- 17 Kasım 2014
- 1.613
- 932
- 73
- 45
Evet canim geldik bakalım ne kadar bekliycez ne dicek merak ediyorum
Tamam canimmm☺☺çıkınca yaz canım
Canım merhaba görüşmeye gittin mi? Ben de pazartesi gideceğim inşallahTamam canım 11.30 dediler randevu ama bekleme süresi de var tabii
Evet canim hastanedeyim şu an bekliyorummCanım merhaba görüşmeye gittin mi? Ben de pazartesi gideceğim inşallah
Nasıl geçti görüşmen canım??Evet canim hastanedeyim şu an bekliyorumm
Çok çok güzel dedi canim 10 üzerinden 10 olmuş rahim bunlar veriyorum haberini bekliyorum dedi çok sukurNasıl geçti görüşmen canım??
İnşallah güzel haberlerini alırız en kısa süredeBi kaç ay veriyorum dedi yani eksik yazmisim
yumurtalarina da bakti mi canimÇok çok güzel dedi canim 10 üzerinden 10 olmuş rahim bunlar veriyorum haberini bekliyorum dedi çok sukur
Canım adetim dün bitmisti yumurta oluşmamisti galiba ama ameliyattan önce 3 tane vardı biri de catlamisti inşallah yine olur oyleyumurtalarina da bakti mi canim
Çok çok güzel dedi canim 10 üzerinden 10 olmuş rahim bunlar veriyorum haberini bekliyorum dedi çok sukur
Bende de darlık vardı canimm eski halini gösterdi bi de şimdiye farkediliyo yaniOh oh maşallah canım senin rahminde ne problem vardı canım bende rahimağzı darlığı vardı
Bi kaç ay veriyorum dedi yani eksik yazmisim
Selamlar olsun kızlar.. Rabbim herbirinize hayırlı evlatlar nasip etsin..
Maalesef bizler diğer hatunlar gibi şanslı değiliz.. bizim bebiş yolumuz biraz çetin..
Lakin Rabbim tedavileri dizmiş sıra sıra.. İnşaAllah bize de biri derman olur. Rabbim in bu güzel nimeti için vesile olur..
benim Evlilğimin 3. senesi ve 2.5 senedir korunmuyoruz. Hem pko hem insülin direnci var.. yumurtalarım çok nazlı: ne ilaçsız büyüyorlar ne de ilaçsız çatlıyorlar.. Şükür ki yakşalık 6 ayda 3 kere yumurtam büyüdü ama kendi kendine çatlamadıkları için 1 kere de iğneyle çatlattık kendisini...
Şuan kontrolünde olduğum kd doktoru hsg istemişti çektirdim. Tüplerde sıkıntı yok dedi ama rahmin küçük sanki; bir operasyon gerekebilir dedi.. O kadar moralim bozuk ki anlatamam... dokunsanız ağlicam resmen.. allah tan iş yerindeyim de tutuyorum kendimi...
Mustafa bey i bende çevremde duydum pkos lu olupta hamiş kalan hatunları da duydum.. İnşallah sizlerde o hatunlardan olursunuz. Bir görüşme için randevu almak istemiştim ama online randevu alınamıyor muş. Telefonla aldığımızda en erken ne zamana verir randevu sizce? Bunu burdan soruyorum çünkü malum siz doktor beyin yoğunluğunu bizzat biliyorsunuz :)
Bir de en son muayne ücreti ne akdar oldu acaba? Teee 2015 başında 150 tl diye duymuştum. yardımcı olabilir misiniz?
teşekkürler.
aleykum selm cnm 170 tl muane ama dırek bı gorusmeye gelecegım dıe ara cok yogun hoca bende ekımde hıstereskpı oldum sekıl bozuklugundan sımdı beklemedeyım 4 yıllık evlıyım bende mustafa hocayı allah cıkardı karsıma ıns sıfada buluruz rabım sneınde yardımcın olsun ama mustafa hocyal gorusmeden karar verme derım cok ıı bı dr gercektende cok basarılı ıns sende sıfanı bulursunSelamlar olsun kızlar.. Rabbim herbirinize hayırlı evlatlar nasip etsin..
Maalesef bizler diğer hatunlar gibi şanslı değiliz.. bizim bebiş yolumuz biraz çetin..
Lakin Rabbim tedavileri dizmiş sıra sıra.. İnşaAllah bize de biri derman olur. Rabbim in bu güzel nimeti için vesile olur..
benim Evlilğimin 3. senesi ve 2.5 senedir korunmuyoruz. Hem pko hem insülin direnci var.. yumurtalarım çok nazlı: ne ilaçsız büyüyorlar ne de ilaçsız çatlıyorlar.. Şükür ki yakşalık 6 ayda 3 kere yumurtam büyüdü ama kendi kendine çatlamadıkları için 1 kere de iğneyle çatlattık kendisini...
Şuan kontrolünde olduğum kd doktoru hsg istemişti çektirdim. Tüplerde sıkıntı yok dedi ama rahmin küçük sanki; bir operasyon gerekebilir dedi.. O kadar moralim bozuk ki anlatamam... dokunsanız ağlicam resmen.. allah tan iş yerindeyim de tutuyorum kendimi...
Mustafa bey i bende çevremde duydum pkos lu olupta hamiş kalan hatunları da duydum.. İnşallah sizlerde o hatunlardan olursunuz. Bir görüşme için randevu almak istemiştim ama online randevu alınamıyor muş. Telefonla aldığımızda en erken ne zamana verir randevu sizce? Bunu burdan soruyorum çünkü malum siz doktor beyin yoğunluğunu bizzat biliyorsunuz :)
Bir de en son muayne ücreti ne akdar oldu acaba? Teee 2015 başında 150 tl diye duymuştum. yardımcı olabilir misiniz?
teşekkürler.
Canım histerskopi 2700Merhaba kizlar.bnde siirte yim suan.mustafa hocaya rahim filmimi attim hiperoskopi dedi bnda.sizler ne kadara yaptirdiniz? Bna hem hiperoskopi hem Laparoskopi yaoilabilir dediler fiyat solerseniz cok sevinirim
Teşekkür ederim canımCanım histerskopi 2700
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?