Neden olmasın inşallah olumlu sonucu alırsınız da biz de sizin tecrübelerinizden faydalanırızAminn inşallah dua edin belki birgün karşılarız
inşallah herzamn xekinmeden sorabilirsinizNeden olmasın inşallah olumlu sonucu alırsınız da biz de sizin tecrübelerinizden faydalanırız
Kesinlikle beklemenin verdiği bir duygu arkadaşım.insan son güne yaklaştıkça tekrar heyecan artıyor, bol bol dua ve sabır.inşallah sonu da şükür olurYa heyecan vardı içimde gitti nedense bilmiyorum psikolojikmi
Sanırım öyle beklemek çok zor üstüne birde 20 lik dişimçıktı onun ağrısı var ne yapacam bilmiyorumKesinlikle beklemenin verdiği bir duygu arkadaşım.insan son güne yaklaştıkça tekrar heyecan artıyor, bol bol dua ve sabır.inşallah sonu da şükür olur
Ayşe Hn. a danış bence iltihap apse falan olursa etkilemesin,sonra diş doktoruna da gidersinSanırım öyle beklemek çok zor üstüne birde 20 lik dişimçıktı onun ağrısı var ne yapacam bilmiyorum
Merhaba ,ben 1 i dondurulmus olmak üzere 3 tüp bebek tedavisi oldum.2 sı capa da biri medicana yavuz bey de en sonuncusunda hamile kaldim ama kalp atışını duyamadik kurtaj oldum.Benim randevum 2 kasımda.keske aynı güne denk gelseymisiz birbirimize yoldaş olurduk.Ben zaten hemen başlamayacağım eğer kafama yatarsa 2 ay sonra düşünüyorum insallah çünkü demir eksikliğim var ilac kullaniyorum
Merhaba ,ben 1 i dondurulmus olmak üzere 3 tüp bebek tedavisi oldum.2 sı capa da biri medicana yavuz bey de en sonuncusunda hamile kaldim ama kalp atışını duyamadik kurtaj oldum.Benim randevum 2 kasımda.keske aynı güne denk gelseymisiz birbirimize yoldaş olurduk.Ben zaten hemen başlamayacağım eğer kafama yatarsa 2 ay sonra düşünüyorum insallah çünkü demir eksikliğim var ilac kullaniyorum
Merhaba;Merhabalar;
Mesajını şimdi gördüm... Benimde randevum bu cumartesı ama saatı ya 11.25 yada 11.45 ti. Walla kendilinden olur diye bekliyorum ama sanırım olmayacak... Bakalım bu cumartesı Ayşe hoca baska bır tedavı vermezse sanırım başlıcam tüp bebeğe.. çünkü zaman çok hızlı geçiyor.. senın randevun saat kaçta? Belki karşılaşırız:)
benım randevum 11.45 teymıs... hayırlısı olsun hakkımızdaMerhaba;
Benim saat belli değil.1 gün önce arayıp söyleriz dediler normalde geçen haftaydı bu cumartesiye alındı.yarın öğrenince yazarım
Benim de 12:15 ..amin inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsinbenım randevum 11.45 teymıs... hayırlısı olsun hakkımızda
Bizide haberdar edin gorusmelerinizdenBenim de 12:15 ..amin inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin
Ederiz inşallah bakalım nasıl geçecekI
Bizide haberdar edin gorusmelerinizden
Ederiz inşallah bakalım nasıl geçecek
Ümit vermek istemem ama bence hamilesin.benim de pozitif olduğunda kahverengi leke gelmişti ve sonuc pozitifti.hadi insallah oyledirKızlar bu gece lekelendim pembe az az birşey olmaz inşallah
Içime bir korkugirdi bütün gece uyumadim sabah 6 yazdım hemşireler e hemen döndüler dedi iğneye devam takip edelimÜmit vermek istemem ama bence hamilesin.benim de pozitif olduğunda kahverengi leke gelmişti ve sonuc pozitifti.hadi insallah oyledir
Bu arada hastaneye gittiniz miÜmit vermek istemem ama bence hamilesin.benim de pozitif olduğunda kahverengi leke gelmişti ve sonuc pozitifti.hadi insallah oyledir
Evet 12.15 ti randevum ama hala bekliyorumBu arada hastaneye gittiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?