İnşsllah cümlemiz kavuşuruz ağzın bal yesin cnmIns bebegine kavusursun canim Allah pozitifi gostersin..test gunune kadar baska seylerle ugrasmaya calis
Benim de 11 Kasım canimm☺Benimde 11 kasım ilk randevum,çok heyecanlıyım
cok sagol canikom guzel annemmm.. valla kk sagolsun burda duydum musyafa beyi gittum cok sukur histereskopi de oldum..ins. gebelik de olur..kimyager canim seninle dua grubunda yer aldik mi kimyager diye birisi vardi o sen miydin :)..tatlım çok geçmiş olsun. ama il dışından gelip mustafa hocayı tercih etmene sevindim. Rabbim hepinize tez vakitte meleklerini nasip etsin inşallaahh
canim mustafa beye hic gittin mi histereskopiye o kararveriyor..Merhaba arkadaşlar, ben mustafa hocada ameliyat olmak istiyorum. Histereskopi ne zamab yapılıyor. Regl sonrası mı acaba?
cok sagol canikom guzel annemmm.. valla kk sagolsun burda duydum musyafa beyi gittum cok sukur histereskopi de oldum..ins. gebelik de olur..kimyager canim seninle dua grubunda yer aldik mi kimyager diye birisi vardi o sen miydin :)..
canim mustafa beye hic gittin mi histereskopiye o kararveriyor..
Senin ilk randevun mu?Benim de 11 Kasım canimm☺
Histereskopi ücreti ne kadar verdin canım?cok sagol canikom guzel annemmm.. valla kk sagolsun burda duydum musyafa beyi gittum cok sukur histereskopi de oldum..ins. gebelik de olur..kimyager canim seninle dua grubunda yer aldik mi kimyager diye birisi vardi o sen miydin :)..
canim mustafa beye hic gittin mi histereskopiye o kararveriyor..
E ne kalmış canım bekle hem beklemez erken yaptırırsan emin ol o daha kötü. Çünkü erken yaptırdığında değer düşük çıka biliyor bu sefer kimyasal mı aman yükselecek mi diye bir sürü kafanda sorular geçiyor.Kızlar zaman hiç geçmiyo sanki transferimin sekizinci günü ama ben stresten gidicem galiba inanın tedavinin en zor kısmı buymuş var mı benim gibi bekleyen 10 kasım gel artık
Ameliyattan sonra ilk canimmSenin ilk randevun mu?
Cook geçmiş olsunn inşallah iyi şeyler söylemiştir mustafa hocaaArkadaşlar merhaba size yazacağımı söylemiştim
Ben bugün ameliyat oldum ve şu an hala hastanedeyim Mustafa beyi bekliyorum çok rahat geçti benim için o kadar endişelenmeye gerek yokmuş gerçekten Allah ıma şükürler olsun bunu da attlattım inşallah Rabbim sonrasında sevindirir beni ve hepimizi
Canım biz ameliyat olduk ya da başka Bi tedavi görenler var onun kontrolü olacak o yüzden hemen alabildik randevuRandevuları dolu ocak ayına kadar siz nasıl aldınız randevu kızlar?
Cook geçmiş olsunn inşallah iyi şeyler söylemiştir mustafa hocaa
Hımm hadi tekrar geçmiş olsun canimm iyi haberler duyarız insallah☺☺☺Çok tşk ederim canım ilaçlarımı yazdı 40 gün sonra tekrar gideceğim kontrol için üzerimden büyük bir yük kalktı sanki
him tamam canim ....Evet tatlim oradan tanisiyoruz. 2 yol önceki ramazanda beraberdik.
2700 verdik canim..Histereskopi ücreti ne kadar verdin canım?
Ne diyorsun çok feci fazla aman Allahım ben ne yapacağım. Hem tedavi ücreti hem bu mümkün değil ikisini birlikte yaptıramamhim tamam canim ....
2700 verdik canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?