Tüp Bebek Merkezleri Medipol mega hastanesinde tup bebek yaptiranlar

Kİzamik aşişi olduğum için 3 ay olunmuyor gebelik ayse hocam 4 ay sonra dedi evwt aşılma yeni oldum 3 4 günlük oldu daha önümde koca yıllar varmış gibi 4 ay var daha

Hastane önden arkadan ne istiyorlar anlamdim ben devlette yaptıracağım testlerimi dışardan yapılıyor sonuçta
6 250 tüp bebek 1500.2000 ilaç dediler bana
Tup bebek icin istenilen tahliller esinden senden istemediler mi sen devlette yaptiracaksan tabi fiyat duser ben hepsini medipol da yaptirdim

Hastane önden arkadan ne istiyorlar anlamdim ben devlette yaptıracağım testlerimi dışardan yapılıyor sonuçta
6 250 tüp bebek 1500.2000 ilaç dediler bana
Ayşe hanima muayene veya kontrol için her gidişte ücret verdiniz mi, yoksa tüp Bebek fiyatına mı dahil ediyorlar?

Ben devlette yaptırdım hormon ve kan sayımı igg.vs sadece sprm testi hastene kendı istiyor orda da eşimin sayısı iyi olmadığı için tüp bebek tedavisi önerdi doktor aşılma hiç geçirmedim

Benim arkadaşım gitti ön görüşme ücretsiz ve tüp bebek tedavisi için ücret ödedi

Merhaba arkadaşlar bende eylül ayında medipolde tüp bebek denedim maalesef bizde döllenme olmadı o yüzden transfer olmadı benim doktorum hastaneden ayrılmiş bizde nisanda başlayacağız Ayşe hanıma inşallah hepimiz için hayırlı olur

Arkadaşlar aranızda MORFOLOJİK 0 olup TÜP BEBEK TEDAVİSİ OLANLAR YADA OLACAKLAR VARMI
?
NETTEN BAKTIĞIM KADARIYLA MORFOLOJİK 0 OLUP TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE TUTMAMA OLASILIĞI OLUYOR mus ne kadar doğru bilemem aranızda yaşayan var mı
Aslında amh iyi bende tüpler açık sadece morfolojik 0 sayı normal 5 milyon

Bişey sormak istiyorum tüp bebek tedavisi için olumsuz olmuş nedeni nedir acaba sayı mı morfolojik mi
Biz de de morfolojik 0 korkum var döllenme yapmaz diye

Bizde herhangi bir sorun yoktu herşey yolunda gitti 36 yumurta toplandı ama yumurtalar kalitesiz olduğu için döllenme olmadı belki ilaç dozu yumurtaları kalitesizleştirdi dendi daha net bir açıklama yapılmadı

Ayşe doktorum yaşım küçük yumurta rezervi iyi olduğu için n
Bizde herhangi bir sorun yoktu herşey yolunda gitti 36 yumurta toplandı ama yumurtalar kalitesiz olduğu için döllenme olmadı belki ilaç dozu yumurtaları kalitesizleştirdi dendi daha net bir açıklama yapılmadı
Kaç yaşındasın ve ilk deneme mi

Aynen öyle her kontrolde doktor dedi zaten yumurtalar çok güzel gelişiyor ama boş çıkmazlar inşallah diye ertesi güne döllenme bile olmamıştı 2.güne bozuk bir şekilde 4 tane oldu 3. Günde hepsi iptal oldu zaten

Peki tüp bebek tedavi öncesi istenilen AMH TESTİ VAR SİZİN KAÇTI ACABA
ORDA TAM YUMURTA REZERVİ ÇIKIYOR ŞAŞMAZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…