Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Hakkinda hayirlisi olsun canim ins cok gecmeden hamile kalirsin...benim hikayem biraz uzun...zorlu tedavi sürecleri atlattim 9 yillik evliyiz ilk yil hamile kalamayinca dr a gittik benimle ilgili herhangi bir sorun cikmadi esim tahlil yaptirdi sperm sayisi az geldi uc aylik tedavi sureci sonrasi tekrar tahlil yaptirdi degisen bir sey yoktu hatta hersey dahada kotuye gitmis gittigimiz dr hemen tup bebek yaptirmamiz gerektigini soyledi o zamana kadar tup bebek nedir hic bilmiyoduk o ani hala unutamiyorum...zaman gecmeden tup bebek tedavisine basladik ilk tedavi negatif sonuclandi 3 ay ara verdikten sonra ikinci bir tedaviye basladik bu kez daha umutluyduk maalesef onun sonucida negatif oldu ve sonra bi kac yil arayla 3. 4. Ve 5. Deneme ...herdefasin negatif sonucla umutlarim yikildi.gecen yil esim tekrar tedavi oldu hersey düzeldi dr normal.yolla gebe kalmana engel yok dedi ama yine olmadi .hala mücadeleye devam ediyoruz ins birgün nasip olur simdi 6. Denemem icin dr arayisindayim
Bu süre zarfinda tedaviler dısında her duydugumuzu yaptik kullanmadigimiz ot cöpkalmadi.rahim filmi histerskopi hersey temiz cikti

Canım çok uzun bi süreç geçirmissin allah tez zamanda bebis ler versin insallah mustafa hocaya göründün mu bilmiyorum ama mutlaka bi gitmelisin

Canım çok uzun bi süreç geçirmissin allah tez zamanda bebis ler versin insallah mustafa hocaya göründün mu bilmiyorum ama mutlaka bi gitmelisin
Amiin canim ins...mustafa hocanin ismini duyuyorum hic gitmedik ama gitmek istiyorum artik karar veremiyorum hangi dr iyidir hangi dr iyi degildir o kadar cok dr degistirdik ins gidecegimiz dr vesile olur hamile kalmama ve son dr olur...Rabbim kimseyi bu yolda ugrastirmasin...

Ben bana da bi arkadas tavsiye etti başka doktorlar da 5 yıl sefil oldum dedi ve mustafa beyle ilk tüp bebek denemesi tuttu daha önce de 2 aşılama 2 tüp bebek denemişti.bend 1.5 yıldır korunmuyorum hiç bi şey yok dediler mustafa hoca bi bakti rahim darlığı varmış ondan olmamis en azından bi sebep bulundu kafam daha rahat artik

Kizlarrr bi şey sorucam bu ay histereskopi oldum da ben şimdi adet günüm geldi ağrı falan yok acaba adet geçikiyo muu bi de ilk aydan hamile kalma ihtimali oluyo mu merak ettim onuuu

Eda canim progestaranlara basladin degil mi. Cok felaket uyku yapiyor :) bu arada kizlar yumurtlama gununuz histereskopiden sonra ise neden olmasin ins hamissinizdir. Ben oldum ama benimde hic agrim olmadi sancim bile olmadi adetimde cok da yogun oldum

Venüs 24 saatte bor ya ben gece 11 de alıyorum o nedenle uyumuş oluyorum zaten dün başladım daha sende dün başlamadın mı

Evet canim yumurtlama günüm histereskopi den sonraydi ay bilmiyorum inşallah öyledirrr

Evt canim bende cuma gunu basladim sabah 11 gibi aliyorum bende oyle ayarladim bilseydim gece alirdim neyse zaten 7 gun.. kontrol icin sabirsizlaniyorum bakalim hoca ne diyecek

Kizlarrr bi şey sorucam bu ay histereskopi oldum da ben şimdi adet günüm geldi ağrı falan yok acaba adet geçikiyo muu bi de ilk aydan hamile kalma ihtimali oluyo mu merak ettim onuuu

Cnm bınu bende merak edıyorum benimdw gectı çunkü

merhaba arkadaşlar. bende facebook ta görmüştüm bi hastasının daha adeti gecikmiş doktora sormuş doktor ilaçları kullanırken imkansız demiş. şuan ilaçlarınız bitmediyse ondan gelmemiştir adetiniz ilaçlar bitince 2 3 gün içinde adet geliyor .

bir de kanamanız yoksa progestanı vajinal almanız daha uygun. ben doktora sormuştum kanama yoksa vajinal alın demişti bi de yan etkileri daha az olur

uzun bir süreç yaşamışsınız. umarım en kısa sürede pozitif sonuç alırsınız. mustafa hocayla bi öngörüşme yapmanı tavsiye ederim.. benimde eşimin hızda biraz sorun vardı 6 ay e vitamini kullandı sonuçları düzelmiş..

Bende ilaç alıyorum ya olmaz diye düşünüyorum ama estrofwm de kalınırsa ilacı bırakın dıyor kalınmaz demiypr yanı bende aradım doktoru cnm doktor yumurtlaman daha sonrası ise kalabilirain tabi dedi bende kontrolü sabırsızlıkla bekliyorum Venüs hayırlısı bu ay olmaSada onumuzdekı aylarda umutluyum

estroferm de kullanılamaz deniliyor ama gördüğüm kadarıyla tüp bebekle gebe kalanlar belli haftaya kadar kullanıyor.

Canim ne zaman aradin doktoru. Ne dedi doktor adet olabilirsin olamassin gibi bisey soyledi mi. Ay benim kafama takildi bu adet isi ben oldum siz olmadiniz her bünye farkli mi acaba.
Bende cok umutluyum canim ya bi kontrole de gidelim de iyice odaklanalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…