Tüp Bebek Merkezleri Medipol mega hastanesinde tup bebek yaptiranlar

Ben görüşmeye geldigim zman bi abla ile muhabbet ettim siz olabilir misiniz onun da 2 çocuğu için tesettürlu Hanim di

Merhaba arkadaslar ben dun ilaclara basladim medipol megada ayse karahasanogluna medipolda daha once veya suan tedavi goren arkadaslar bilginizi ve deneyimlerinizi bizle paylasirmisiniz

Tedaviniz hayırlı olsun, Rabbim mutlu sonuçlara ulaştırsın her birimizi inşaallah

Hayırlısı olsun inşallah
Evet çok iyi bir doktor ben 1 ay önce ön görüşmeye gittim testlerimle kızamık aşısı olduğum için 4 ay sonra tedaviye başlayacağını söyledi birde eşim de morfolojik 0 hap kullanıyor

Ben görüşmeye geldigim zman bi abla ile muhabbet ettim siz olabilir misiniz onun da 2 çocuğu için tesettürlu Hanim di
Bilmiyorum
Bende tesetturluyum birkac kisiyle muhabbet ettim ama ne zaman gittiniz bi tarih verirmisiniz

Kızamıkçık aşısını yeni mi yaptırdınız?

Cnm benimde yumurta rezervim dusuktu yasim 36 ilk gorusmede 3 yumurtam vardi igneleri kullandim opu gunu 15 yumurtam cikti 10 tanesi olgun cikti bugun aradilar 10 da dollenmis hic moralini bozma insallah hersey guzel olacak oyle inan ilk tup bebek denemen mi

Maaşallah ne güzel bir sonuç çok sevindim. Bebisler gizelce tutunsunlar inşaallah
İlk denemem olacak evet. Biz aslında aşılama için gittik ama yumurta sayım az olunca tüp denemeye karar verdik. Bu arada fiyat hiç konuşmadık biz. Ne kadar tuttu tüp bebek tedavi ücreti?

İlaclar ve tahliller kisiye gore degisiyor fiyatta degisiyor ama benim tahlillerim ilaclarim hepsi neredeyse 11 bin tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…