medipol mega hangi jinekolog iyi

Malesef değilim tedavi görüyorum ekim ayında aşılama yaptıracağım :) benim için dua et lütfen hamilelerin duası kabul olur derler :)

Tabii ki ederim Allah'ım tez zamanda sanada bu mutluluğu yaşatsın aynı hastanede Ebru hanım var bu konuda çok iyi kendisi muayene ücretleri biraz daha fazla doçent olduğu için ama aklında bulunsun.

Tabii ki ederim Allah'ım tez zamanda sanada bu mutluluğu yaşatsın aynı hastanede Ebru hanım var bu konuda çok iyi kendisi muayene ücretleri biraz daha fazla doçent olduğu için ama aklında bulunsun.
Amin teşekkürler Allahım sizede hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat doğurmayı nasip etsin inşallah
Ebru hanım tüp bebek bölümünde değil sanırım çünkü gördüğüm kadarıyla 2 dr var biri mustafa bey diğeri günseli hanım etkek doktor tercih etmiyorum yoksa mustafa bey de iyi bir dr y.doçent dr Günseli hanım da opr. Dr. Daha önceden şişli etfalde benim drmun hocalığını yapmış o yüzden beni günseli hanıma yönlendirdi aslında bana bağcılar çok ters kalıo avrupa yakasında oturuyorum anadolu yakasında çalışıyorum git gel çok yorucu oluyor biraz ters yer olarak ama şansımı deneyeyim diyorum hayırlısı bakalım

Aminn çok saol Canım .
Ebru hanım tüp bebek bölümüne geçmiş diye biliyorum canım bi araştır istersen. Hastaya yaklaşımı ilgisi çok güzel. Ben ilk Ebru hanımla başlamıştım medipole tv de falan tüp bebek ile ilgili konuşmaları oldu kendisinin ancak ilk bebeğim 8 haftalık kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım Ebru hanım bu süreçte güleryüzü ve tecrübesi ile çok yardımcı olmuştu. Bu ikinci gebeliğim Elif hanımı hastanede bi çok personelin tavsiyesi üzerine tercih ettim. Allah sağ salim sonunu getirmeyi nasip etsin. Sanada inşallah en uygun en güzel anda Allah nasip etsin

Çok teşekkürler
Allahım hepimizi bir şeyle sınır mutlaka sizde çok zor dönemler atlatmışsınız Allahım sürecinizde yardımcınız olsun sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

hanımlar lütfen yardım edin dr gitmem gerek ama hangisi karar veremiyorum fazile akyüz mü nagehan hanım mı siz kimlere gittiniz ve memnun kaldınız
BEN 5 AYLIK HAMİLEYİM.FAZİLE HANIMA TAKİP OLUYORUM. FAZİLE HANIM HERŞEYİMİZLE İLGİLENEN ÇOK GÜLER YÜZLÜ VE SICAK KANLI BİR DOKTOR. BAŞKA YERLERDE DOPPLERE 350TL GİBİ BİR FİYAT İSTENİRKEN BİZ MUAYENE ESNASINDA BEDAVAYA YAPTIRABİLİYORUZ.YURT DIŞI TECRÜBESİ OLDUĞU MUAYENE ESNASINDA BELLİ OLUYO. BEKLEME SÜREMİZ OLMUYO RANDEVU SAATİNDE MUAYENEMİZ BAŞLIYO. HER KONUDA AYDINLATIP KAFAMIZDA SORU İŞARETİ KALMADAN EVEMİZE DÖNÜYORUZ. ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.

Ben Ayfer Hanım'a da gittim fena değil ama Elif hanım ve nagehan hanım çok iyi...ben şuan Elif Hanım'a devam ediyorum çok memnunum, söylediği hiç bir şeye aklım takılmıyor, ona çok güveniyorum...
ELİF HANIMA BİR DEFA GİTTİM RANDEVU SAATİNDE SEZERYANE ÇIKTIĞINDAN DOLAYI 1.5 SAAT BEKLEDİM. MUAYENE ESNASINDA ÇOK SURATSIZ VE İLGİSİZDİ TAVSİYE ETMYORUM ARKADAŞLAR.

Merhaba bende bebegimi yeni kaybettim siz hangi doktora gittiniz acaba baya olmus yazalı bende sorunlu gebeliklerde iyi bir doktora gitmek istiyorum

Merhaba bende bebegimi yeni kaybettim siz hangi doktora gittiniz acaba baya olmus yazalı bende sorunlu gebeliklerde iyi bir doktora gitmek istiyorum

merhaba bende forumdan cok araştırdım en son medipol mega günseli özdemire karar verdim şimdiye kadar en az 6 dk ve hastane dolaştım ama bu sefer tutturdum sonunda çok iyi bir doktor ve cok ilğili çok memnunum ve ameliyatta etti beni hiç sıkıntı yaşamadım tavsiye ederim

Kızlar inanın bende yorumları aldırmadan gittim durumum olmadıgı halde güzel bi doktorum olsun istedim muayne 60 tl verdim onu geçin gördüğüm muammele çok kötüydü insann rahat olmak istediğini rahatlıkla sormak istiyo sorucaklarım hep içimde kaldı ama gerçekden bilgi açıklayıcı bi şekilde anlatım sağlıyo lakin güleryüz çok önemli hastaneyi aradım üçlü test için 195 tl teklif aldım fazile hanım ise biz 3lü yapmıyoruz 4lü yapıyoruz deyip beni gönderdi... sonuç olarak güleryüz samimiiyet olmadan yürümüyor

Hangi doktora gittiniz

Merhaba sizinle yazısmamızdan sonra sanırım hamile kalmıssınız hayırlı olsun bende bazı testlerden sonra bu ay tekrar denemeye karar verdim günseli hanımamı gidiyorsunuz suan memnunmusunuz muayne ucreti ne kadar acaba?

Merhaba yeni gördüm bu arada muane ücreti 80 tl yaptirdigi testlerden sonra histereskopi ameliyati yapti bende de polipler vardi onlari temizledi yani ve 2.ay regli olmadim ve suan 4 aylik hamileyim gunseli hanim sayesinde ama gebelikten sonra hastane ucretleripahali olduğu icin gebelik takvimimi esenler medipol hastanesinde devam ediyorum doktorum yar.doçent ayten hanim da muanesi de 20 tl bilgin olsun canım hakkinda hayirli olsun inşallah sende bebisine kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…