Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Adet günü geçen arkadaşlar ilaçlarınız bittikten sonra beş gün içersinde adet olursunuz ilaçlar zaten adet olmayalım diye veriliyor

Kizler benimde adetim gecikir gibi oldu bu sabah bi baktım olmuşum ama daha ilaçlar bitmedi bi sıkıntı yoktur dimi

Kizler benimde adetim gecikir gibi oldu bu sabah bi baktım olmuşum ama daha ilaçlar bitmedi bi sıkıntı yoktur dimi
Cnm progestronu başlamış muydun sen ya ben doktoru aradım ışaclardan boyunca demedı Venüs progestrona başlamadan oldu benımde başlamadan onceydı aslında ama başladım o engel olur dıye düşünüyorum da sen progestron kullanırken mı oldun nasıl yoğun mu ben doktoru uç gün önce falan aradım olursunuz dedı ışaclardan bıtınce deöedı merak etme cnm

Hım anladım canim Sağol ama ben daha başlamadım o ilaca bi lac güm sonra baslicam başta sancim da olmadı sonradan arttı ama yine de eskisi gibi ağrım olmadi

sağol canım inş tüm isteyenlerin

Merhaba arkadaşlar buraya 2 yıldır üyeyim. Bir aralar buralarda çok yazışırdım sonra ara verdim. Daha önce bursa Acıbadem de tedavim oldu. Şuan istanbula taşındığımız için hastane araştırması yapıyorum. Bir arkadaşım mustafa beyi önerdi. Ve sizlerden hakkında güzel yazılar okudum. Sevindim
Şimdi öğrenmek istediğim şu, ön görüşme kontrolde yapılırsa ne kadar ücret veriyorum. Şimdiden teşekkür ederim

Canım on görüşme de kontrol olacaksan eğer 170 tl

Hatirliyorum canim seni bi kac kez yazismistik sanirim tupbebek topiklerinde
Kacinci tedavin olacak.bende mustafa acete muayane olmaya kararverdim

Hatirliyorum canim seni bi kac kez yazismistik sanirim tupbebek topiklerinde
Kacinci tedavin olacak.bende mustafa acete muayane olmaya kararverdim
Benim bu 5. olacak
1.tedavi iptal döllenme olmadı - bürüksel has.
2.kimyasal gebelik-bursa acıbadem
3.gebelik ve düşük-bursa acıbadem
4.yumurta erken çatladı-bursa acıbadem
5.allah kerim

Canım on görüşme de kontrol olacaksan eğer 170 tl
Fiyatlar hakkında bilgin daha fazla varsa tedavi ücretinide söyleye bilir misin? Birde rapor geçiyor mu raporlu rakam ne oluyor e birde ilaçlar kaç tutuyor onuda yazarsan mükemmel olur :)

Fiyatlar hakkında bilgin daha fazla varsa tedavi ücretinide söyleye bilir misin? Birde rapor geçiyor mu raporlu rakam ne oluyor e birde ilaçlar kaç tutuyor onuda yazarsan mükemmel olur :)
Canım muayene ucreti 170 ama o rapor olayını tam bilmiyorum temmuz da bi arkadas tup bebek denedi mustafa beyde rapor çıkarmışlar sanırım 5 bin lirayı bulmuş sanirim

Canım muayene ucreti 170 ama o rapor olayını tam bilmiyorum temmuz da bi arkadas tup bebek denedi mustafa beyde rapor çıkarmışlar sanırım 5 bin lirayı bulmuş sanirim
Çok sağol arkadaşım yardımın için

Kizlar ne alemdesiniz benim hafif lekelenmelerim oldu yine ilacda bitecek az kaldi. Eda canim varmi kanaman falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…