Canim ilaclat bitince adet oluyoruz o bittikten sonra mi gidecekmisiz..bende il disindan gelecem 40 gun sonraya biletimi alayim diyordum alnayim o vakirvenus ben hastaneyı aradım bu seferrde adet bıtsın gel dedı amannn
Him anlafim canim ins. Gerek kalmaz baska operasyonaalma cnm bellı olmuyor adet valla benım gectı de ondan sonra oldu bazı arklar ıkı kere oldular falan baya karısık oluyor anlayacgn malesef
Aklimda acep bi daha operasyon der mi diye dusunuyirdum yazini o yondr okumusum :).. adet olup bitince ama ilaclardan sonra oldugumuz adette gidecez hayirlisi ile hepimiz gebe kalalim..INS CNM YOK KIZ ADETI IKI KERE OLDULAR DEDIM INS GEREK KALMAZ TABI BASKA OPERASYONA
Canimm bizi de habersiz bırakma inşallah olumlu sonuçlarla karsilasirsin[/QUOTE
Amin canım hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallahCanimm bizi de habersiz bırakma inşallah olumlu sonuçlarla karsilasirsin
Ins bebegine kavusursun canim Allah pozitifi gostersin..test gunune kadar baska seylerle ugrasmaya calisNe güzel anlatmışsınız benimde hocayla tanışmam tamamen allahın hikmeti diye düşünüyorum tüp bebeğe kara verdiğimizde aklımızda iki merkez vardı ama bir günde hocanın ismini duymakla kendisine kara verdik ve ilk görüşmede içimde olumlu duygular gelişti allaha şükür herşey yolunda gitti ve beş gün önce tranferimi yaptı şimdi 10 kasımı bekliycem sonuç için allah nadip eder inşallah siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Canim bende aradim hastaneyi randevum iptal cunku adetliyken kontrol olmuyormus adet bitince gidecegim.. sen adet oldunmu normal bi sekilde ben tam oldum yani sivilcelerim bile cikti :)venus ben hastaneyı aradım bu seferrde adet bıtsın gel dedı amannn
Muayene olamadim canim malesef adetliyken olmuyormus. Artik bitmesini bekliycez. Bende merak icerisindeyim hersey yolunda mi histereskopiye gerek kalmaz bi daha ins..Venüs bugün muayene olacaktın bizi mutlaka haber et ne dicek doktor merak icindeyizz
Bi daha gerek olması yani sorun giderilmediyse tekrar mi oluyoO
Muayene olamadim canim malesef adetliyken olmuyormus. Artik bitmesini bekliycez. Bende merak icerisindeyim hersey yolunda mi histereskopiye gerek kalmaz bi daha ins..
Cnm baya baya oldum ya cok fena kanamam var hatta bitince ara dedıler yaCanim bende aradim hastaneyi randevum iptal cunku adetliyken kontrol olmuyormus adet bitince gidecegim.. sen adet oldunmu normal bi sekilde ben tam oldum yani sivilcelerim bile cikti :)
Kı aynı anda gitsek keşke ama benşm uzun sürer sanki ya baya yoğunAysenn onu tam bilmiyorum ama 2 kez histereskopi olanlari duymustum sanirim sorunlari daha farkli tam bilemiyorum.
Eda bakalim hangimiz önce gidecegiz kontrole :)
Canım hayırlı olsun bebeğin şimdiden bende histereskopi oldum rahim darligindan kaç ay sonra gebe kaldın canım operasyondan sonra
Benim de yogun canim evet karsilasiriz belki benim normalde de 9 gun falan suruyo zaten tam bitmesi.. uzun yani bayaKı aynı anda gitsek keşke ama benşm uzun sürer sanki ya baya yoğun
Canım bende adet oldum ameliyat sonra geçen gün her zaman olduğumdan daha yogun oldum bende normaldir heralde böyle olmasi yatın verimli günlerim basliyooo benim de ama dış cektircem yarın sorun olur mu acabaaaVENUS CNM SENINDE MI COK FENA GELIOR YAAA BENIM SU GIBI GELIOR NERDEYSEEEE GUNLUK KAC PED DEGISTIROUM VALAAA CALIROUM YA BIDE AMANNNN BU NE YA NOPRML MI KI ACEP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?