İnşallah . Çok sevindim Rabbim bu aşamalara gelmeyi o heycanı yaşayıp hayırlı sonuçlar almayı bize de nasip etsin. Süreci bizimle de paylaşır mısınz ?Merhaba kızlar benim de yarın transferim var. Ayşe hocayı çok seviyorum. Rabbim bebeklerimiz için vesile kılsın bize Ayşe hocayı inşAllah.
Aminnn cnm bende çok dağlar aşarak geldim transfer gününe sonumuz da güzel olsun inşAllah. Tabii ki paylaşırım. Bugün aradılar yarın 11:45 te burada olun dediler heyecan dorukta yani gece uyku yok bana. Senin durumun nedirİnşallah . Çok sevindim Rabbim bu aşamalara gelmeyi o heycanı yaşayıp hayırlı sonuçlar almayı bize de nasip etsin. Süreci bizimle de paylaşır mısınz ?
ben genetik sonuçlarımı bekledim geldi ama maddi olarak başlamaya hazır değilim. Amh 0,14 . Genetik doktorum bizden yana sıkıntı yok dedi. TSH ım yüksekti 4.17. D vitamini 19, FSH en son 12 di. Tekrar testleri yaptım ilaç kullandım TSH 3,14 cıktı. FSH 76 çıktıAminnn cnm bende çok dağlar aşarak geldim transfer gününe sonumuz da güzel olsun inşAllah. Tabii ki paylaşırım. Bugün aradılar yarın 11:45 te burada olun dediler heyecan dorukta yani gece uyku yok bana. Senin durumun nedir
Cnmm hepsi düzelecek inşAllah biraz sabır ve inanç bizler zor hastalarız Rabbim büyük elbetben genetik sonuçlarımı bekledim geldi ama maddi olarak başlamaya hazır değilim. Amh 0,14 . Genetik doktorum bizden yana sıkıntı yok dedi. TSH ım yüksekti 4.17. D vitamini 19, FSH en son 12 di. Tekrar testleri yaptım ilaç kullandım TSH 3,14 cıktı. FSH 76 çıktı. adetim gecikti iyiden iyiye menopoz başladı sanırım.
Cnmm hepsi düzelecek inşAllah biraz sabır ve inanç bizler zor hastalarız Rabbim büyük elbetBizde mutlu olacağız
İnşAllah cnm. Yatıyorum evde genelde. Bu gün 6. Günüm cuma günü test yaptırmayı düşünüyorum. Genelde kasıklarda batma ve sancı giriyor. Ve iğnelerden kalçam fena halde. Genelde bi his yok ama içimdeki his çok fazla. Allah’a inanıp sadece ona sığınıyorum.İnşallah tez zamanda bu sınavı iyi sonuçlarla taçlandırırız. Nasıl gidiyor senin transfer sonran ? Yatıyor musun? Bir hissin var mı? Test ne zaman?
İyi haber bize umut ol :)İnşAllah cnm. Yatıyorum evde genelde. Bu gün 6. Günüm cuma günü test yaptırmayı düşünüyorum. Genelde kasıklarda batma ve sancı giriyor. Ve iğnelerden kalçam fena halde. Genelde bi his yok ama içimdeki his çok fazla. Allah’a inanıp sadece ona sığınıyorum.
İnşAllah cnm tek dileğim hepimiz mutlu olalımmmİyi haber bize umut ol :)
Merhaba. Laporoskopiyi medipolde mi olacaksınız birde neden olacaksınız acaba. Benimde bir tüpümde sıcı gözüktü laporoskopi denildi ama hala cesaretim yok. Bilgilendirebilirseniz çok sevinirimmerhaba ben şuan tedavideyim cumartesi günü laporoskopi olucam
siz nerde oldunuz? önereceğiniz bir yer varmı? birde diğer tüpünüz bırakıldı onda birşey yok değil mi?ben oldum laparoskopi sol tüpümde sıkıntı vardı kapatıldı. sıvı birikimi vardı bendede. birde yeni olusmaya baslayan cikolata kistleri olduğunu söyledi onları yakmışlar. ilk 4 gün fln zor sonra rahatlıyosunuz.
Peki ameliyat sonrası tüp bebek denediniz mi yoksa şuan için beklemedemisinizMedipolde oldum Ayse hocada memnun ayrıldım bir sıkıntı olmadı. Diğer tüpüm duruyor evet onda bir sıkıntı yok.
yok suan tüp bebek düşünmüyorum. yumurta takibi yapıyoruz Ayse hoca da.Peki ameliyat sonrası tüp bebek denediniz mi yoksa şuan için beklemedemisiniz
merhaba sonucunuz nasıl oldu acabaİnşAllah cnm tek dileğim hepimiz mutlu olalımmm
Merhaba şuan çok şükür 23-4 haftalık ikiz gebeyim. Sizin nedir durumunuzmerhaba sonucunuz nasıl oldu acaba
sağlıkla kucağınıza alın insallah ben henüz tüp bebek yaptırmadım yaptırırsam da Ayse hoca da yaptırcam sizde bana umut oldunuzMerhaba şuan çok şükür 23-4 haftalık ikiz gebeyim. Sizin nedir durumunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?