Tüp Bebek Merkezleri Medipol mega hastanesinde tup bebek yaptiranlar

Merhaba kızlar benim de yarın transferim var. Ayşe hocayı çok seviyorum. Rabbim bebeklerimiz için vesile kılsın bize Ayşe hocayı inşAllah.
İnşallah . Çok sevindim Rabbim bu aşamalara gelmeyi o heycanı yaşayıp hayırlı sonuçlar almayı bize de nasip etsin. Süreci bizimle de paylaşır mısınz ?

İnşallah . Çok sevindim Rabbim bu aşamalara gelmeyi o heycanı yaşayıp hayırlı sonuçlar almayı bize de nasip etsin. Süreci bizimle de paylaşır mısınz ?
Aminnn cnm bende çok dağlar aşarak geldim transfer gününe sonumuz da güzel olsun inşAllah. Tabii ki paylaşırım. Bugün aradılar yarın 11:45 te burada olun dediler heyecan dorukta yani gece uyku yok bana. Senin durumun nedir

ben genetik sonuçlarımı bekledim geldi ama maddi olarak başlamaya hazır değilim. Amh 0,14 . Genetik doktorum bizden yana sıkıntı yok dedi. TSH ım yüksekti 4.17. D vitamini 19, FSH en son 12 di. Tekrar testleri yaptım ilaç kullandım TSH 3,14 cıktı. FSH 76 çıktı . adetim gecikti iyiden iyiye menopoz başladı sanırım.

Cnmm hepsi düzelecek inşAllah biraz sabır ve inanç bizler zor hastalarız Rabbim büyük elbet Bizde mutlu olacağız

Cnmm hepsi düzelecek inşAllah biraz sabır ve inanç bizler zor hastalarız Rabbim büyük elbet Bizde mutlu olacağız

İnşallah tez zamanda bu sınavı iyi sonuçlarla taçlandırırız. Nasıl gidiyor senin transfer sonran ? Yatıyor musun? Bir hissin var mı? Test ne zaman?

İnşallah tez zamanda bu sınavı iyi sonuçlarla taçlandırırız. Nasıl gidiyor senin transfer sonran ? Yatıyor musun? Bir hissin var mı? Test ne zaman?
İnşAllah cnm. Yatıyorum evde genelde. Bu gün 6. Günüm cuma günü test yaptırmayı düşünüyorum. Genelde kasıklarda batma ve sancı giriyor. Ve iğnelerden kalçam fena halde. Genelde bi his yok ama içimdeki his çok fazla. Allah’a inanıp sadece ona sığınıyorum.

İyi haber bize umut ol :)

merhaba ben şuan tedavideyim cumartesi günü laporoskopi olucam
Merhaba. Laporoskopiyi medipolde mi olacaksınız birde neden olacaksınız acaba. Benimde bir tüpümde sıcı gözüktü laporoskopi denildi ama hala cesaretim yok. Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim

ben oldum laparoskopi sol tüpümde sıkıntı vardı kapatıldı. sıvı birikimi vardı bendede. birde yeni olusmaya baslayan cikolata kistleri olduğunu söyledi onları yakmışlar. ilk 4 gün fln zor sonra rahatlıyosunuz.

siz nerde oldunuz? önereceğiniz bir yer varmı? birde diğer tüpünüz bırakıldı onda birşey yok değil mi?

Medipolde oldum Ayse hocada memnun ayrıldım bir sıkıntı olmadı. Diğer tüpüm duruyor evet onda bir sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…