Kaç tane yumurta olmuş canimm çok sevindim her şeyin yolunda olmasına Bende yarın gidiyorum bakalım nolcakkkız ben sormadım hoca bostu yogun deıldı ya o dedı dur yumurtanaada bakalım bı dedı baktı dedı yarın falan catlar gun asırı ılıskı olsun dedı ıste
Bende yarinn orda olucammm☺☺kızlar bende yarın mustafa hocaya kontrole gideceğim. içimde garip bir korku var. reglimin 19. günü çağırmıştı yumurtalarıma bakacak. bakalım ne diyecek çok merak ediyorum. gerekirse uzun protokol yapıcam demişti. inş gerek kalmaz. öncesinde vereceği iğneler beni nedense çok korkutuyor. diğerlerini bildiğim için sorun yok ama bu iğnelerin nedense düşüncesi bile korkutuyor beni
Cuma günü histereskopi olacağım bende inşallah güzel sonuçlar getirir banaBende yarinn orda olucammm☺☺
Protokol ne oluyor canim? Sen su an tedavi surecindemisin ?kızlar bende yarın mustafa hocaya kontrole gideceğim. içimde garip bir korku var. reglimin 19. günü çağırmıştı yumurtalarıma bakacak. bakalım ne diyecek çok merak ediyorum. gerekirse uzun protokol yapıcam demişti. inş gerek kalmaz. öncesinde vereceği iğneler beni nedense çok korkutuyor. diğerlerini bildiğim için sorun yok ama bu iğnelerin nedense düşüncesi bile korkutuyor beni
Ay canim ne guzel olmus :) olsun calisma her halukarda olacak artik yumurtlama zamanlari basladi senle adetimiz ayni gidiyor ama yumurtlama zmaanlari farkli olabilir :)kız ben sormadım hoca bostu yogun deıldı ya o dedı dur yumurtanaada bakalım bı dedı baktı dedı yarın falan catlar gun asırı ılıskı olsun dedı ıste
Bende çok güveniyorum canım mustafa beye ve merak içindeyim yarın bana dicekkkMustafa hocaya cok güveniyorum kizlar gercekten isinde uzman birisi kontrolde bile rahimi bana gosterdi eski halinide gosterdi bak bu sekile gelmis dedi. Gereksiz biseyi kesinlikle yapmaz. Biz elimizden geleni yapalim gerisi Allah'in takdiri..
Tamam canım 11.30 dediler randevu ama bekleme süresi de var tabiiHaber ver canim sende bakalim sana neler diyecek
Günaydın cnm kaçta orda olacaksın. Benim randevum 8:30 daBende yarinn orda olucammm☺☺
Günaydın cnm. Tekrardan tedaviye başlıcaz Allah nasip ederse. Tüp bebek iğnelerinden önce başka iğne verebilirmiş. Benim yumurtalarda biraz sorun var. Onlar için sanırımProtokol ne oluyor canim? Sen su an tedavi surecindemisin ?
Benimde güvenim sonsuz içim de çok rahat. Yola onunla devam etmeye başladığımdam beri hiç aklımda acaba doğru doktormu diye düşünmedim. Her ayrıntıyı anlatıyor sağolsun. Banada histeroskopi öncesi ve sonrası rahimimin nasıl olduğunu göstermişti.Mustafa hocaya cok güveniyorum kizlar gercekten isinde uzman birisi kontrolde bile rahimi bana gosterdi eski halinide gosterdi bak bu sekile gelmis dedi. Gereksiz biseyi kesinlikle yapmaz. Biz elimizden geleni yapalim gerisi Allah'in takdiri..
11.30 canım benim çıktın mi sen ne dedi mustafa beyGünaydın cnm kaçta orda olacaksın. Benim randevum 8:30 da
11.30 canım benim çıktın mi sen ne dedi mustafa bey
Evet canim geldik bakalım ne kadar bekliycez ne dicek merak ediyorumçıktım cnm şirketteyim. 8:30 daydı benim randevum. Lucrın Flakon diye bir iğne verdi yumurtalarım için. bu akşam Allah'ın izniyle başlayacağım reglide de kısmet olursa yeniden tedaviye başlayacağım...
sen naptın? bekliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?