Bende ilk fazile akyüze gitmiştim tecrübeli ilgili bi doktor ama benim elektriğim tutmadı. Orda çalışan bi arkadaşımın tavsiyesiyle derya hnma geçtim. Takibimi ve doğumumu derya hanım yaptı. Ben çok sevdim doktorumu gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Haa benim açımdan sevmediğim tek durum şuydu; her gittiğimde ultrasonu 4 boyutlu göstersin diye ısrar ettim ama birkere bile açmadı! Halbuki bikere açsa kurtulacaktı dilimden:))
Evet megada. Spinal sezeryan oldum. Harikaydı. Ağrım sızım olmadı çok şükür. Kesinin bir tarafında 10 gün kadar yanmam oldu. Oda normalmiş iç dikişlerin düğümleri ordaymış. Dıştan dikiş felan yok zaten incecik bir çizgi var.
Evet megada. Spinal sezeryan oldum. Harikaydı. Ağrım sızım olmadı çok şükür. Kesinin bir tarafında 10 gün kadar yanmam oldu. Oda normalmiş iç dikişlerin düğümleri ordaymış. Dıştan dikiş felan yok zaten incecik bir çizgi var.
Merhaba Hanımlar. 24 haftalık gebeyim . Doğum ücretlerinden ötürü farklı bir hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Medipol Mega da Lebriz Hale Aktün Taner ve ya Derya Yaşar ile ilgili bilgi verebilecek olan varsa çok sevinirim.