Hastane önden arkadan ne istiyorlar anlamdim ben devlette yaptıracağım testlerimi dışardan yapılıyor sonuçta6250 hastanenin istediği fiyat önden istenen tahliller ve ilaclarla 10 bini rahat buluyor
Evet güzel olurNeyse cnm birdaha ki gidisinde yazarsin gorusuruz kizlar hepiniz muayneye giderken yazin karsilasirsak gorusup tanisalim
İlk olarak verilen tahlilleri ben de devlette yaptırdım.Hastane önden arkadan ne istiyorlar anlamdim ben devlette yaptıracağım testlerimi dışardan yapılıyor sonuçta
6 250 tüp bebek 1500.2000 ilaç dediler bana
Tup bebek icin istenilen tahliller esinden senden istemediler mi sen devlette yaptiracaksan tabi fiyat duser ben hepsini medipol da yaptirdimHastane önden arkadan ne istiyorlar anlamdim ben devlette yaptıracağım testlerimi dışardan yapılıyor sonuçta
Ayşe hanima muayene veya kontrol için her gidişte ücret verdiniz mi, yoksa tüp Bebek fiyatına mı dahil ediyorlar?Hastane önden arkadan ne istiyorlar anlamdim ben devlette yaptıracağım testlerimi dışardan yapılıyor sonuçta
Bir kere veriyorsunuz muayne ucreti gerisi tup bebek fiyatina dahilAyşe hanima muayene veya kontrol için her gidişte ücret verdiniz mi, yoksa tüp Bebek fiyatına mı dahil ediyorlar?
Bir kere veriyorsunuz muayne ucreti gerisi tup bebek fiyatina dahil
Bişey sormak istiyorum tüp bebek tedavisi için olumsuz olmuş nedeni nedir acaba sayı mı morfolojik miMerhaba arkadaşlar bende eylül ayında medipolde tüp bebek denedim maalesef bizde döllenme olmadı o yüzden transfer olmadı benim doktorum hastaneden ayrılmiş bizde nisanda başlayacağız Ayşe hanıma inşallah hepimiz için hayırlı olur
Kaç yaşındasın ve ilk deneme miBizde herhangi bir sorun yoktu herşey yolunda gitti 36 yumurta toplandı ama yumurtalar kalitesiz olduğu için döllenme olmadı belki ilaç dozu yumurtaları kalitesizleştirdi dendi daha net bir açıklama yapılmadı
Banu kumbak miEvet ilk denememizdi iz diğer doktora gittik o ayrıldığı için Ayşe hanımda devam edeceğiz yaşım 29
Peki tüp bebek tedavi öncesi istenilen AMH TESTİ VAR SİZİN KAÇTI ACABAAynen öyle her kontrolde doktor dedi zaten yumurtalar çok güzel gelişiyor ama boş çıkmazlar inşallah diye ertesi güne döllenme bile olmamıştı 2.güne bozuk bir şekilde 4 tane oldu 3. Günde hepsi iptal oldu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?