sizin sıkıntı neydi peki daha önce düşük vs yasadınızmıMerhaba şuan çok şükür 23-4 haftalık ikiz gebeyim. Sizin nedir durumunuz
Daha önce düşük yaşamadım. Bu ikinci denemem di. Öncesinde başka bi yerde histeroskopi yaptırmıştım. O sırada rahimimi bozmuşlar incelme sorunu yaşıyordum. Ayşe hocaya geldim laparoskopi histeroskopi ile düzeltti çok şükür ve gittiğim başka bir doktor git rahim naklini bekle diyen bile olmuştu. Ama çok şükür Ayşe hocayla karşılaştım şifa oldu. Çok şükür. İnşAllah herkese nasip olur. Tek dileğim.sizin sıkıntı neydi peki daha önce düşük vs yasadınızmı
Anladım.. Bende 4 kez kimyasal gebelik yaşadım. nedenini bulamadık. Ayse hoca sol tüpümde sıvı birikimi oldgunu söyledi laparoskopi ile sol tüpüm bağlandı. suan sadece sağ tüpüm açık.yumurta takibi yaparak deniyoruz. mayısa kadar bu sekilde denicem olmazsa tüpe geçicem bende. Bana dua ederseniz sevinirim hamilelerin duası kabul olurmus.Daha önce düşük yaşamadım. Bu ikinci denemem di. Öncesinde başka bi yerde histeroskopi yaptırmıştım. O sırada rahimimi bozmuşlar incelme sorunu yaşıyordum. Ayşe hocaya geldim laparoskopi histeroskopi ile düzeltti çok şükür ve gittiğim başka bir doktor git rahim naklini bekle diyen bile olmuştu. Ama çok şükür Ayşe hocayla karşılaştım şifa oldu. Çok şükür. İnşAllah herkese nasip olur. Tek dileğim.
İnşAllah kolaylıkla bebeklerine kavuşursunuz. Rabbim çok bekletmesin tüm bebek hasretinde yananları.kucaklarımız boş kalmasın hiç kimsenin. Benimde şuan riskli gebelik sizde bana dua ederseniz çok sevinirim. erken Doğum olmaması için enfeksiyondan rahim ağzı yetmezliği yaşadım dikiş atıldı. Şuanda ayağa kalkmamı yasakladı Ayşe hoca sadece WC.Anladım.. Bende 4 kez kimyasal gebelik yaşadım. nedenini bulamadık. Ayse hoca sol tüpümde sıvı birikimi oldgunu söyledi laparoskopi ile sol tüpüm bağlandı. suan sadece sağ tüpüm açık.yumurta takibi yaparak deniyoruz. mayısa kadar bu sekilde denicem olmazsa tüpe geçicem bende. Bana dua ederseniz sevinirim hamilelerin duası kabul olurmus.
Allah yardımcınız olsun insallah sağlıkla kucağınıza alın..İnşAllah kolaylıkla bebeklerine kavuşursunuz. Rabbim çok bekletmesin tüm bebek hasretinde yananları.kucaklarımız boş kalmasın hiç kimsenin. Benimde şuan riskli gebelik sizde bana dua ederseniz çok sevinirim. erken Doğum olmaması için enfeksiyondan rahim ağzı yetmezliği yaşadım dikiş atıldı. Şuanda ayağa kalkmamı yasakladı Ayşe hoca sadece WC.
Amin cnm saol dilerim hepimizin yardımcısı olsun zor sınavlarAllah yardımcınız olsun insallah sağlıkla kucağınıza alın..
merhaba, sizde mi Medipol megada tüp bebek yaptırdınız? bir probleminiz var mıydı? birde ilk denememi?Ben de bu ay hamileyim Allah ın izniyle.. Ayse hoca yarın kese için çağırdı hem heyecanlı hem de korku doluyum..
Rabbim yardım etsin insallah
MERHABA BENİMKİ TÜP BEBEK DEĞİL NORMAL GEBELİK.. AMA AYŞE HOCAYA GÜVENEBİLİRSİNİZ GERÇEKTEN KENDİSİ İŞİNE AŞIK BİR KADIN.. O KADAR YOĞUNLUĞA RAĞMEN HEP GÜLERYÜZLÜ..merhaba, sizde mi Medipol megada tüp bebek yaptırdınız? bir probleminiz var mıydı? birde ilk denememi?
biraz fazla sordum ama bende istiyorum orda tedaviye başlamak. bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Hayırlı olsun :) takibe de Ayşe hocaya mı gidiyorsun .Merhaba kızlar ben de Ayşe Hanımın hastasıyım cikolata kistlerim vardı dondurulmus embriyoyla 2. Transferde hamile kaldım. Ayşe hanıma çok güvendim en başından itibaren ve mutlu sona ulaştık. Inanın benden daha çok sevindi keseyi gördüğünde.
Ben de Ayşe hocamda devam ediyorum . Sata göre 9 haftalığım ama Bebiş 1-2 gün önden gidiyor . Sağlıkla kavuşalım inşallah . Sen de ekim annesisin o zaman .Çok teşekkür ederim. Evet Ayşe hanıma gidiyorum. Başka doktora gitmek istemiyorum. Sen gitmiyor musun
Evet ekim annesi olacağım bende 10+3teyim benim de 2 önde gelişimi.Ben de Ayşe hocamda devam ediyorum . Sata göre 9 haftalığım ama Bebiş 1-2 gün önden gidiyor . Sağlıkla kavuşalım inşallah . Sen de ekim annesisin o zaman .
Hangi hastanede devam ettiniz canim doktorum kimdiHerkese merhaba,
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın,inş güzel sonuçlar alırsınız.Ben Ayşe Karahasanoğlundan memnun kalmadım arkadaşlar,ilk deneme başarısız oldı embriyolarımızı taşıdık başka hastaneye.Embriyoları taşımamız başarısız olduğu için değildi,hastane işleyişi, dr un üslubu personelin amötör davranışları oldukça yordu bizi boşuna para ve zaman kaybı olmuş.Başka hastaneye geçince daha iyi anlafım aradaki farkı.Çok şükür gebeyim şuan,Allah isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?