Tüp Bebek Merkezleri Medipol Hastanesi Dr.Mustafa Acet.

Merhaba. Kısaca yaşadıklarınızın aynısını yaşadım diyebilirim. Benimde 2 sene sonra rahimde şekil bozukluğunu öğrendik ve gecen ay histereskopi oldum. Rahimi düZelttiler.bu ay normal akışına bıraktık ama dr önümüzdeki ay aşılama önerdi. Ama siz ameliyattan iki ay sonra doğal gebelik yaşamışsınız . Acaba aşılamaya hemen geçmesem mi diye düşündürdünüz beni ? Çünkü benimde eşiminde sorunu yok. Sadece rahim şekli doğuştan bozukmuş benim.
Canım bence biraz daha süre tanıyın kendinize. Dr bize 6 ay doğal deneyin demisti

Ben de dr a aşılamaya gerek yok demiştim ama kendisi sadece bu ayı serbest bıraktı.gelecek Aya iğneler verdi yumurta geliştirici. Aslında yumurtlamam normal .aşılama için gerekiomuş sanırım. Bu arada amh değeriniz neydi ?
Canım bence biraz daha süre tanıyın kendinize. Dr bize 6 ay doğal deneyin demisti

ben senin yerinde olsam yaptırırdım mustafa beye histereskopi.. tüp denedin sonuçta olmadı... normal de denemeye devam etsen dış gebelik olup Allah korusun tüpü falan kaybetme durumun olmasın... benim hiç imkanım olmadı mustafa beye muayene olmaya.. istanbuldayken randevu almaya çalıştım ama 1 ay sonraya kadar full dolu demişlerdi (eski yerinde)

cgh ile tüp yapmaya kalksan zaten 25bini geçiyor fiyat acıbademde. histereskopiyi yaptırıp için rahat denersin hiç değilse. hem gebe kalmanda problem yok senin zaten. mustafa bey histereskopi sonrası normal olabileceğini söylüyor madem, bence yaptır...

Öyle canım, bir süre oluruna bırakırız dedi sonra olmazsa tüp deneriz dedi Mustafa bey.İyi olur inş..

Amin canım inşallah. Genetik testler yapıldı birşey çıkmadı,Sadece PGT denememizde sağlıksız çıkınca kalıtsal değil ama o anlık rastlantısal bir bozukluk olabilir dediler.
Mustafa hoca kimsenin parasini almak icin bisey yapmaz cnm ben bu anlamda %100 guveniyorum. Bu konuda icin rahat etsin. Doktora guven cok onemli. Ben Mustafa hocaya rastladigimda direkt cok guvenmistim. Bu arada kendisinin rahim anlaminda cok calismalar yaptiginida biliyorum.

Son düzenleme:
Kızlar ben bugun izne çıktım çok şükür ben iyiyim sizler Nasılsıniz VenüsCum hazırlıklar ne alemde az kaldı artık bizim dr ne zaman gideceksin canim
Cnm iyi yapmissin cikmakla. Doktora pazartesi gidicem nst ye gricem ins. Yavas yavas dogum endiseleri basladi bende sende de var mi :) hazirliklar da tamam sayilir ev temizlencek bi onuda bekletiyorum doguma yakin olsun diyorum. Cantayida hazirlamadim henuz, sen naaptin cantan hazir mi?

Kızlar biz bugün 3aylık kontrole gittik o özel aşıyı yapmamı söyledi dr um aldık ve yaptık agızdan damla gibi veriliyor 160tl 5.aydada yaptırıcam imşallh.

kızlar merhaba histeroskopi olalı 3 ay oluyor hala gebelık yok dün adet oldum... Çokmu acele ediyorum acaba? çok duydum histeroskopiden sonra ertesi ay hamile kalanları sankı benım olmıyacakmış gibi geliyor... Mustafa Hoca şubata kadar zaman verdi... Bu arada kızlar aşılama bana pahalı geldi, tüp bebekle yarı yarıya nerdeyse ... aşılamada şans düşük topikte bir arkadaş Mustafa hocada aşılama 3.000 buldu dedi... Yane sadece %15 ihtimal için rakam yüksek açıkcası... aşılama yapmadan direk tüp bebeğemi geçsem... Tecrübelerinize ihtiyacım var kızlar... :(

kızlar merhaba histeroskopi olalı 3 ay oluyor hala gebelık yok dün adet oldum... Çokmu acele ediyorum acaba? çok duydum histeroskopiden sonra ertesi ay hamile kalanları sankı benım olmıyacakmış gibi geliyor... Mustafa Hoca şubata kadar zaman verdi... Bu arada kızlar aşılama bana pahalı geldi, tüp bebekle yarı yarıya nerdeyse ... aşılamada şans düşük topikte bir arkadaş Mustafa hocada aşılama 3.000 buldu dedi... Yane sadece %15 ihtimal için rakam yüksek açıkcası... aşılama yapmadan direk tüp bebeğemi geçsem... Tecrübelerinize ihtiyacım var kızlar... :KK43:
Ben de heyecanla histereskopi sonrası ayı bekliyorum canım henüz adet olmadım ilaçlarım yeni bitti. ama 4 aydan sonra hamile kalan daha çok duydum ben. ben de 6 ay bekleyip sonrası aşılama yada tüp düşünüyorum ama aşılama için 3bin fazla. histereskopi özel bir işlem belki ama aşılama için doktorun çok önemli olduğunu düşünmüyorum , aşılama için daha uygun bir merkez düşünmez misin? gerçi ben histereskopiyi de mustafa beyde yaptırmadım:KK48: hem çok uzak bize hem de sıra bulamamıştım muayene olmaya... ama benim gittiğim doktor da Karadeniz bölgesinde oldukça olumlu yorumlar okuduğum bir doktor. inşallah vesile olur..

İlla mustafa beyde yaptırcam diyorsan ben olsam tüp denerdim. hiç değilse embriyo dondurup sonra bir kere daha deneme şansın olur... İnşallah hiç gerek kalmaz tabi..

Ben de heyecanla histereskopi sonrası ayı bekliyorum canım henüz adet olmadım ilaçlarım yeni bitti. ama 4 aydan sonra hamile kalan daha çok duydum ben. ben de 6 ay bekleyip sonrası aşılama yada tüp düşünüyorum ama aşılama için 3bin fazla. histereskopi özel bir işlem belki ama aşılama için doktorun çok önemli olduğunu düşünmüyorum , aşılama için daha uygun bir merkez düşünmez misin? gerçi ben histereskopiyi de mustafa beyde yaptırmadım:KK48: hem çok uzak bize hem de sıra bulamamıştım muayene olmaya... ama benim gittiğim doktor da Karadeniz bölgesinde oldukça olumlu yorumlar okuduğum bir doktor. inşallah vesile olur..

İlla mustafa beyde yaptırcam diyorsan ben olsam tüp denerdim. hiç değilse embriyo dondurup sonra bir kere daha deneme şansın olur... İnşallah hiç gerek kalmaz tabi..
cvabınız için çok tesekkur ederim... dediğinize katılıyorum histeroskopi özel işlem ama aşılama da doktor çok önemlı değil ... aşılama için uygun bir yer bakıcagım inş gerek kalmaz bunlara... tüp bebek için Mustafa Acet yada Bülent Tıraş hocayı düşünüyorum... Dün bülent hocayı aradım 6.500+ilaçlar dedi tüp bebek için ilaçlarda 1.500 falan tutuyor... Mustafa Hocaya daha soramadım bilen arkadaslar yazarsa sevınırım.... yaşım 26 eşimde de , bende de bir sorun yok şükür bir umut histeroskopi oldum ... inş fazla beklemeyız canımm :(

Histereskopi sonrasi tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Şimdi 17 haftalık olduk. bu haftaki kontrolümuzde rahim ağzı boyu 3 cm olarak ölçüldü. Doktor 3 hafta sonra tekrar ölçelim, gerekirse ilaç yazarız dedi. Nette biraz arastirdim, o sebeple de çok endişeliyim ve bu konuyu daha fazla kurcalamak istemiyorum . Böyle bir durum yaşayan veya bunu bilen var mı?... akıl verin nolur...

kızlar merhaba histeroskopi olalı 3 ay oluyor hala gebelık yok dün adet oldum... Çokmu acele ediyorum acaba? çok duydum histeroskopiden sonra ertesi ay hamile kalanları sankı benım olmıyacakmış gibi geliyor... Mustafa Hoca şubata kadar zaman verdi... Bu arada kızlar aşılama bana pahalı geldi, tüp bebekle yarı yarıya nerdeyse ... aşılamada şans düşük topikte bir arkadaş Mustafa hocada aşılama 3.000 buldu dedi... Yane sadece %15 ihtimal için rakam yüksek açıkcası... aşılama yapmadan direk tüp bebeğemi geçsem... Tecrübelerinize ihtiyacım var kızlar... :KK43:
Canm acele etme Mustafa hoca subata kadar bekle diyorsa bekle. asilama icin ise devlette yaptirabilirsin bence farkli bi yani yok ozelle. sonucta yumurta vs toplanmiyor. tup bebek dusundugun zaman iyi bi merkez olmasi onemli tabiiki. Bana da hic hamile kalamayackmisim gibi geliyordu kendimi cok yipratiyordum. ama insallah olacak icini ferah tut sen

Canm acele etme Mustafa hoca subata kadar bekle diyorsa bekle. asilama icin ise devlette yaptirabilirsin bence farkli bi yani yok ozelle. sonucta yumurta vs toplanmiyor. tup bebek dusundugun zaman iyi bi merkez olmasi onemli tabiiki. Bana da hic hamile kalamayackmisim gibi geliyordu kendimi cok yipratiyordum. ama insallah olacak icini ferah tut sen
Cnm bekleyecegım, artık yoruldum hiçbir sorunum yok buna rağmen hamile kalamamak çok kötü. Siz histeroskopi den sonramı hamile kaldınız?

Cnm bekleyecegım, artık yoruldum hiçbir sorunum yok buna rağmen hamile kalamamak çok kötü. Siz histeroskopi den sonramı hamile kaldınız?
Evt histereskopiden once asilama ve tup bebek denemem var ama negatif sonuclandi. Bu arada benimde hic bi sorunum yok diyolardi. Sonra Mustafa hocayi buldum histereskopi oldum Mustafa hoca bize 4 ay sure vermsti sure dolunca hemen gidip tup bebek yaptirdik daha fazla beklemek istemedik. Rabbime cok sukur oldu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Evt histereskopiden once asilama ve tup bebek denemem var ama negatif sonuclandi. Bu arada benimde hic bi sorunum yok diyolardi. Sonra Mustafa hocayi buldum histereskopi oldum Mustafa hoca bize 4 ay sure vermsti sure dolunca hemen gidip tup bebek yaptirdik daha fazla beklemek istemedik. Rabbime cok sukur oldu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
banada 6 ay süre verdi şubatta bitiyor sürem... sonrası ne yapacagımı bilmiyorum direk tüp bebek mı yoksa aşılamamı olacagım , gerceği Mustafa Hoca yönlendirir... 2,5 senelık evlıyım 27 yaşındayım cnm... çok mu acele ediyorum tüp için sence ?

V venuskiz cnmm yaaa birde birsey diyuecegım ben Mustafa Hocaya çok büyük umutlarla gittim, hala umudum var ama ne bileyim çokta umduğumu bulamadım, çok kısa sürdü muanelerım hiçbirsey anlamadım... rahmin dar dedi histeroskopi oldum ama gördüğüm kadarıyla histeroskopi yapmadığı hastası yok... birde histeroskopiden sonra kontrol amaçlı gittiğimde 5 saat bekledım eşim çok sinirlendi... ben birdaha bu kadar beklemem paramla rezil olamam dedi... hak verdim ona birsey diyemedim... bir yakınımız Bülent Tırasa gitti ilk denemede hamile kaldı, bizde Bülent Hocaya gidelim diyor tüp bebek için... benımde kafam karıştı biraz açıkcası... neyse inş şu bekleme sürecınde hamile kalırımda bunlara gerek kalmaz inş.. .

Histereskopi sonrasi tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Şimdi 17 haftalık olduk. bu haftaki kontrolümuzde rahim ağzı boyu 3 cm olarak ölçüldü. Doktor 3 hafta sonra tekrar ölçelim, gerekirse ilaç yazarız dedi. Nette biraz arastirdim, o sebeple de çok endişeliyim ve bu konuyu daha fazla kurcalamak istemiyorum . Böyle bir durum yaşayan veya bunu bilen var mı?... akıl verin nolur...
cnm geçmiş olsun böyle bir durum yaşamadım, bilmiyorumda... hangi doktora gidiyorsun? histeroskopi olduğun doktora gitmiyorsan bir o doktora görün istersen seni en iyi histeroskopi yaptırdığın doktor incler...

Back
X