medipol mega hangi jinekolog iyi

tuncer82

Oglum abi oluyor:)
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2014
2.840
1.342
198
43
hanımlar lütfen yardım edin dr gitmem gerek ama hangisi karar veremiyorum fazile akyüz mü nagehan hanım mı siz kimlere gittiniz ve memnun kaldınız

Ben Ayfer Hanım'a da gittim fena değil ama Elif hanım ve nagehan hanım çok iyi...ben şuan Elif Hanım'a devam ediyorum çok memnunum, söylediği hiç bir şeye aklım takılmıyor, ona çok güveniyorum...

tşkr ederim kızlar nagehan hanımı çok duydum ama çok yogunmuş öylemi fazile hamıma giden yok mu sorunlu gebeliklerde nagehan hanım iyimidir.sorunlu bir hamilelik yaşadım ve bebeğimi kaybettim nisaya gidiyordum orya devam etmek istemiyorum güler yüzlü bilgili bir dr arayışındayım

Merhaba, medipolde (mega) kesinlikle Günseli Özdemir e gidin kendisinin kariyeri ve deneyimi digerleriyle boy olculemez ayrica tüp bebek uzmanıdır.kendisi benim 7 aydir doktorum, tanidigim en gercek doktor.

OKADAR KARARSIZ KALDIM Kİ DR ÇOK ÖNEMLİ UFACIK BİR SORUN BİLE BEBEGİN SONU OLABİLİYOR MALESEF:/ VE BENİM PSİKOLOJİM ÇOK ÇABUK BOZULUYOR DİĞER DOKTORUM 2 AYLIK GEBELİK SÜREMDE BURNUMDAN GETİRDİ RESMEN

Ben mediopol megada patalayan kisim yuzunden 1 aksam 1 gun boyunca yattim bir suru doktor yanima girip cikti ana gunseli hanim kadar benimle ilgilenen olmadi onuda orada tanidim ve hamile kalmak istedigim icin ona kontrole basladim 7 ay hamileligim boyunca 1 ayda daha oncesi toplam 8 aydir taniyorum kendisini ailemden gibi hissediyorum kendisine guvenebilirsiniz.

tşkr ederim değerlendireceğim onu da şuan 7 aylık hamilesiniz sanırım :) allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin inş
benimde bebeğim olur

Evet 7. Ayim bitmek uzere insallah sizinde olur Allah herkese hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin birdaha uzmesin insallah fakat caninizi hic sikmayin hayirli zamani bekleyin

bende mustafa acetın hastasıyım cok bılgılı bı doktor ve aynı zamada tüp bebek doktoru..kesınlıkle tavsıye ederım..

Mustafa Bey medipol megadakiyse oranin tek erkek jinekologu ve prefosor olmali eminim iyidir ama ben doguma girmediklerini duymustum

Ayrica profesorlerin ucretleri daha farkli operasyon ucretleride farkli biliyorum yanlis degilse hanimlar

Mustafa Bey medipol megadakiyse oranin tek erkek jinekologu ve prefosor olmali eminim iyidir ama ben doguma girmediklerini duymustum

Ayrica profesorlerin ucretleri daha farkli operasyon ucretleride farkli biliyorum yanlis degilse hanimlar

merhaba cnm evt mustafa bey tek erkek doktor ve yardımcı doçent ücreti ssk lıya 75 tl..zaten ordakı hıc bı doktor doguma gırmıor sezeryansa doktorun gırıor normalse kım nöbetcıyse onda doğuruosun..ama mustafa bey hastalarıa dogum yaptırıor ınternet sıtesınden bılıyorum..

eğer hamıleysenız sıze kdın dogumcuya gıdın dıyebılırım..ama emın ellerde dogru tedavı sonucu hamıle kalmak ıstıyorsanız kesınlıkle ınfertılıte doktoruna gıdın derım..çunkı kdın dogumcular yanlıs tedavi uyguluor bana göre..

Ben doktorumu doguma getirtemiycekmiyim gunduzse bile buna cok uzuldum ben bu sistemin devlet hastanelerinde oldugunu zannediyordum :/

tşkr ederim amin inş:)bu gece bir rüya gördüm hayırdır erkek bebebk doğuruyorum normal nagehan hanım doktorum çok güzel bir bebekti halen etkisindeyim :)

Ruyaniz icin Hayirlisi olsun saglikli olsunda hakikaten Allah neyi nasib ediyorsa onu seviyorsun bende erkek cocuk duskunydm ama kizimi ogrendigim gunden beri kiz cocuk hayrani oldum siz hamilemisiniz suanda

amin inş ben kız çocuk seviyorum yanlız ama düşük yaptıktan sonra hiç onemi yok cinsiyet sağlıklı olsun da zaten hiç çocuğum yok ilk fark etmez hayır değilim ama diğer ay bekleme sürem bitiyor o yüzden dr araştırıyorum

Allah gönlüne göre versin sende hamile sayılırsın artık yasadigin kotu bi deneyim olmus iste bazen bu sekilde sinaniriz olsun 9 ayda geciyor gebeligin sorunluysa dun bir kullanicininda dedigi gibi infertilite yani tup bebek veya zor bebek olum-dogumlarinda uzman birine git medipoldede zaten bir mehmet acet bir gunseli ozdemir var.sakin nagehan elif hanim vs gbi genc ve standart doktorlar secmeyin hepsini denedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…