Kizler benimde adetim gecikir gibi oldu bu sabah bi baktım olmuşum ama daha ilaçlar bitmedi bi sıkıntı yoktur dimi
Cnm progestronu başlamış muydun sen ya ben doktoru aradım ışaclardan boyunca demedı Venüs progestrona başlamadan oldu benımde başlamadan onceydı aslında ama başladım o engel olur dıye düşünüyorum da sen progestron kullanırken mı oldun nasıl yoğun mu ben doktoru uç gün önce falan aradım olursunuz dedı ışaclardan bıtınce deöedı merak etme cnmKizler benimde adetim gecikir gibi oldu bu sabah bi baktım olmuşum ama daha ilaçlar bitmedi bi sıkıntı yoktur dimi
Hım anladım canim Sağol ama ben daha başlamadım o ilaca bi lac güm sonra baslicam başta sancim da olmadı sonradan arttı ama yine de eskisi gibi ağrım olmadiCnm progestronu başlamış muydun sen ya ben doktoru aradım ışaclardan boyunca demedı Venüs progestrona başlamadan oldu benımde başlamadan onceydı aslında ama başladım o engel olur dıye düşünüyorum da sen progestron kullanırken mı oldun nasıl yoğun mu ben doktoru uç gün önce falan aradım olursunuz dedı ışaclardan bıtınce deöedı merak etme cnm
test yaptın mı canım sonuc neKizlarrr bi şey sorucam bu ay histereskopi oldum da ben şimdi adet günüm geldi ağrı falan yok acaba adet geçikiyo muu bi de ilk aydan hamile kalma ihtimali oluyo mu merak ettim onuuu
sağol canım inş tüm isteyenlerinuzun bir süreç yaşamışsınız. umarım en kısa sürede pozitif sonuç alırsınız. mustafa hocayla bi öngörüşme yapmanı tavsiye ederim.. benimde eşimin hızda biraz sorun vardı 6 ay e vitamini kullandı sonuçları düzelmiş..
Adet oldum canim düntest yaptın mı canım sonuc ne
Canım on görüşme de kontrol olacaksan eğer 170 tlMerhaba arkadaşlar buraya 2 yıldır üyeyim. Bir aralar buralarda çok yazışırdım sonra ara verdim. Daha önce bursa Acıbadem de tedavim oldu. Şuan istanbula taşındığımız için hastane araştırması yapıyorum. Bir arkadaşım mustafa beyi önerdi. Ve sizlerden hakkında güzel yazılar okudum. Sevindim
Şimdi öğrenmek istediğim şu, ön görüşme kontrolde yapılırsa ne kadar ücret veriyorum. Şimdiden teşekkür ederim
Hayirlisi olsun canimAdet oldum canim dün
Hatirliyorum canim seni bi kac kez yazismistik sanirim tupbebek topiklerindeMerhaba arkadaşlar buraya 2 yıldır üyeyim. Bir aralar buralarda çok yazışırdım sonra ara verdim. Daha önce bursa Acıbadem de tedavim oldu. Şuan istanbula taşındığımız için hastane araştırması yapıyorum. Bir arkadaşım mustafa beyi önerdi. Ve sizlerden hakkında güzel yazılar okudum. Sevindim
Şimdi öğrenmek istediğim şu, ön görüşme kontrolde yapılırsa ne kadar ücret veriyorum. Şimdiden teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım çok sağolCanım on görüşme de kontrol olacaksan eğer 170 tl
Benim bu 5. olacakHatirliyorum canim seni bi kac kez yazismistik sanirim tupbebek topiklerinde
Kacinci tedavin olacak.bende mustafa acete muayane olmaya kararverdim
Fiyatlar hakkında bilgin daha fazla varsa tedavi ücretinide söyleye bilir misin? Birde rapor geçiyor mu raporlu rakam ne oluyor e birde ilaçlar kaç tutuyor onuda yazarsan mükemmel olur :)Canım on görüşme de kontrol olacaksan eğer 170 tl
Canım muayene ucreti 170 ama o rapor olayını tam bilmiyorum temmuz da bi arkadas tup bebek denedi mustafa beyde rapor çıkarmışlar sanırım 5 bin lirayı bulmuş sanirimFiyatlar hakkında bilgin daha fazla varsa tedavi ücretinide söyleye bilir misin? Birde rapor geçiyor mu raporlu rakam ne oluyor e birde ilaçlar kaç tutuyor onuda yazarsan mükemmel olur :)
Çok sağol arkadaşım yardımın içinCanım muayene ucreti 170 ama o rapor olayını tam bilmiyorum temmuz da bi arkadas tup bebek denedi mustafa beyde rapor çıkarmışlar sanırım 5 bin lirayı bulmuş sanirim
Canım benim ikinci ilaca geçtim adette oldum hem de daha yoğunKizlar ne alemdesiniz benim hafif lekelenmelerim oldu yine ilacda bitecek az kaldi. Eda canim varmi kanaman falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?