medipol mega hangi jinekolog iyi

canım ben gebe değilim henüz ilki sorunlu geçti ama aynı şeler olur mu bilmiyorum erkek dr düşünmüyorum günseli nasıl bir dr

Anladim hamile olmadiginizi.olur insallah gunseli hanim hem sicak hemde deneyimli biri herseyden once seni önemsiyor bebekten oncede seni önemsiyor ben karnimda bulunan kis patladgnda agrilar icinde doktra gittigimde oradaki betul hnm hastasiydim benmle hastasi olmama ragmen onun verdigi fitil yuzundn kisimin patlamasina ragmen kapidan dondurmustu beni mesaisi bitmismis o sirada gunseli hanm nobetciydi benmle bebek gibi ilgilendi o gunden beri doktorum o.digerleri gibi genc degil 50 yasinda ve bir suru devlet hastanesinden referansi var

hanımlar lütfen yardım edin dr gitmem gerek ama hangisi karar veremiyorum fazile akyüz mü nagehan hanım mı siz kimlere gittiniz ve memnun kaldınız

selam ben fazile akyüz ü iyi diye duydum. medicalden ayrılmış. aradım buldum medipoldeymiş. medical parka da gidecektim yani onun için.. ben de haftaya gideceğim inş. fazileye..

canım gidince yazarmıısın ben 3 hafta sonra gideceğim burda birkaç olumsuz yorum okudum fikrim günseli hanımdan yana sende fikrini yazarmısın

selam ben fazile akyüz ü iyi diye duydum. medicalden ayrılmış. aradım buldum medipoldeymiş. medical parka da gidecektim yani onun için.. ben de haftaya gideceğim inş. fazileye..
canım naptın gittin mi dr a

Fazile Akyüz'e ben gittim arkadaşlar. Hayatımdaki en kötü tecrübeydi. Allah bir daha göstermesin. Kesinlikle kimseye tavsiye etmem.

tam bilmiyorum da canım ben güngören e kolayca gidebilirsen sana bir doktor önereceğim. Bağcılardaym ben de.

ne yaptı mesela neyi sevmedin...
çok sert davrandı muayene sırasında bir de ilk muayenemdi hiç bir bilgilendirme yapmadı, çocuk düşünüyoruz diyorum suratıma bakıyor ee banane gibilerinden. niye geldin falan diyor. hem çok ilgisizdi hem de çok canımı yaktı

anladım canım zaten randevu almıştım gitmeyeceğim oyle birini çekemem başka olumsuz yorumlarda okudum senin ilk bebegin mi olacak

ne yaptı mesela neyi sevmedin...

Bende Fazile Akyüz tecrübesini dün yaşadım Allah bidaha yaşatmasınn...Çok ilgisiz ilaç veriyor hiç bir şey açıklamıyor. sürekli ben sordum ama yinede net cevaplar alamadım.. birde hiç bukadar hızlı muayene olmamıştım doğrudüzgün baktığından bile şüpheliyim..

cnm elif hanıma gitseydin keşke.......iyi doktor ben ayfer özbek e gidiyorum o da çok ilgili...........

anladım canım zaten randevu almıştım gitmeyeceğim oyle birini çekemem başka olumsuz yorumlarda okudum senin ilk bebegin mi olacak

evet canım benim ilk olacak, acemiliğime geldi yakın ve özel hastane diye gittim gitmez olaydım. Çok şükür artık doktorumdan çok memnunum

geçmiş olsun canım aynen ben de bunları yaşadım , bence başka bir doktor arayışına gir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…