hanımlar lütfen yardım edin dr gitmem gerek ama hangisi karar veremiyorum fazile akyüz mü nagehan hanım mı siz kimlere gittiniz ve memnun kaldınız
canım naptın gittin mi dr aselam ben fazile akyüz ü iyi diye duydum. medicalden ayrılmış. aradım buldum medipoldeymiş. medical parka da gidecektim yani onun için.. ben de haftaya gideceğim inş. fazileye..
selam ben fazile akyüz ü iyi diye duydum. medicalden ayrılmış. aradım buldum medipoldeymiş. medical parka da gidecektim yani onun için.. ben de haftaya gideceğim inş. fazileye..
canım nerde oturuyosun sen?Fazile Akyüz'e ben gittim arkadaşlar. Hayatımdaki en kötü tecrübeydi. Allah bir daha göstermesin. Kesinlikle kimseye tavsiye etmem.
canım nerde oturuyosun sen?
sağol tatlım benim doktorum şişlide, doktor arayan ben değildimtam bilmiyorum da canım ben güngören e kolayca gidebilirsen sana bir doktor önereceğim. Bağcılardaym ben de.
sağol tatlım benim doktorum şişlide, doktor arayan ben değildim
ne yaptı mesela neyi sevmedin...Fazile Akyüz'e ben gittim arkadaşlar. Hayatımdaki en kötü tecrübeydi. Allah bir daha göstermesin. Kesinlikle kimseye tavsiye etmem.
çok sert davrandı muayene sırasında bir de ilk muayenemdi hiç bir bilgilendirme yapmadı, çocuk düşünüyoruz diyorum suratıma bakıyor ee banane gibilerinden. niye geldin falan diyor. hem çok ilgisizdi hem de çok canımı yaktıne yaptı mesela neyi sevmedin...
anladım canım zaten randevu almıştım gitmeyeceğim oyle birini çekemem başka olumsuz yorumlarda okudum senin ilk bebegin mi olacakçok sert davrandı muayene sırasında bir de ilk muayenemdi hiç bir bilgilendirme yapmadı, çocuk düşünüyoruz diyorum suratıma bakıyor ee banane gibilerinden. niye geldin falan diyor. hem çok ilgisizdi hem de çok canımı yaktı
ne yaptı mesela neyi sevmedin...
cnm elif hanıma gitseydin keşke.......iyi doktor ben ayfer özbek e gidiyorum o da çok ilgili...........Bende Fazile Akyüz tecrübesini dün yaşadım Allah bidaha yaşatmasınn...Çok ilgisiz ilaç veriyor hiç bir şey açıklamıyor. sürekli ben sordum ama yinede net cevaplar alamadım.. birde hiç bukadar hızlı muayene olmamıştım doğrudüzgün baktığından bile şüpheliyim..
anladım canım zaten randevu almıştım gitmeyeceğim oyle birini çekemem başka olumsuz yorumlarda okudum senin ilk bebegin mi olacak
Bende Fazile Akyüz tecrübesini dün yaşadım Allah bidaha yaşatmasınn...Çok ilgisiz ilaç veriyor hiç bir şey açıklamıyor. sürekli ben sordum ama yinede net cevaplar alamadım.. birde hiç bukadar hızlı muayene olmamıştım doğrudüzgün baktığından bile şüpheliyim..
cnm elif hanıma gitseydin keşke.......iyi doktor ben ayfer özbek e gidiyorum o da çok ilgili...........
bir dahakine al mutlaka cnm bahsettiğin doktordan kimse memnun değildi gitmeden bende araştırmıştım....Onlara randevu alamadım cnm ya çok dolular maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?