benim rahmimde hafif bir bozukluk vardi s biciminde onun duzeldigini söyledi ilaclari birak birkaç ay spontan gebelik için bekle dediHistereskopi sonrası mi kontrole gittin canım ne dedi bende Kasım 11 de gidicem de merak ettim
Aksam 17 den 18 30 kadar ordaydim canimcnm pazartesi günü saat kaçta hastanedeydin?
Rahim biraz darmis canim benim de başarılı bi ameliyat demişti tupler de açıkmis çok sukurEvt
Evt cnm benim rahmimde hafif bir bozukluk vardi s biciminde onun duzeldigini söyledi ilaclari birak birkaç ay spontan gebelik için bekle dedi
senin sorunun neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?