canım nerde oturuyosun sen?
Fazile Akyüz'e ben gittim arkadaşlar. Hayatımdaki en kötü tecrübeydi. Allah bir daha göstermesin. Kesinlikle kimseye tavsiye etmem.
canım bugün gittim günseli hanıma çok sevdim sğl.çok şeker bir akdın çok ilgilendi hastaneyide çok sevdim artık değişiklik olmazsa dr um odur:)klomen tadavim başladı inş bu ay güzel haber veririm sizlereAnladim hamile olmadiginizi.olur insallah gunseli hanim hem sicak hemde deneyimli biri herseyden once seni önemsiyor bebekten oncede seni önemsiyor ben karnimda bulunan kis patladgnda agrilar icinde doktra gittigimde oradaki betul hnm hastasiydim benmle hastasi olmama ragmen onun verdigi fitil yuzundn kisimin patlamasina ragmen kapidan dondurmustu beni mesaisi bitmismis o sirada gunseli hanm nobetciydi benmle bebek gibi ilgilendi o gunden beri doktorum o.digerleri gibi genc degil 50 yasinda ve bir suru devlet hastanesinden referansi var
Aa supermis adina cok sevindin guzel haberlerini bekliyorumcanım bugün gittim günseli hanıma çok sevdim sğl.çok şeker bir akdın çok ilgilendi hastaneyide çok sevdim artık değişiklik olmazsa dr um odur:)klomen tadavim başladı inş bu ay güzel haber veririm sizlere
inş canım bu gün 2. günüm henüzAa supermis adina cok sevindin guzel haberlerini bekliyorum
Benim 33.haftam bekliyorum iste gun sayiyorum darisi basina insallah :))inş canım bu gün 2. günüm henüzdaha uzun bir bekleyiş var hayıslısı inş sen ne yapıyorsun
Benim 33.haftam bekliyorum iste gun sayiyorum darisi basina insallah :))
ayy ne guzel ins canim dua et bize cinsiyeti ne bebisinBenim 33.haftam bekliyorum iste gun sayiyorum darisi basina insallah :))
Bebegim kiz :) evet medipolde gece doktorun nobetci degilse baskasi ilgileniyormus, getirtemiyorsun fakat ozellikle normal dogumda zaten dr onemli degil hemsireler dogurtuyor dr kontrol ediyormusayy ne guzel ins canim dua et bize cinsiyeti ne bebisin
Selam hanımlar . Ben 6 haftalık hamileyim ve Medipol Mega ' ya gitmeyi düşünüyorum. Bir yakınım Günseli Hanıma gidiyor ve memnun. Kararsız kaldım. Önerebileceğiniz bir doktor var mı ? Yada Günseli hanıma muayene olmuş başka bir arkadaş varsa görüşlerini bilmek isterim. Kafam allak bullak
Cok sasirdim.. ne oldu ki? Ben ark tavsiyesi ile aradim buldum onu.. cok da begendim.. süper ilgileniyor tane tane acik secik anlatıyor.. acikliyor v.s.[/Q
BENDE ÇOK ŞAŞIRDIM CNM. BENDE ANNEMİ FAZİLE HANIMA GÖTÜRDÜM ÇOK DA MEMNUN KALDIK. GAYET İLGİLİ VE BİR O KADAR DA TECRÜBE SAHİBİ BİR İNSAN.
bende çok şaşırdım gerçekten. FAZİLE hanıma bende annemi götürdüm çok memnun kaldık. bir o kadar ilgili ve bilgi sahibi bir insan. verdiği tedavileri düzgün kullanınca da başarılı sonuç veriyor. herkeze tavsiye ederim Fazile hanımı...
merhaba, benim tanıdığım medipolde normal doğum yaptı. doktoru fazile hanımdı. sabahtan yatışı olmuştu o gün fazile hnım doğumunu gerçekleştirmiş. çokta memnun kaldı. dikişsiz doğumunu yaptı.Bebegim kiz :) evet medipolde gece doktorun nobetci degilse baskasi ilgileniyormus, getirtemiyorsun fakat ozellikle normal dogumda zaten dr onemli degil hemsireler dogurtuyor dr kontrol ediyormus
slm, evet cnm bende aynı fikirdeyim. Fazile hanıma düzenli muayeneye gitmekteyim. istediğim her konu hakkında ayrıntılı bilgilendirme yapıyor. gayet de memnunum. ayrıca yurt dışında Almanya da uzun süreli çalışmış çok deneyimli bir hekim. sorduğunuz her türlü konuda en son güncel bilgileri veriyor. herkese tavsiye ederim.bende çok şaşırdım gerçekten. FAZİLE hanıma bende annemi götürdüm çok memnun kaldık. bir o kadar ilgili ve bilgi sahibi bir insan. verdiği tedavileri düzgün kullanınca da başarılı sonuç veriyor. herkeze tavsiye ederim Fazile hanımı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?