Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Canim sen erken gitmissin benim randevu 9,5 daydi ama hoca cok yogundu 12 yi geciyodu muayene oldugumda. Benimde rahim duzelmis gayet güzel dedi . Sol tupüm digerine göre darmis ama acikmis sorun yapmaz buyuk ihtimal dedi. 3 ay bekleyelim sonra gel konusalim yine dedi..

cnm ben calsııroum ya anlasmalı gelıorum oraya sabaj kımse yoktu ıllk ben muane oldum hatta benım tuplerde de sıkıntı yok dedı haber beklıorum senden dedı cok umutlanıdrdı benı hatta saun yumurtan cok buyumus yarın catlar dedı ılsıkı onerdı falan yanı ayyyy venus hadı ıkımzde kalalım ya gercı herkesss kalsın ınsss

Aminnn canim ins ya. Senin ilk muayene olman guzel olmus. Ben yumurtayi sormayi bile unuttum aklimdaydi güya hocanin ameliayti ve tup bebek operasyonlari vardi cok yogundu.

kız ben sormadım hoca bostu yogun deıldı ya o dedı dur yumurtanaada bakalım bı dedı baktı dedı yarın falan catlar gun asırı ılıskı olsun dedı ıste

kızlar bende yarın mustafa hocaya kontrole gideceğim. içimde garip bir korku var. reglimin 19. günü çağırmıştı yumurtalarıma bakacak. bakalım ne diyecek çok merak ediyorum. gerekirse uzun protokol yapıcam demişti. inş gerek kalmaz. öncesinde vereceği iğneler beni nedense çok korkutuyor. diğerlerini bildiğim için sorun yok ama bu iğnelerin nedense düşüncesi bile korkutuyor beni

Canlarimmm üzülmeyin
kız ben sormadım hoca bostu yogun deıldı ya o dedı dur yumurtanaada bakalım bı dedı baktı dedı yarın falan catlar gun asırı ılıskı olsun dedı ıste
Kaç tane yumurta olmuş canimm çok sevindim her şeyin yolunda olmasına Bende yarın gidiyorum bakalım nolcakk

Bende yarinn orda olucammm☺☺

Protokol ne oluyor canim? Sen su an tedavi surecindemisin ?

Ay canim ne guzel olmus :) olsun calisma her halukarda olacak artik yumurtlama zamanlari basladi senle adetimiz ayni gidiyor ama yumurtlama zmaanlari farkli olabilir :)

Mustafa hocaya cok güveniyorum kizlar gercekten isinde uzman birisi kontrolde bile rahimi bana gosterdi eski halinide gosterdi bak bu sekile gelmis dedi. Gereksiz biseyi kesinlikle yapmaz. Biz elimizden geleni yapalim gerisi Allah'in takdiri..

Mustafa hocaya cok güveniyorum kizlar gercekten isinde uzman birisi kontrolde bile rahimi bana gosterdi eski halinide gosterdi bak bu sekile gelmis dedi. Gereksiz biseyi kesinlikle yapmaz. Biz elimizden geleni yapalim gerisi Allah'in takdiri..
Bende çok güveniyorum canım mustafa beye ve merak içindeyim yarın bana dicekkk

Benimde güvenim sonsuz içim de çok rahat. Yola onunla devam etmeye başladığımdam beri hiç aklımda acaba doğru doktormu diye düşünmedim. Her ayrıntıyı anlatıyor sağolsun. Banada histeroskopi öncesi ve sonrası rahimimin nasıl olduğunu göstermişti.

11.30 canım benim çıktın mi sen ne dedi mustafa bey

çıktım cnm şirketteyim. 8:30 daydı benim randevum. Lucrın Flakon diye bir iğne verdi yumurtalarım için. bu akşam Allah'ın izniyle başlayacağım reglide de kısmet olursa yeniden tedaviye başlayacağım...

sen naptın? bekliyor musun?

Evet canim geldik bakalım ne kadar bekliycez ne dicek merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…