Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Anladim canim.cok.sagol bende giremiyorum fazla yeni gordum mesajini sen kac yillik.evlisin sizin sorun ne gebe kalamamanda

3 yıldır evliyim. evliliğimin ilk 5 6 ayı korunduk korunmayı bıraktıktan 5 6 ay sonra hamile kaldım fakat 4. ayda sağlık sorunuyla sonlandırıldı. sonrasında 4 ay daha korunduk korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra kimyasal gebelik yaşadım. sonrasında 4 ay klomen kullandım ama bi faydası olması tam tersine zararı oldu adetlerim düzensizleşti sağ yumurtalıkta pko oldu. 1,5 senedir gebelik yok. mustafa hoca rahimde darlık var gebeliğe engel değil ama düşüğe erken doğuma neden olur dedi mayısta histeroskopi oldum ekime kadardı bekleme sürem ama mustafa hoca bekleyebilirsiniz dedi.. benim bu yolda hikayem bu ; senin ??

Kimyager canim nasil mutlu oldum ankatanam coksevinfim allah im kucagina alnani nasip etsin canim...

Benim beş adet yumurtam var onları büyütüyoruz şimdi koruma iğnesine geçtik sizce iyi mi bu sayı

Benim beş adet yumurtam var onları büyütüyoruz şimdi koruma iğnesine geçtik sizce iyi mi bu sayı
Tedaviyle mi o yumurta oluşuyo canım yoksa kendiliğinden mi ben mustafa hocaya ilk gittiğimde muayene etti de 3 yunurta vardı kendiliğinden

Benimde kendiliğinden vardı iki üç güne kadar çatlatma iğnesine geçicem hayırlısıyla inşallah
Tedaviyle mi o yumurta oluşuyo canım yoksa kendiliğinden mi ben mustafa hocaya ilk gittiğimde muayene etti de 3 yunurta vardı kendiliğinden

Arkadaşlar bu iğlere başlayınca ağlama krizine giren var mı acaba

Arkadaslar sizlerle ayni sureci yasamis biri olarak umudunuzu hic kaybetmeyin diyorum.bu zorlu surecte umut kirilinca hersey dahada zorlasiyor.2 yillik ugrasin sonucunda mustafa acet sayesinde 1 aya kadar kizimi kucagima alacagim hayirlisiyla.histereskopi oldum korkacak hic bisey yok.yazilarimi okursaniz gorurusunuz.onca tedirginligimi ilk rendevumda gidermistim.allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun...

Canım hayırlı olsun bebeğin şimdiden bende histereskopi oldum rahim darligindan kaç ay sonra gebe kaldın canım operasyondan sonra

Evt
Histereskopi sonrası mi kontrole gittin canım ne dedi bende Kasım 11 de gidicem de merak ettim
Evt cnm benim rahmimde hafif bir bozukluk vardi s biciminde onun duzeldigini söyledi ilaclari birak birkaç ay spontan gebelik için bekle dedi
senin sorunun neydi

Evt

Evt cnm benim rahmimde hafif bir bozukluk vardi s biciminde onun duzeldigini söyledi ilaclari birak birkaç ay spontan gebelik için bekle dedi
senin sorunun neydi
Rahim biraz darmis canim benim de başarılı bi ameliyat demişti tupler de açıkmis çok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…