Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

venus ben hastaneyı aradım bu seferrde adet bıtsın gel dedı amannn
Canim ilaclat bitince adet oluyoruz o bittikten sonra mi gidecekmisiz..bende il disindan gelecem 40 gun sonraya biletimi alayim diyordum alnayim o vakir

alma cnm bellı olmuyor adet valla benım gectı de ondan sonra oldu bazı arklar ıkı kere oldular falan baya karısık oluyor anlayacgn malesef

INS CNM YOK KIZ ADETI IKI KERE OLDULAR DEDIM INS GEREK KALMAZ TABI BASKA OPERASYONA
Aklimda acep bi daha operasyon der mi diye dusunuyirdum yazini o yondr okumusum :).. adet olup bitince ama ilaclardan sonra oldugumuz adette gidecez hayirlisi ile hepimiz gebe kalalim..

Ins bebegine kavusursun canim Allah pozitifi gostersin..test gunune kadar baska seylerle ugrasmaya calis

venus ben hastaneyı aradım bu seferrde adet bıtsın gel dedı amannn
Canim bende aradim hastaneyi randevum iptal cunku adetliyken kontrol olmuyormus adet bitince gidecegim.. sen adet oldunmu normal bi sekilde ben tam oldum yani sivilcelerim bile cikti :)

Canim bende aradim hastaneyi randevum iptal cunku adetliyken kontrol olmuyormus adet bitince gidecegim.. sen adet oldunmu normal bi sekilde ben tam oldum yani sivilcelerim bile cikti :)
Cnm baya baya oldum ya cok fena kanamam var hatta bitince ara dedıler ya

Aysenn onu tam bilmiyorum ama 2 kez histereskopi olanlari duymustum sanirim sorunlari daha farkli tam bilemiyorum.
Eda bakalim hangimiz önce gidecegiz kontrole :)

Canım hayırlı olsun bebeğin şimdiden bende histereskopi oldum rahim darligindan kaç ay sonra gebe kaldın canım operasyondan sonra

Canım subat ayında hıstereskopi ve laparoskopi oldum 3 olumsuz denemeden sonra bu amelıyatlar baya bır korkutmustu benı ama rabbım mart ayında ılk tup bebek denemesınde olumlu sonucu nasıp ettı.ılk 3 medıcanadaydı ve tam bır rezıllıktı selman lacın ve aysun lacın bosuna zaman kaybıydı.ıyıkı mustafa hoca vardı..

VENUS CNM SENINDE MI COK FENA GELIOR YAAA BENIM SU GIBI GELIOR NERDEYSEEEE GUNLUK KAC PED DEGISTIROUM VALAAA CALIROUM YA BIDE AMANNNN BU NE YA NOPRML MI KI ACEP

VENUS CNM SENINDE MI COK FENA GELIOR YAAA BENIM SU GIBI GELIOR NERDEYSEEEE GUNLUK KAC PED DEGISTIROUM VALAAA CALIROUM YA BIDE AMANNNN BU NE YA NOPRML MI KI ACEP
Canım bende adet oldum ameliyat sonra geçen gün her zaman olduğumdan daha yogun oldum bende normaldir heralde böyle olmasi yatın verimli günlerim basliyooo benim de ama dış cektircem yarın sorun olur mu acabaaa

Eda canim aynen bugun iyce yogunlasti ya gece de 5 kere kalktim hic boyle olmamistim.. bence ilaclardan dolayi oluyo..
Aysen senin ilaclar bitti mi ilaclar bitince tekrar adet olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…