Ücretlere zam gelmiş artık 60tl alıolar
Ben günseli hanıma gidiyorum 2 hafta önce 55tlydi bu hafta gittim 60tl ödedim veznedekiler zam geldi dediÖyle mii ? Hangi doktor için bu Ücret ?
Ben günseli hanıma gidiyorum 2 hafta önce 55tlydi bu hafta gittim 60tl ödedim veznedekiler zam geldi dedi
Malesef :) bende çok şaşırmıştım bu kadar kısa sürede olmasına benim ikinci gidişimdi çünkü :)Evet bende en son 2 hafta önce 55 tl ödemiştim. Yarın gidicem ilk zamla karşılaşıcam o halde
Malesef :) bende çok şaşırmıştım bu kadar kısa sürede olmasına benim ikinci gidişimdi çünkü :)
Malesef değilim tedavi görüyorum ekim ayında aşılama yaptıracağım :) benim için dua et lütfen hamilelerin duası kabul olur derler :)gebe misin? Kaçıncı haftadasın diye soracağım ama ??
Malesef değilim tedavi görüyorum ekim ayında aşılama yaptıracağım :) benim için dua et lütfen hamilelerin duası kabul olur derler :)
Amin teşekkürler Allahım sizede hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat doğurmayı nasip etsin inşallahTabii ki ederim Allah'ım tez zamanda sanada bu mutluluğu yaşatsın aynı hastanede Ebru hanım var bu konuda çok iyi kendisi muayene ücretleri biraz daha fazla doçent olduğu için ama aklında bulunsun.
Tesekkurler :)Her doktorun farklı muayene ücreti var. En düşük 55 tl
Çok teşekkürlerAminn çok saol Canım .
Ebru hanım tüp bebek bölümüne geçmiş diye biliyorum canım bi araştır istersen. Hastaya yaklaşımı ilgisi çok güzel. Ben ilk Ebru hanımla başlamıştım medipole tv de falan tüp bebek ile ilgili konuşmaları oldu kendisinin ancak ilk bebeğim 8 haftalık kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldımEbru hanım bu süreçte güleryüzü ve tecrübesi ile çok yardımcı olmuştu. Bu ikinci gebeliğim Elif hanımı hastanede bi çok personelin tavsiyesi üzerine tercih ettim. Allah sağ salim sonunu getirmeyi nasip etsin. Sanada inşallah en uygun en güzel anda Allah nasip etsin
BEN 5 AYLIK HAMİLEYİMhanımlar lütfen yardım edin dr gitmem gerek ama hangisi karar veremiyorum fazile akyüz mü nagehan hanım mı siz kimlere gittiniz ve memnun kaldınız
ELİF HANIMA BİR DEFA GİTTİM RANDEVU SAATİNDE SEZERYANE ÇIKTIĞINDAN DOLAYI 1.5 SAAT BEKLEDİM. MUAYENE ESNASINDA ÇOK SURATSIZ VE İLGİSİZDİ TAVSİYE ETMYORUM ARKADAŞLAR.Ben Ayfer Hanım'a da gittim fena değil ama Elif hanım ve nagehan hanım çok iyi...ben şuan Elif Hanım'a devam ediyorum çok memnunum, söylediği hiç bir şeye aklım takılmıyor, ona çok güveniyorum...
Merhaba bende bebegimi yeni kaybettim siz hangi doktora gittiniz acaba baya olmus yazalı bende sorunlu gebeliklerde iyi bir doktora gitmek istiyorumtşkr ederim kızlar nagehan hanımı çok duydum ama çok yogunmuş öylemi fazile hamıma giden yok mu sorunlu gebeliklerde nagehan hanım iyimidir.sorunlu bir hamilelik yaşadım ve bebeğimi kaybettimnisaya gidiyordum orya devam etmek istemiyorum güler yüzlü bilgili bir dr arayışındayım
Merhaba bende bebegimi yeni kaybettim siz hangi doktora gittiniz acaba baya olmus yazalı bende sorunlu gebeliklerde iyi bir doktora gitmek istiyorum
Hangi doktora gittinizKızlar inanın bende yorumları aldırmadan gittim durumum olmadıgı halde güzel bi doktorum olsun istedim muayne 60 tl verdim onu geçin gördüğüm muammele çok kötüydü insann rahat olmak istediğini rahatlıkla sormak istiyo sorucaklarım hep içimde kaldı ama gerçekden bilgi açıklayıcı bi şekilde anlatım sağlıyo lakin güleryüz çok önemli hastaneyi aradım üçlü test için 195 tl teklif aldım fazile hanım ise biz 3lü yapmıyoruz 4lü yapıyoruz deyip beni gönderdi... sonuç olarak güleryüz samimiiyet olmadan yürümüyor
Merhaba sizinle yazısmamızdan sonra sanırım hamile kalmıssınız hayırlı olsun bende bazı testlerden sonra bu ay tekrar denemeye karar verdim günseli hanımamı gidiyorsunuz suan memnunmusunuz muayne ucreti ne kadar acaba?merhaba bende forumdan cok araştırdım en son medipol mega günseli özdemire karar verdim şimdiye kadar en az 6 dk ve hastane dolaştım ama bu sefer tutturdum sonunda çok iyi bir doktor ve cok ilğili çok memnunum ve ameliyatta etti beni hiç sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim
Merhaba yeni gördüm bu arada muane ücreti 80 tl yaptirdigi testlerden sonra histereskopi ameliyati yapti bende de polipler vardi onlari temizledi yani ve 2.ay regli olmadim ve suan 4 aylik hamileyim gunseli hanim sayesinde ama gebelikten sonra hastane ucretleripahali olduğu icin gebelik takvimimi esenler medipol hastanesinde devam ediyorum doktorum yar.doçent ayten hanim da muanesi de 20 tl bilgin olsun canım hakkinda hayirli olsun inşallah sende bebisine kavuştursunMerhaba sizinle yazısmamızdan sonra sanırım hamile kalmıssınız hayırlı olsun bende bazı testlerden sonra bu ay tekrar denemeye karar verdim günseli hanımamı gidiyorsunuz suan memnunmusunuz muayne ucreti ne kadar acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?