- 5 Eylül 2015
- 264
- 128
- 18
- 34
Bi tane kaldı canım ilaç yarın bitiyo bakalım nolcak adet olcak miyim belirti olmuş muydu sende canım adet olacağına dairEda canim aynen bugun iyce yogunlasti ya gece de 5 kere kalktim hic boyle olmamistim.. bence ilaclardan dolayi oluyo..
Aysen senin ilaclar bitti mi ilaclar bitince tekrar adet olabilirsin
Herkese merhabalar
Bende 3 dusuk ve 1 ise yaramayan histeroskopi sonrasi bir doktor tavsiyesiyle mustafa hocaya gittim. Bu cumartesi histeroskopi oluyorum hatta sonra bir tane daha olacakmisim tek seferde duzeltemeyiz dedi. Ilk operasyon bosa gitmis hicbisey farktememis dedi. Kendisine asiri guveniyorum ama feci stres sardi beni. Insallah hepimiz mutlu sona ulasiriz
Bu cumartesi ben de ameliyat olacağım kısmetse inşallah hepimiz için hayırlı olur. Kızlar size bir şey sormak istiyorum aramızda ameliyat olanlar var ya size. Hani ameliyat olduktan sonra dr bir ilaç veriyomuş ya o ilacın adı ne bide ameliyattan hemen sonra mı kullanmaya başlıyosunuz bide kaç gün boyunca ilacı kullanıyosunuz bide o ilaç ne için rahmi toparlaması için mi acaba sorularımı cevaplarsanız çook sevinirim
Ne zaman muyene olacaksın canimmBenim cuma gunu ilaclar bitmisti pazar aksam adet oldum canim. Oncesinde cok belirti olmadi ama goguslerim sismisti biraz. Bakalim sende olacakmisin
Canim senin ara kanaman olmusmuydu yoksa sadece ilaclar bitince mi adet oldunCanim ameliyat sonraki 28 gün estrofem, 5 gün antibiyotik kullaniyorsun. 21. Ve 28. Günler arasida progestan kullaniyorsun.
canımm ameliyat sonrası 4-5 gün adet gibi oldum ama tamamen bitmesi 10-12 gün sürdü. sonra ilaçlarım bittikten 2 gün sonra adet oldum. arada hiç kanamam olmadıCanim senin ara kanaman olmusmuydu yoksa sadece ilaclar bitince mi adet oldun
Yaa canım ben daha ilaçlar bitmeden tam adet günümde oldum dün ilaçlar bitti tekrar olacak miyim adet merak ediyorumcanımm ameliyat sonrası 4-5 gün adet gibi oldum ama tamamen bitmesi 10-12 gün sürdü. sonra ilaçlarım bittikten 2 gün sonra adet oldum. arada hiç kanamam olmadı
hiç bilmiyorum kii canımmm, ben ilaç bittikten 2 gün sonra adet olmuştum.Yaa canım ben daha ilaçlar bitmeden tam adet günümde oldum dün ilaçlar bitti tekrar olacak miyim adet merak ediyorum
Canım subat ayında hıstereskopi ve laparoskopi oldum 3 olumsuz denemeden sonra bu amelıyatlar baya bır korkutmustu benı ama rabbım mart ayında ılk tup bebek denemesınde olumlu sonucu nasıp ettı.ılk 3 medıcanadaydı ve tam bır rezıllıktı selman lacın ve aysun lacın bosuna zaman kaybıydı.ıyıkı mustafa hoca vardı..
Merhaba kızlar. Bu kanamalar histeroskopiden sonra olan kanamalar dimi? Benimde çok yoğun olmuştu. Korkulcak birşey yok normalmiş kanamaların olması. Bende çok panik olmuştur birde su gibi gelince korkutmuştu beniVENUS CNM SENINDE MI COK FENA GELIOR YAAA BENIM SU GIBI GELIOR NERDEYSEEEE GUNLUK KAC PED DEGISTIROUM VALAAA CALIROUM YA BIDE AMANNNN BU NE YA NOPRML MI KI ACEP
Canim ameliyat sonraki 28 gün estrofem, 5 gün antibiyotik kullaniyorsun. 21. Ve 28. Günler arasida progestan kullaniyorsun.
Canim senin ara kanaman olmusmuydu yoksa sadece ilaclar bitince mi adet oldun
Peki ilaçlar bitince mi adet oldun mesela ben daha ilaç kullaniyodum adet günümde yine oldum şimdi ilaçlar bitti bi şey yok acaba bi daha mı olcamMerhaba kızlar. Bu kanamalar histeroskopiden sonra olan kanamalar dimi? Benimde çok yoğun olmuştu. Korkulcak birşey yok normalmiş kanamaların olması. Bende çok panik olmuştur birde su gibi gelince korkutmuştu beni
Operasyonum 23 haziranda oldu hemen sonrasında 6 temmuzda regli oldum. İlaçlar devam ederken 22 temmuzda bir daha regli oldum. 4 ağustosta tekrardan regli oldum. Şimdi ben bunlara regli diyorum çünkü benim reglim 7 gün sürüyor. Bu kanamalarda 7 gün sürdüğü için regli oldum dedim. Ama belkide operasyondan sonra oluşan kanamalardır ama dediğim gibi bence regliydi süresinden dolayı. Bu kadar çok kanama olunca hastaneyle görüştüğümde rahimin 30/35 günde kendini toparladığını normal olduğunu söylemişlerdi. Yani bunlar normal kızlar tedirgin olunacak bir durum yok.Peki ilaçlar bitince mi adet oldun mesela ben daha ilaç kullaniyodum adet günümde yine oldum şimdi ilaçlar bitti bi şey yok acaba bi daha mı olcam
Hım çok sağol canimm peki bebis var mı şu annOperasyonum 23 haziranda oldu hemen sonrasında 6 temmuzda regli oldum. İlaçlar devam ederken 22 temmuzda bir daha regli oldum. 4 ağustosta tekrardan regli oldum. Şimdi ben bunlara regli diyorum çünkü benim reglim 7 gün sürüyor. Bu kanamalarda 7 gün sürdüğü için regli oldum dedim. Ama belkide operasyondan sonra oluşan kanamalardır ama dediğim gibi bence regliydi süresinden dolayı. Bu kadar çok kanama olunca hastaneyle görüştüğümde rahimin 30/35 günde kendini toparladığını normal olduğunu söylemişlerdi. Yani bunlar normal kızlar tedirgin olunacak bir durum yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?