medipol mega hangi jinekolog iyi

Benim doktorumda ayten hanimdi ona gidiyrdum duzenli olarak ama nedense simdi ona gitmek istemiyorum basima bu durum gelince pek yonlendirme yapmadi esenler devlettek doktor bile daha cok bilgi verip bazi testleri yaptirmami soyledi ben ayten hanimdan zorla bu testleri yaptiriyimmi diye sorunca olur yaptir dedi guleryuz tatli dil bir yere kadar diye dusundum ve daha tecrubeli bi doktora gitmeye karar verdim fazile hanimami gitsem diye dusunuyorum simdi en azindan daha tecrubeli bi doktor

evet tecrübeli ama insan karsısında bi tuhaf oluyor. onca sorucagım sey vardı inanın sormadan çıktım.. insan karsısında güler yüz samimiyette aramakta..

bağcılarda otruyorsanız avrupa tıp ve erdemide öneririm

Belkide sizin şansınıza ogün gününde degildi biçok yorumda güleryüzlü bir doktor oldugunu söyleyenlerde var bilemiyorum dogru doktoru bulmak zor malesef esenlerdeyim ben

anladım, ama bende çoğu yorumda suratsız diye okumustum bi sans belki öle değildir gidelim dedim eşime.. fazile hanımı gördükten sonra baska seçenek buldum kendime

Merhaba canım ben bagcilar guneslide oturuyorum av.bizim burda ordada seyhun bey var ,ayni tip.merk,.bahsediyoruz acaba
Bende iyi bir dr.ariyorum ama medipolda dogum pahali diye duydum 4 bin tl mis,varmi tavseye edeceği niz dr

Selm bu esenler medipol parkin karsisindaki nikah sarayinin ordaki medipol dimi canım?
Bende bağcılarda ki medipole yakinim ,ucret onemli degil muane urkende dogumda cokkk pahali olursa sikintili olur
guneslide oturuyorum ,kac tane dr,gittim vital,medicen,avrupa tip,kas tip
Yok hicbiri tatmin etmedi ,varmi onerebiliceginiz?

CANIM BENDE GÜNEŞLİDE OTURYORUM AVRUPA TIPDAKİ SEYHUN BEY ÇOK İYİ BİR DOKTOR. ÇOK SEVDİM AMA BEN CUMARTESİ GÜNÜ GİDEBİLİYORUM ANCA ÇALISIYORUM ODA ÇOĞU ZMAN C.TESİ GELMİYO , İKİLİ TESTİMİ BU YÜZDEN KAÇIRDIM. MEDİPOLE GİTTİM HEM MADDİ AÇIDAN ZORLADI HEMDE DOKT. HİÇ BEĞENMEDİM

SUANDA ERDEM HASTANESİNE GİDİYORUM ÇOK GÜZEL Bİ HASTANEYE BENZİYOR, VE SÜREKLİ NÖBETÇİ DOKTOR 1 DOKTORA BAĞLI DEĞİLSİN

Merhaba evet nikah salonunun karşısındaki

Ben yardımcı doç. Ayten olgun a gidiyor um memnunum bide yar.doç var burcu aydin boyama di yanlis hatırlamıyorsam ikisindede memnunum ben

Kaş medicine ve medipol bana yüksek geldi..
avrupa tıp ve erdem uygun özellikle erdem yeni açıldıgı için hep kanpanyada göz muaynesi bile 12 tl

Seyhun bugay hicte iyi degil bana yanlis tedavi uyguladı ,sonradan hesap sordum ama bir suru madfi manevi zarara soktu beni ,erdemin bikac sokak ustunde oturuyoru. Arkdasim dogumu orda yapti ,isiklari bile acmamislar kendi yakmis:) cok gisizlermis

Merhaba evet nikah salonunun karşısındaki

Tesekkür ler burcu hn.cok methini duydum burda ama 2 aya randevu veriyorlarmis ,nasil ulasabiliyosun sen canım?

Kaş medicine ve medipol bana yüksek geldi..
avrupa tıp ve erdem uygun özellikle erdem yeni açıldıgı için hep kanpanyada göz muaynesi bile 12 tl

Kas ucuzya 35 sanirim muanesi ,sezaryanda 1300,1500 civariydi,medicin 50 tl ,medipol ne kadarki? Goz muanesi iyiymis

Tabiki ama bazılarımız maddi açıdan zorlanıyo tabiki,
Ben fazile akyüze gittim ve istediğim güleryüzü göremedim. Diğer dokt. fiyat olarak zor geldi

Muanede fiyat onemli degil canım, varmi daha once gittigin yada duydugun cok iyi dr,

İste sorun da en iyi dr, bulabilmekte
Bende ilk fazile akyüze gitmiştim tecrübeli ilgili bi doktor ama benim elektriğim tutmadı. Orda çalışan bi arkadaşımın tavsiyesiyle derya hnma geçtim. Takibimi ve doğumumu derya hanım yaptı. Ben çok sevdim doktorumu gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Haa benim açımdan sevmediğim tek durum şuydu; her gittiğimde ultrasonu 4 boyutlu göstersin diye ısrar ettim ama birkere bile açmadı! Halbuki bikere açsa kurtulacaktı dilimden:))

medipol 4 boyutlu ultrasonu ücretsiz yapıyo diye biliyordum bnde
Ben medipolde hiç göremedim o 4 boyutluyu:) sadece ayrıntılı ultrasonda biraz açtı prof. Medipole karar verene kadar bikaç doktora gitmiştim. Mesela memorial deki muayne bitşminde açıp izletmişti bana çok kısa bi şekilde bide foto vermişti. Ama derya hanıma bikere bile açtıramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…