Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Senin kontrolun ne zaman canim? Sende benim gibi oldun ama gercekten adetmi yoksa ara kanamami ben anlamadim. Yunurtlama gunlerimde karman corman oldu kestiremiyorum su anda
Bende anlamadım canım ya aslında 7 sinde ameliyat oldum ama randevu 11 ine aldım canim senin ne zaman bitti mi kanaman şu an bundan sonra bi daha adet olacaksam bu ay çocuk işi olmaz çünkü yunurtlama günlerine denk geliyor

Gercek adet olmadiysak yumurtlamada olmaz canim ilaclar bitince gercek adet olursak yumurtlama ancak ondan sonra olur. Benim kanamam biteli 6 gün oluyo ama yumurtlama olmadi sanirim gercek adet degildi ilaclar yarin bitiyor benim bakalim adet olacakmiyim

Kontrolün ne zaman canimm

Benim bu 5. olacak
1.tedavi iptal döllenme olmadı - bürüksel has.
2.kimyasal gebelik-bursa acıbadem
3.gebelik ve düşük-bursa acıbadem
4.yumurta erken çatladı-bursa acıbadem
5.allah kerim
hayırlısı olsun canım inş 5. ve son denemen olur
benimde 6. olacak ve hala daha korkuyorum cesaretim yok
1. 2. 3. 4. ve 5. hepsi negatif oldu

Iptal falan olmassa 2 sine verdiler canim bakalim ariycaz dediler

Merhaba arkadaşlar ben Mustafa beyle bu ay tanıştım. Samsun'da yaşıyorum 2 buçuk senelik evliyim yaşım 30 Mustafa beyi 2 farklı arkadaşım tavsiye etti ve İstanbul'a gittim. Samsun'da 2 farklı doktora gittim her ikisi de pko olduğunu söylemişti ayrıca 2. Doktorum direçli bir pko dedi ve başka hiçbir kontrolde bulunmadan direkt klomen+çatlatma iğnesi verdiler. Bir işe yaramadı tabi. Sonrasında aşılama yapabileceğimizi söyledi doktorum. Eşimin sperm sonuçları ortalama verilere göre bile daha iyiyken aşılama çok içime sinmedi. Fakat yine de denemeye karar vermiştik eşimle. Ama doktora her gideceğim vakitte hep bir şeyler oldu ve doktora gidemedim bir türlü. Tam da bu süreçte Mustafa beyi tavsiye ettiler. Ve kısmet oldu kendisiyle görüştüm. Bana pko olmadığımı sadece pko denilemeyecek bir pkoya benzerlik dedi üstelik burdaki doktorum dirençli olduğunu söylemişti. Aşılamanın da bir işe yaramayacağını gereksiz bir deneme olacağını söyledi. Yani burada aşılama yaptırmış olsam ve tutmadı diye 3 kere denesem moral bozukluğumu ve hayal kırıklığımı düşünemiyorum. Mustafa bey rahimin giriş kısmının dar olduğunu bu şekilde hamile kalmamın zor olduğunu hamile kalsam bile %90 düşük yada dışgebelik olacağını söyledi. Ayrıca bana glucophage adlı ilaç verdi. Operatif histeroskopi olmamı söyledi. Bugün ameliyat için gün aldım. Ayın 7 sinde kısmetse ameliyat olacağım. Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah.

5 bin liranın içinde ilaç parasıda dahilmi
Cnm benim tedavim yeni bitti raporluyum ilaçlarım beşyüzkırk tl tuttu opu ve transver için dörtbin tl ödedik tahlillerle beşbin ikiyüzü bulduk tahlillerin çoğunu dışarda yaptırıbiliyosun gittiğin merkezle pazarlık yaparak ikiyüz üçyüz kar edebilirsin ben öyle yaptım:) şimdiden hayırlı olsun

Canım öncelikli doğru teşhis konulmasına çok sevindim mustafa hoca bu işin piri gerçekten bende geçen ay histereskopi oldum gittiğimde 3 yunurta vadi biri çatlamis önce iyi çok iyi dedi ama iyice inceleyince bakti ki rahim dar benim de bende bu ayın 7 sinde oldum canim Kasım in 11 inde de kontrol var bakalım ne dicek allah hayırlısıni versin şimdiden geçmiş olsun canim benim

Canım günü yanlış yazmışım sanırım ayları karıştırdım bende bu ay oldum geçen ay yazmışım bu ayın 7 sinde yani

Kizlar benim pazartesi kontrolum var ama sanirim adet oluyorum adetliyken doktor kontrol yapiyomu bilgisi olan varmi histeroskopi olan arkadaslardan?

Hadi ya yarinda kapali pazartesi de randevum var nasil iptal ettiricem cok ters bi zamana denk geldi off

Hadi ya yarinda kapali pazartesi de randevum var nasil iptal ettiricem cok ters bi zamana denk geldi off
Evet canim ya kötü denk gelmiş benim garip oldu ya tam adet günümde oldum ben ilaçlar bitmeden bende önce gerçek adet değil sandım ama normal oldum tam 5 gün zaten 5 gün sürer di iki gün önce falan bitti ama şimdi ara ara lekeler de geliyo bende anlamadım

Benimde ayni adet gunum kadar surmusü canim. Yani ilaclar bitince tekrar olma ihtimalin yuksek. Su kontrole bi gidelim bakalim ne diyecek Mustafa hoca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…