Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Merhaba kızlar. Bu kanamalar histeroskopiden sonra olan kanamalar dimi? Benimde çok yoğun olmuştu. Korkulcak birşey yok normalmiş kanamaların olması. Bende çok panik olmuştur birde su gibi gelince korkutmuştu beni
Evt canim kisiden kisiye degisiyo demekki kimisinde hic olmuyo benimde bi kez ara kanamam oldu bi de ilaclar bitince.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda saglikli evlatlar.. bu forumdan ins guzel haberler aliriz ve veririz kizlar

canım 35 bıtıo hayırlısıyla kasım sonunda dogum olacak..rabbıme sukurler olsun allahh ısteyen herkese nasıp etsın
Oyyy maşallah. Allah yardımcın olsun cnm. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimde hamileliğim devam etseydi bende ay sonuna doğru doğum yapıcaktım ama kısmet değilmiş.

Tüp bebek denemesi mi canimm
Evet cnm tüp bebek. İkinci denemede mustafa beyle devam ettik çok şükür hamile kaldım Önce Allah'ın sonrada mustafa hocanın sayesinde ama kalp atışı olmadığı için aldılar. Bunada şükür en azından hamile kalabildiğimi öğrendik. Keşke mustafa hocayla en başında tanışmış olsaydık ama hayırlısı buymuş diyorum.

Evt canim kisiden kisiye degisiyo demekki kimisinde hic olmuyo benimde bi kez ara kanamam oldu bi de ilaclar bitince.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamanda saglikli evlatlar.. bu forumdan ins guzel haberler aliriz ve veririz kizlar
İnşallah cnm benim. Peşpeşe güzel haberler vermek dileğiyle. Gün gelir bebişlerimizin yaramazlıklarını paylaşırız inş

Canim ben 2. Ay hamile kaldim. Bende PCO ya yatkinlik var canim. Ama yumurtalıklarda kistik görüntü var.

Ben de Mustafa beyden önce 2 dr a gittim bana pko teşhisi koydular fakat Mustafa bey pko olmadığımı pko ya yatkınlık olduğunu söyledi aynı senin gibi bakalım işte ameliyattan sonra inşallah ben de senin gibi hemen hamile kalabilirim

aynen canım bana da hep pco dendi ama hoca yatkınlık var dedi. inşaallaahhh canım benim inşaallaahh

Kızlar bende adet oldum ameliyat 7 ekim de olmuştum 25 ekim dede adet oldum iki gün önce de ilaçlar bitti bugunn adet oldummm

Kızlar bende adet oldum ameliyat 7 ekim de olmuştum 25 ekim dede adet oldum iki gün önce de ilaçlar bitti bugunn adet oldummm

Demekki ilaçlar bittikten 2 gün sonra adet olunuyor dr da adetten sonra kontrole çağırıyor çok heyecanlı bi süreç hepimizin hk.da hayırlısı olur inşallah

Arkadaşlar çok soru soruyorum sanırım ameliyat günü yaklaştıkça heyecan bastı beni ameliyat sıradında sonda filan takıyorlar mı kızlar ameliyat ne kadar sürüyo kolay uyanabildiniz mi biraz paylaşır mısınız ameliyattan sonra ağrınız oldu mu dr ağrıkesici filan veriyor mu acaba

Canım bende çok heycanlanmistim ama inan hiiccc korkulacak bi şey önce bi iki saat kontrol için yatiriyolar işte elden damar yolu aciyolar tansiyon kontrol falan sonra ameliyathaneye götüruyolar bi kaç dakika sonra burnuma narkoz tuttular nefes al dediler ve iki kere nefes aldığımı hatırlıyorum o kadar bi baktım ki odadayim çok Üşüyorum bi yandan da üzerime giydirme Ped koyuyolardi sonra iki üç saat uyudum orda tabi hemen ağrı kesici ıgne vurdular hiç bi şey hissetmedim sonda falan yok canım kendime geldim hemen tuvalete bile kalktım ardından bi şeyler yedim doktor geldi bilgi verdi başarılı bi ameliyat dedi bana tüpler de açık hiç bi sorun yok 3 4 ay veriyom dedi kendiliğinden olacak insallah dedi canim biraz uzun oldu ama ☺☺

Ay canım çok tşk ederim aklımda kuruyorum hep nasıl olcak diye 2 gün kaldı ama hayırlısıyla bir olup bitseydi nerdeyse peşpeşe olmuş gibiyiz burda biçok kişiyle herkesten mutlu haberler bekliyorum

Ay canım çok tşk ederim aklımda kuruyorum hep nasıl olcak diye 2 gün kaldı ama hayırlısıyla bir olup bitseydi nerdeyse peşpeşe olmuş gibiyiz burda biçok kişiyle herkesten mutlu haberler bekliyorum
Yani sitres yapma canım bi bakmissin olmus bitmiş bile bi şey hissetmiyosun zaten

Çok güzel bir anlatım olmuş haftaya bende histeroskopi olacağım.. Sonrasında peki ilaç falan kullanmamız gerekiyor mu? Adet tarihlerinde değişiklik oluyormu? Bilgilendirirseniz çok sevinirim tedavi süreci histereskopiden sonra en erken ne zaman başlıyor?

Canım geçmiş olsun şimdiden mustafa hoca ilacı veriyo zaten bilgilendirme yapıyo ara kanama oluyo ameliyattan sonra canım benim bi hafta sürdü sonra adet gunum geldi adet oldum ama şimdi ilaçlar bitti tekrar oldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…