- 5 Eylül 2015
- 264
- 128
- 18
- 34
He bi de canım ben tedavi görmüyorum sadece rahim dardi eşimin benim herseyim normal yunurta oluyo catliyo o yüzden 3 4 ay kendi halimize bıraktı biziÇok güzel bir anlatım olmuş haftaya bende histeroskopi olacağım.. Sonrasında peki ilaç falan kullanmamız gerekiyor mu? Adet tarihlerinde değişiklik oluyormu? Bilgilendirirseniz çok sevinirim tedavi süreci histereskopiden sonra en erken ne zaman başlıyor?
Ne ilacı veriyor canım 1 aymı kullanıyoruz? İlaçlar bitincede tekrar adet oluyoruz .. Doğrumu anlamışım canımCanım geçmiş olsun şimdiden mustafa hoca ilacı veriyo zaten bilgilendirme yapıyo ara kanama oluyo ameliyattan sonra canım benim bi hafta sürdü sonra adet gunum geldi adet oldum ama şimdi ilaçlar bitti tekrar oldumm
Embriyoların kromozomlarında ve geninde bozukluk olup olmadığına bakılıyor . Hasta olan embriyolar eleniyor canım. Sağlam olanlar transfer ediliyorPgt yöntemi nedir
Estfrom bi de progestan diye bi ilaç veriyo ben ilaçlar bitmeden adet oldum bi de bitinceNe ilacı veriyor canım 1 aymı kullanıyoruz? İlaçlar bitincede tekrar adet oluyoruz .. Doğrumu anlamışım canım
Fiyatı NedirEmbriyoların kromozomlarında ve geninde bozukluk olup olmadığına bakılıyor . Hasta olan embriyolar eleniyor canım. Sağlam olanlar transfer ediliyor
Neye bakıldığına göre değişiyor ancak tüp bebekten daha fazla fiyatı..Fiyatı Nedir
Anladım canım ondan sonra düzene giriyomu peki adet? İlaçları kaç gün kullandın.. Sağol canım verdiğin cevaplar içinEstfrom bi de progestan diye bi ilaç veriyo ben ilaçlar bitmeden adet oldum bi de bitince
Canım estrofem bi de progestan ilacını veriyo 28 gün sürüyo bitince adet oluyosun sonra yunurtlama başlıyo düzene giriyo yani canimNe ilacı veriyor canım 1 aymı kullanıyoruz? İlaçlar bitincede tekrar adet oluyoruz .. Doğrumu anlamışım canım
He evet canim bundan sonra olur insallah ayın 11 ine de kontrol var o zamana biter hem de insallahAysen canim sende 2 gun sonra olmussun iste bu gercek adet bundan sonra yumurtlama olur.
Edaa nerelerdesin bitti mi adetin canim ne zaman gideceksin kontrole?
Anladım canım sağolCanım estrofem bi de progestan ilacını veriyo 28 gün sürüyo bitince adet oluyosun sonra yunurtlama başlıyo düzene giriyo yani canim
canim seninle ayniyiz bizde de bi sorun bulamadilar mustafa bey rahim dar dedu histereskopi oldum kontrolden sonra bekleme suresi verecek...yazini okufum da demekki anestezi narkiz sekline karar veriyir bana koldan damar yolu actilar serum u verince uyumusum ..He bi de canım ben tedavi görmüyorum sadece rahim dardi eşimin benim herseyim normal yunurta oluyo catliyo o yüzden 3 4 ay kendi halimize bıraktı bizi
tatlım çok geçmiş olsun. ama il dışından gelip mustafa hocayı tercih etmene sevindim. Rabbim hepinize tez vakitte meleklerini nasip etsin inşallaahhcanim seninle ayniyiz bizde de bi sorun bulamadilar mustafa bey rahim dar dedu histereskopi oldum kontrolden sonra bekleme suresi verecek...yazini okufum da demekki anestezi narkiz sekline karar veriyir bana koldan damar yolu actilar serum u verince uyumusum ..
Benimde 11 kasım ilk randevum,çok heyecanlıyımvenus cnm burdayım :) henuz bıtmedı kontrol gunu aldım salı gunu gıdecegım cnm sen ne yaotın nasılsın ya hem yumurtalarıda gorur dıe dusundum mustafa hoca :) bıraz gec olsun 10 kasıma aldım
Canim benimde sali ya verdiler yarin ararlar sanirim saat icin :) ama yumurtalar henuz pek buyumus olmaz.ama yinede görür hoca..venus cnm burdayım :) henuz bıtmedı kontrol gunu aldım salı gunu gıdecegım cnm sen ne yaotın nasılsın ya hem yumurtalarıda gorur dıe dusundum mustafa hoca :) bıraz gec olsun 10 kasıma aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?