Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Kızlar zaman hiç geçmiyo sanki transferimin sekizinci günü ama ben stresten gidicem galiba inanın tedavinin en zor kısmı buymuş var mı benim gibi bekleyen 10 kasım gel artık

Venüs cnm benımde on kasım sabah sekız ama ben çalışıyorum ya beklemem dedın sekize yazdı bakalım ne olacak cok heyecanlıyım ya ne diyecek bakalım

Merhaba arkadaşlar, ben mustafa hocada ameliyat olmak istiyorum. Histereskopi ne zamab yapılıyor. Regl sonrası mı acaba?

tatlım çok geçmiş olsun. ama il dışından gelip mustafa hocayı tercih etmene sevindim. Rabbim hepinize tez vakitte meleklerini nasip etsin inşallaahh
cok sagol canikom guzel annemmm.. valla kk sagolsun burda duydum musyafa beyi gittum cok sukur histereskopi de oldum..ins. gebelik de olur..kimyager canim seninle dua grubunda yer aldik mi kimyager diye birisi vardi o sen miydin :)..

Merhaba arkadaşlar, ben mustafa hocada ameliyat olmak istiyorum. Histereskopi ne zamab yapılıyor. Regl sonrası mı acaba?
canim mustafa beye hic gittin mi histereskopiye o kararveriyor..

Evet tatlim oradan tanisiyoruz. 2 yol önceki ramazanda beraberdik.

Histereskopi ücreti ne kadar verdin canım?

Kızlar zaman hiç geçmiyo sanki transferimin sekizinci günü ama ben stresten gidicem galiba inanın tedavinin en zor kısmı buymuş var mı benim gibi bekleyen 10 kasım gel artık
E ne kalmış canım bekle hem beklemez erken yaptırırsan emin ol o daha kötü. Çünkü erken yaptırdığında değer düşük çıka biliyor bu sefer kimyasal mı aman yükselecek mi diye bir sürü kafanda sorular geçiyor.

Arkadaşlar merhaba size yazacağımı söylemiştim
Ben bugün ameliyat oldum ve şu an hala hastanedeyim Mustafa beyi bekliyorum çok rahat geçti benim için o kadar endişelenmeye gerek yokmuş gerçekten Allah ıma şükürler olsun bunu da attlattım inşallah Rabbim sonrasında sevindirir beni ve hepimizi

Cook geçmiş olsunn inşallah iyi şeyler söylemiştir mustafa hocaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…