Benim doktorumda ayten hanimdi ona gidiyrdum duzenli olarak ama nedense simdi ona gitmek istemiyorum basima bu durum gelince pek yonlendirme yapmadi esenler devlettek doktor bile daha cok bilgi verip bazi testleri yaptirmami soyledi ben ayten hanimdan zorla bu testleri yaptiriyimmi diye sorunca olur yaptir dedi guleryuz tatli dil bir yere kadar diye dusundum ve daha tecrubeli bi doktora gitmeye karar verdim fazile hanimami gitsem diye dusunuyorum simdi en azindan daha tecrubeli bi doktorMerhaba yeni gördüm bu arada muane ücreti 80 tl yaptirdigi testlerden sonra histereskopi ameliyati yapti bende de polipler vardi onlari temizledi yani ve 2.ay regli olmadim ve suan 4 aylik hamileyim gunseli hanim sayesinde ama gebelikten sonra hastane ucretleripahali olduğu icin gebelik takvimimi esenler medipol hastanesinde devam ediyorum doktorum yar.doçent ayten hanim da muanesi de 20 tl bilgin olsun canım hakkinda hayirli olsun inşallah sende bebisine kavuştursun
Belkide sizin şansınıza ogün gününde degildi biçok yorumda güleryüzlü bir doktor oldugunu söyleyenlerde var bilemiyorum dogru doktoru bulmak zor malesef esenlerdeyim benevet tecrübeli ama insan karsısında bi tuhaf oluyor. onca sorucagım sey vardı inanın sormadan çıktım.. insan karsısında güler yüz samimiyette aramakta..
bağcılarda otruyorsanız avrupa tıp ve erdemide öneririm
evet tecrübeli ama insan karsısında bi tuhaf oluyor. onca sorucagım sey vardı inanın sormadan çıktım.. insan karsısında güler yüz samimiyette aramakta..
bağcılarda otruyorsanız avrupa tıp ve erdemide öneririm
Merhaba yeni gördüm bu arada muane ücreti 80 tl yaptirdigi testlerden sonra histereskopi ameliyati yapti bende de polipler vardi onlari temizledi yani ve 2.ay regli olmadim ve suan 4 aylik hamileyim gunseli hanim sayesinde ama gebelikten sonra hastane ucretleripahali olduğu icin gebelik takvimimi esenler medipol hastanesinde devam ediyorum doktorum yar.doçent ayten hanim da muanesi de 20 tl bilgin olsun canım hakkinda hayirli olsun inşallah sende bebisine kavuştursun
Merhaba evet nikah salonunun karşısındakiSelm bu esenler medipol parkin karsisindaki nikah sarayinin ordaki medipol dimi canım?
Bende bağcılarda ki medipole yakinim ,ucret onemli degil muane urkende dogumda cokkk pahali olursa sikintili olur
guneslide oturuyorum ,kac tane dr,gittim vital,medicen,avrupa tip,kas tip
Yok hicbiri tatmin etmedi ,varmi onerebiliceginiz?
CANIM BENDE GÜNEŞLİDE OTURYORUM AVRUPA TIPDAKİ SEYHUN BEY ÇOK İYİ BİR DOKTOR. ÇOK SEVDİM AMA BEN CUMARTESİ GÜNÜ GİDEBİLİYORUM ANCA ÇALISIYORUM ODA ÇOĞU ZMAN C.TESİ GELMİYO , İKİLİ TESTİMİ BU YÜZDEN KAÇIRDIM. MEDİPOLE GİTTİM HEM MADDİ AÇIDAN ZORLADI HEMDE DOKT. HİÇ BEĞENMEDİM
SUANDA ERDEM HASTANESİNE GİDİYORUM ÇOK GÜZEL Bİ HASTANEYE BENZİYOR, VE SÜREKLİ NÖBETÇİ DOKTOR 1 DOKTORA BAĞLI DEĞİLSİN
Merhaba evet nikah salonunun karşısındaki
Kaş medicine ve medipol bana yüksek geldi..
avrupa tıp ve erdem uygun özellikle erdem yeni açıldıgı için hep kanpanyada göz muaynesi bile 12 tl
60 tl fazile akyüz doktorlara göre değişiyo en iyi doktor 80 diye duydum
Bende ilk fazile akyüze gitmiştim tecrübeli ilgili bi doktor ama benim elektriğim tutmadı. Orda çalışan bi arkadaşımın tavsiyesiyle derya hnma geçtim. Takibimi ve doğumumu derya hanım yaptı. Ben çok sevdim doktorumu gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Haa benim açımdan sevmediğim tek durum şuydu; her gittiğimde ultrasonu 4 boyutlu göstersin diye ısrar ettim ama birkere bile açmadı! Halbuki bikere açsa kurtulacaktı dilimden:))İste sorun da en iyi dr, bulabilmekte
Ben medipolde hiç göremedim o 4 boyutluyu:) sadece ayrıntılı ultrasonda biraz açtı prof. Medipole karar verene kadar bikaç doktora gitmiştim. Mesela memorial deki muayne bitşminde açıp izletmişti bana çok kısa bi şekilde bide foto vermişti. Ama derya hanıma bikere bile açtıramadımmedipol 4 boyutlu ultrasonu ücretsiz yapıyo diye biliyordum bnde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?