Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Eger öyleyse bu ay çocuk için umutlanmayim yumurtlama günlerinde adetliyken olmus oluyoruz oyleyse
Ancak gercek adetten sonra yumurtlama olur canim. Mesela ben yumurtlamadigimi anladim belirti yoktu hic ilk adetten sonra artik uzman olduk bu kadar zaman gecince yumurtlama olup olmadigini anliyor insan

Çok tşk ederim aramızda tam 1 ay var yani Hayırlısı diyelim burada paylaşalım tecrübelerimizi çünkü birbirimizin halinden anlarız. Venüs ben ameliyatı 7 sinde olacağım tel de sordum kontrole çağırılacak mıyım diye samsunda yaşadığımdan dolayı ona göre biletimi ayarlamak için Ebru hanım da dr bey 35-40 gün sonra adet olduktan sonra çağırıyor kontrole dedi

Venüs cnm ben sormuştum kontrol adete denk gelırse ne olcak dıye bişi olmaz o sekılde de bakıyor hocanız dedı asıstnı

Sagolun kizlar en iyisi mustafa hocaya sormak sanirim..tam olamadim bugun olursam hocaya msj atacagim artik ne yapayim yarina kadar dayanirsam iyi :)

Venüs ben telımı degıştırdım hocanın numarası silindi ya bende adet oluyorum galıba azar azar geliyır baba özelden yaZsana numarasını bende sorarım ya

Attim canim. Bu arada hocanin asistaninin ismi neydi hani su muayeneleri ayarlayan odada yardimci olan bayan
Venüs ben telımı degıştırdım hocanın numarası silindi ya bende adet oluyorum galıba azar azar geliyır baba özelden yaZsana numarasını bende sorarım ya

Saol cnm Nurdan hanımı mı soruyorsun bide Ebru mu vardı ya ama ben Nurdan'la konuştum hep

Sari sacli zayif bi bayan sanirim Nurdan di unuttum ismini.. yarin bi arayacagimda onu isterim telefona dedim

Arkadaşlar doktorun yanına girince doktor sizi güzelce dinliyor değil mi yani benim hikayem uzun anlatacaklarım çok yeterli vakit ayırır herhalde değil mi?

Herkese merhaba, uzunnn zamandir yazamamistim..
Mustafa Bey'le tup bebek yapmak zorunlulugunu kabullendigimde tanistim. Aksam saat 5 gibiydi randevum.. 45dk yaninda kaldim , agzimi actirmadan ne nedir anlatti, durumuma tanısını koydu, sperm sayisindaki dengesizlik gucsuzluk sebebiyle hemen raporumu cikardilar. Nurdan'la biraz geyik ve tatli bir muayene vs derken , tedaviye karar verdim. Yardimcilarim sevgili hemsirem ćagla ve cvok tatli Neslihan'di.. Ilk tup bebegimde 2 tane 1.kalite embriyom maalesef tutunmadi. Hoca histereskopi yapalim dediginde ve ben cok aci cektigimde, islem sonrasi Nesliham hemsirem 45dakika elimi tuttu hic birakmadan ve beraber ameliyathanede kaldik. Cok aglamistim, canim yandigi icin ... bu cile bitmedigi icin.. artik vazgectigim icin.. ilk negatifte pes edivermistim.. Orda dedim ki 'rabbim artik sen ne diyorsan o.. Anladim ki ben ne cekersem cekeyim , kısmetjmde varsa vereceksin yoksa vermeyeceksin..'
O basarisiz histereskopim sonrasi Mustafa hoca kapida beklemisti beni:) Tedirgin bakislarini hic unutmadim.. Iyiyim dedigimdeki gulumsemesini de..
Ilk denemeden arta kalan 2 embriyom vardi, biri zayif kalite dediler..Biri orta..
Hangisi tuttu bilmiyorum ama :) Minik bebegim yolda cok sukur :)
Ilk degerim 437 idi 2.si 3338.. ikiz sandi Mustafa hoca ama degil.
Simdi 22.haftayı dolduruyorum. Insallah biyle devam eder ve saglikla bebegime kavusurum.
Insallah herkesin hikayesi bir yerde bebeginin haberini almakla sonuclanir..
Kontrol icin baska doktorlara da gittim, gitmedim degil..
Ama birtek Mustafa hoca hep yanimda, yanimizda..herrr ne derdim sorum olursa olsun biliyorum ki gece 12ye dek o cevp muttlaka gelir :)
Asla yalniz birakmaz.. Eli hep ustumuzde..
Negatif aldigimda da sabah 7de aramisti.. "Ama sen niye bukdr uzuluyosun, yumurta sendromu yazmistim zaten opu sonrasi, bir gel de konusuruz. Lutfen hemen pes etme " demisti :)
Allah razi olsun.. herrrrseyy icin Allah O'nu basimizdan eksik etmesin..
Samimi soyluyorum ki cokkk guveniyorum O'na..
Tek eksiklik hastanedeki alet edevadi ve bence laboratuvardan alabildiginiz cevaplar...
Benim.histo zamani 4 aleti veri gonderdi ve kalkti birini kendi temizledi ayarladi, ellerini yirtti ... Onu da begenmedi baska getirtti :)
Gecici bir hemsire vardi, cokk tersti kız.. Hemen gondermis.. "Bizim isimiz narin, kabullenmiyorsaniz gideceksiniz bu bolumden 'dedi.. Bana zorla kiz hakkinda sikayet yazdirdi ki gitsin kiz diye :)))
Ama artik cokkkk yogun... Son gidisimde 2.5 saatten fazla bekledim.. Nasil olacak bilmiyorum..
Aman diyen O'na geliyor. Muttlaka alt asistanlari , doktorlari olmasi lazim.. Cok zor Allah yardimcisi olsun.. Bizlerin de oyle..
Her an dua ediyorum.. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin...
Insallah siz de benim gibi Mustafa hoca'dan gobeginiz ve kalbiniz dolu ayrilirsiniz..
Ben oradayken tam 7 yildir devamli rahim ameliyati yaptigi ve enn nihayetinde ilk kez transferini yapabildigi bir hastasi vardi.. Mustafa hoca cikti ameliyathaneden ve gidip kadinin eşine sarildi hic unutmam! 'Sonunda transfer yapabildik hayirli olsun 'diye..
Icerde de bana, bak goruyor musun bu azmin hikayesi.. Kadincagizda rahim bulabilmek icin 7 yildir operasyonlar yapiyorum ona' demisti.. cok mutluydu :) Tüpu falan gecmis adam, Amac o kadini iyilestirmek..
Hic olduramadiklari da var.. Keske herkese evladini gormek, buyutmek nasip olsa ama hayat iste..
Hep dua edelim, bir gun kaderimiz guzel yone donsun insallah ve boyle ilim irfan sahibi insanlar basimizdan hic eksik olmasin..
Sevgiler :)

Ne güzel anlatmışsınız benimde hocayla tanışmam tamamen allahın hikmeti diye düşünüyorum tüp bebeğe kara verdiğimizde aklımızda iki merkez vardı ama bir günde hocanın ismini duymakla kendisine kara verdik ve ilk görüşmede içimde olumlu duygular gelişti allaha şükür herşey yolunda gitti ve beş gün önce tranferimi yaptı şimdi 10 kasımı bekliycem sonuç için allah nadip eder inşallah siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Sari sacli zayif bi bayan sanirim Nurdan di unuttum ismini.. yarin bi arayacagimda onu isterim telefona dedim
Nurdan dı ya cnm senı cok merak edıyorum bana muhakkak haber er bakalım sana ne dıyceö doktor sen sor bakalım ne diyecek adet için inş rahim düzelmiştir

Canimm bizi de habersiz bırakma inşallah olumlu sonuçlarla karsilasirsin

Canım çok uzun bi süreç yasamasssin ama çok şükür ki bebeğine kavuşmuşsun hayırlı ugurlu olsun sağlıkla kucağına al insallah

Bende oldum kurtuldum cok sukur baba da ilaclar bitsin 12 gun sonra yani 40 gun sobra gel dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…