Hakkinda hayirlisi olsun canim ins cok gecmeden hamile kalirsin...benim hikayem biraz uzun...zorlu tedavi sürecleri atlattim 9 yillik evliyiz ilk yil hamile kalamayinca dr a gittik benimle ilgili herhangi bir sorun cikmadi esim tahlil yaptirdi sperm sayisi az geldi uc aylik tedavi sureci sonrasi tekrar tahlil yaptirdi degisen bir sey yoktu hatta hersey dahada kotuye gitmis gittigimiz dr hemen tup bebek yaptirmamiz gerektigini soyledi o zamana kadar tup bebek nedir hic bilmiyoduk o ani hala unutamiyorum...zaman gecmeden tup bebek tedavisine basladik ilk tedavi negatif sonuclandi 3 ay ara verdikten sonra ikinci bir tedaviye basladik bu kez daha umutluyduk maalesef onun sonucida negatif oldu ve sonra bi kac yil arayla 3. 4. Ve 5. Deneme ...herdefasin negatif sonucla umutlarim yikildi.gecen yil esim tekrar tedavi oldu hersey düzeldi dr normal.yolla gebe kalmana engel yok dedi ama yine olmadi .hala mücadeleye devam ediyoruz ins birgün nasip olur simdi 6. Denemem icin dr arayisindayim3 yıldır evliyim. evliliğimin ilk 5 6 ayı korunduk korunmayı bıraktıktan 5 6 ay sonra hamile kaldım fakat 4. ayda sağlık sorunuyla sonlandırıldı. sonrasında 4 ay daha korunduk korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra kimyasal gebelik yaşadım. sonrasında 4 ay klomen kullandım ama bi faydası olması tam tersine zararı oldu adetlerim düzensizleşti sağ yumurtalıkta pko oldu. 1,5 senedir gebelik yok. mustafa hoca rahimde darlık var gebeliğe engel değil ama düşüğe erken doğuma neden olur dedi mayısta histeroskopi oldum ekime kadardı bekleme sürem ama mustafa hoca bekleyebilirsiniz dedi.. benim bu yolda hikayem bu ; senin ??
Canım çok uzun bi süreç geçirmissin allah tez zamanda bebis ler versin insallah mustafa hocaya göründün mu bilmiyorum ama mutlaka bi gitmelisinHakkinda hayirlisi olsun canim ins cok gecmeden hamile kalirsin...benim hikayem biraz uzun...zorlu tedavi sürecleri atlattim 9 yillik evliyiz ilk yil hamile kalamayinca dr a gittik benimle ilgili herhangi bir sorun cikmadi esim tahlil yaptirdi sperm sayisi az geldi uc aylik tedavi sureci sonrasi tekrar tahlil yaptirdi degisen bir sey yoktu hatta hersey dahada kotuye gitmis gittigimiz dr hemen tup bebek yaptirmamiz gerektigini soyledi o zamana kadar tup bebek nedir hic bilmiyoduk o ani hala unutamiyorum...zaman gecmeden tup bebek tedavisine basladik ilk tedavi negatif sonuclandi 3 ay ara verdikten sonra ikinci bir tedaviye basladik bu kez daha umutluyduk maalesef onun sonucida negatif oldu ve sonra bi kac yil arayla 3. 4. Ve 5. Deneme ...herdefasin negatif sonucla umutlarim yikildi.gecen yil esim tekrar tedavi oldu hersey düzeldi dr normal.yolla gebe kalmana engel yok dedi ama yine olmadi .hala mücadeleye devam ediyoruz ins birgün nasip olur simdi 6. Denemem icin dr arayisindayim
Bu süre zarfinda tedaviler dısında her duydugumuzu yaptik kullanmadigimiz ot cöpkalmadi.rahim filmi histerskopi hersey temiz cikti
Amiin canim ins...mustafa hocanin ismini duyuyorum hic gitmedik ama gitmek istiyorum artik karar veremiyorum hangi dr iyidir hangi dr iyi degildir o kadar cok dr degistirdik ins gidecegimiz dr vesile olur hamile kalmama ve son dr olur...Rabbim kimseyi bu yolda ugrastirmasin...Canım çok uzun bi süreç geçirmissin allah tez zamanda bebis ler versin insallah mustafa hocaya göründün mu bilmiyorum ama mutlaka bi gitmelisin
Ben bana da bi arkadas tavsiye etti başka doktorlar da 5 yıl sefil oldum dedi ve mustafa beyle ilk tüp bebek denemesi tuttu daha önce de 2 aşılama 2 tüp bebek denemişti.bend 1.5 yıldır korunmuyorum hiç bi şey yok dediler mustafa hoca bi bakti rahim darlığı varmış ondan olmamis en azından bi sebep bulundu kafam daha rahat artikAmiin canim ins...mustafa hocanin ismini duyuyorum hic gitmedik ama gitmek istiyorum artik karar veremiyorum hangi dr iyidir hangi dr iyi degildir o kadar cok dr degistirdik ins gidecegimiz dr vesile olur hamile kalmama ve son dr olur...Rabbim kimseyi bu yolda ugrastirmasin...
Ben sabah 8 den sonra ordaydım 9 a kadar.B
ende pazartesi ordaydım karşılaştık mı acaba sabah gittim ben
Cnm bınu bende merak edıyorum benimdw gectı çunküKizlarrr bi şey sorucam bu ay histereskopi oldum da ben şimdi adet günüm geldi ağrı falan yok acaba adet geçikiyo muu bi de ilk aydan hamile kalma ihtimali oluyo mu merak ettim onuuu
O zaman bilen biri yazsa keskee öğrensek bizde senin kaç gün geçti canimn ben dün leke gibi bu şey gördüm ama ağrısız mümkün değil yani benim gerisi de yok zatennbCnm bınu bende merak edıyorum benimdw gectı çunkü
Allah allah demek ki olmuyo canim ya ayva da bebis mi olur ki sende baksana kag gün gecmissCnm ya brnım 18 de olmam lazımdı
Evet canim yumurtlama günüm histereskopi den sonraydi ay bilmiyorum inşallah öyledirrrEda canim progestaranlara basladin degil mi. Cok felaket uyku yapiyor :) bu arada kizlar yumurtlama gununuz histereskopiden sonra ise neden olmasin ins hamissinizdir. Ben oldum ama benimde hic agrim olmadi sancim bile olmadi adetimde cok da yogun oldum
Kizlarrr bi şey sorucam bu ay histereskopi oldum da ben şimdi adet günüm geldi ağrı falan yok acaba adet geçikiyo muu bi de ilk aydan hamile kalma ihtimali oluyo mu merak ettim onuuu
Cnm bınu bende merak edıyorum benimdw gectı çunkü
Hakkinda hayirlisi olsun canim ins cok gecmeden hamile kalirsin...benim hikayem biraz uzun...zorlu tedavi sürecleri atlattim 9 yillik evliyiz ilk yil hamile kalamayinca dr a gittik benimle ilgili herhangi bir sorun cikmadi esim tahlil yaptirdi sperm sayisi az geldi uc aylik tedavi sureci sonrasi tekrar tahlil yaptirdi degisen bir sey yoktu hatta hersey dahada kotuye gitmis gittigimiz dr hemen tup bebek yaptirmamiz gerektigini soyledi o zamana kadar tup bebek nedir hic bilmiyoduk o ani hala unutamiyorum...zaman gecmeden tup bebek tedavisine basladik ilk tedavi negatif sonuclandi 3 ay ara verdikten sonra ikinci bir tedaviye basladik bu kez daha umutluyduk maalesef onun sonucida negatif oldu ve sonra bi kac yil arayla 3. 4. Ve 5. Deneme ...herdefasin negatif sonucla umutlarim yikildi.gecen yil esim tekrar tedavi oldu hersey düzeldi dr normal.yolla gebe kalmana engel yok dedi ama yine olmadi .hala mücadeleye devam ediyoruz ins birgün nasip olur simdi 6. Denemem icin dr arayisindayim
Bu süre zarfinda tedaviler dısında her duydugumuzu yaptik kullanmadigimiz ot cöpkalmadi.rahim filmi histerskopi hersey temiz cikti
Bende ilaç alıyorum ya olmaz diye düşünüyorum ama estrofwm de kalınırsa ilacı bırakın dıyor kalınmaz demiypr yanı bende aradım doktoru cnm doktor yumurtlaman daha sonrası ise kalabilirain tabi dedi bende kontrolü sabırsızlıkla bekliyorum Venüs hayırlısı bu ay olmaSada onumuzdekı aylarda umutluyum
Canim ne zaman aradin doktoru. Ne dedi doktor adet olabilirsin olamassin gibi bisey soyledi mi. Ay benim kafama takildi bu adet isi ben oldum siz olmadiniz her bünye farkli mi acaba.Bende ilaç alıyorum ya olmaz diye düşünüyorum ama estrofwm de kalınırsa ilacı bırakın dıyor kalınmaz demiypr yanı bende aradım doktoru cnm doktor yumurtlaman daha sonrası ise kalabilirain tabi dedi bende kontrolü sabırsızlıkla bekliyorum Venüs hayırlısı bu ay olmaSada onumuzdekı aylarda umutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?