medipol mega hangi jinekolog iyi

Fazile Akyüz'e ben gittim arkadaşlar. Hayatımdaki en kötü tecrübeydi. Allah bir daha göstermesin. Kesinlikle kimseye tavsiye etmem.

Cok sasirdim.. ne oldu ki? Ben ark tavsiyesi ile aradim buldum onu.. cok da begendim.. süper ilgileniyor tane tane acik secik anlatıyor.. acikliyor v.s.

Farklı insanlardan bahsediyor olmalıyız. Benim suratıma bile bakmadı, değil açıklamayı nerden geldin niye geldin gelmez olaydın tarzı bi tavrı vardı. Benim kesinlikle gitmeyeceğim bir doktor, sizi bilemem tabi. Ben şahsen hiç memnun kalmadım.

canım bugün gittim günseli hanıma çok sevdim sğl.çok şeker bir akdın çok ilgilendi hastaneyide çok sevdim artık değişiklik olmazsa dr um odur:)klomen tadavim başladı inş bu ay güzel haber veririm sizlere

Aa supermis adina cok sevindin guzel haberlerini bekliyorum

Elif hanım da çok sakin ve rahatlatan bir doktor...bu arada bilen var mı gece doğumlarına kendi doktorumuz gelmiyormuş sanırım

ayy ne guzel ins canim dua et bize cinsiyeti ne bebisin
Bebegim kiz :) evet medipolde gece doktorun nobetci degilse baskasi ilgileniyormus, getirtemiyorsun fakat ozellikle normal dogumda zaten dr onemli degil hemsireler dogurtuyor dr kontrol ediyormus

Selam hanımlar . Ben 6 haftalık hamileyim ve Medipol Mega ' ya gitmeyi düşünüyorum. Bir yakınım Günseli Hanıma gidiyor ve memnun. Kararsız kaldım. Önerebileceğiniz bir doktor var mı ? Yada Günseli hanıma muayene olmuş başka bir arkadaş varsa görüşlerini bilmek isterim. Kafam allak bullak

ben oldum c.teside gideceğim ona şimdilik iyi bikaç kez gittim tecrübeli iyi dediler git dene derim

Merhabalar, ben 1 aylık bir kız bebek annesiyim hamile kalmadan önce ani bir kist patlamasıyla günseli hanımı medıpol acilde tanıdım ve iyiki tanımısım kesinlikle doktorlar önce insanı yonden degerlendirilmeliki hastasına deger versin o yuzden önce insanı acıdan sonra ondan daha üstün olan mesleki bilgisi yüzünden günseli hanımı öneriyorum hic baska düsünmeyin.güleryüzlü ahlaklı ve disiplinli bir doktordur.

Yardımlarınız için teşekkür ederim. Bu hafta Günseli hanıma gitmeyi düşünüyorum. Gittikten sonra bende yorumumu paylışıcam İnşallah. Fakat bana başka bir doktor gebelik için rutin tahliller verdi ve benim bağlı olduğum sağlık ocağında hepsi yapılmıyor. Nerde yaptırabilirim acaba ? Özel hastaneler çok pahalıya geliyor.

bende çok şaşırdım gerçekten. FAZİLE hanıma bende annemi götürdüm çok memnun kaldık. bir o kadar ilgili ve bilgi sahibi bir insan. verdiği tedavileri düzgün kullanınca da başarılı sonuç veriyor. herkeze tavsiye ederim Fazile hanımı...

Bebegim kiz :) evet medipolde gece doktorun nobetci degilse baskasi ilgileniyormus, getirtemiyorsun fakat ozellikle normal dogumda zaten dr onemli degil hemsireler dogurtuyor dr kontrol ediyormus
merhaba, benim tanıdığım medipolde normal doğum yaptı. doktoru fazile hanımdı. sabahtan yatışı olmuştu o gün fazile hnım doğumunu gerçekleştirmiş. çokta memnun kaldı. dikişsiz doğumunu yaptı.bende zaten onun tavsiyesi üzerine annemi götürdüm. gerçekten çok ilgili bilgili bir doktor. hem gebelik kontrolü hemde jınekolojık muayenede.

slm, evet cnm bende aynı fikirdeyim. Fazile hanıma düzenli muayeneye gitmekteyim. istediğim her konu hakkında ayrıntılı bilgilendirme yapıyor. gayet de memnunum. ayrıca yurt dışında Almanya da uzun süreli çalışmış çok deneyimli bir hekim. sorduğunuz her türlü konuda en son güncel bilgileri veriyor. herkese tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…