Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

He bi de canım ben tedavi görmüyorum sadece rahim dardi eşimin benim herseyim normal yunurta oluyo catliyo o yüzden 3 4 ay kendi halimize bıraktı bizi

Canım geçmiş olsun şimdiden mustafa hoca ilacı veriyo zaten bilgilendirme yapıyo ara kanama oluyo ameliyattan sonra canım benim bi hafta sürdü sonra adet gunum geldi adet oldum ama şimdi ilaçlar bitti tekrar oldumm
Ne ilacı veriyor canım 1 aymı kullanıyoruz? İlaçlar bitincede tekrar adet oluyoruz .. Doğrumu anlamışım canım

Aysen canim sende 2 gun sonra olmussun iste bu gercek adet bundan sonra yumurtlama olur.
Edaa nerelerdesin bitti mi adetin canim ne zaman gideceksin kontrole?

venus cnm burdayım :) henuz bıtmedı kontrol gunu aldım salı gunu gıdecegım cnm sen ne yaotın nasılsın ya hem yumurtalarıda gorur dıe dusundum mustafa hoca :) bıraz gec olsun 10 kasıma aldım

Kızlar adet oldum, tedaviye başlamak için hastaneyi aradım. Meğer adetli değilken ilk önce gitmem gerekiyormuş. O yüzden adetim bitecek öyle gideceğim. Çarşamba gününe randevu verdiler. Rahimde kanama yokken ilk önce bakılması karar verilmesi gerekiyormuş. Daha önce geçirdiğim 4 tüp bebekte hep adetinizin ikinci günü gelin diyorlardı ve hemen başlatıyorlardı. Neyse böylesi daha iyi en azından ön hazırlık gerekiyorsa o yapılır. Yani bir sorun çıkmazsa bir daha ki adetim ile başlarım. Ne yalan söyliyim böyle daha iyi oldu. Bu ay başlamak içimden gelmiyordu. Çünkü istanbula yeni taşındık ve mutfak yapılıyor evimde şimdi en azından o iş bitmiş olacak ve daha rahat olacağım

He bi de canım ben tedavi görmüyorum sadece rahim dardi eşimin benim herseyim normal yunurta oluyo catliyo o yüzden 3 4 ay kendi halimize bıraktı bizi
canim seninle ayniyiz bizde de bi sorun bulamadilar mustafa bey rahim dar dedu histereskopi oldum kontrolden sonra bekleme suresi verecek...yazini okufum da demekki anestezi narkiz sekline karar veriyir bana koldan damar yolu actilar serum u verince uyumusum ..

tatlım çok geçmiş olsun. ama il dışından gelip mustafa hocayı tercih etmene sevindim. Rabbim hepinize tez vakitte meleklerini nasip etsin inşallaahh

venus cnm burdayım :) henuz bıtmedı kontrol gunu aldım salı gunu gıdecegım cnm sen ne yaotın nasılsın ya hem yumurtalarıda gorur dıe dusundum mustafa hoca :) bıraz gec olsun 10 kasıma aldım
Benimde 11 kasım ilk randevum,çok heyecanlıyım

Canim benimde sali ya verdiler yarin ararlar sanirim saat icin :) ama yumurtalar henuz pek buyumus olmaz.ama yinede görür hoca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…