- 7 Eylül 2014
- 58
- 51
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah olacak hepimizin sende benim gibi gençsin olur inşallah ben aslan pencesi kullaniyorum çok iyi hormon dengeleyici benim bazen porolaktin çıkıyor tam dengeleyici bir bitkiİnanın hiç incelemedim onları hepsi dosyamda duruyor
Bizde morfoloji 0 cnm bende cok aradtirdim tutmama tutsada dusukler falan varmi ama ayse hanim bize picbi diye bir yontem uygulanti spermler secildi insallah sonuc guzel olurArkadaşlar aranızda MORFOLOJİK 0 olup TÜP BEBEK TEDAVİSİ OLANLAR YADA OLACAKLAR VARMI
?
NETTEN BAKTIĞIM KADARIYLA MORFOLOJİK 0 OLUP TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE TUTMAMA OLASILIĞI OLUYOR mus ne kadar doğru bilemem aranızda yaşayan var mı
Aslında amh iyi bende tüpler açık sadece morfolojik 0 sayı normal 5 milyon
Çok güzel seçiliyor lakin morfelijik döllenme yapar mi yapmaz mı! BilmiyorumBizde morfoloji 0 cnm bende cok aradtirdim tutmama tutsada dusukler falan varmi ama ayse hanim bize picbi diye bir yontem uygulanti spermler secildi insallah sonuc guzel olur
Cnm oncellik le hersey rabbim den o isterse hic spermsiz cocuk verir bizde de morfolokji 0 dedim dr secme ile iyi spermleri kullaniyor lar dollemede ayrica morfoloji demek spermin sekil ve hiz konusunda bilgi verir ne kadar sifir olsada arada normal sekil ve hiz da sperm bulunuyor mus bunlarla dolleme yapiyor yani normal yollada olabilirArkadaşlar işin garibi de
Doktor bize normal yolla da olabilir dedi
Ben 5 SENELİK EVLİYİM HİÇ KORUNMA OLMADIĞI HALDE GEBELİK OLMADI BENDE SORUN YOK EŞİMİN SPRM SAYISI İYİ YIKANDIKTAN SONRA HAREKET DE FENA DEĞİL MORFOLOJİK % 4 OLUP YAKINMA YAPILDIKTAN SONRA % 0 OLDU BEN ANLAMADIM % 0 OLUP NASIL NORMAL YOLLA DA GEBELİK OLUR DEDİ AYŞE HANIM ANLAMIŞ DEĞİLİM YA
TÜP BEBEK TEDAVİSİ İÇİN MORFOLOJİK İYİ OLMASI GEREK KİMİLERİ DE SAYI DİYOR BİLEN BİRİ BAŞINDAN GEÇMİŞ BİRİ YAZARSA SEVİNİRİM
O MORFOLOJİK LE DOĞAL OLAN DA VARMIŞ
TÜP BEBEK TEDAVİSİ OLUP MORFOLOJİK O OLUP TUTMAYAN DA VARMIŞ YİNE KADINLAR KULÜBÜNDEN OKUDUM
AKLIM KARŞITI
BU ARADA BEN 5 SENELİK EVLİYİM
25 YAŞINDAYIM
Her hangi bir kür uygulama gibi yapmadım hormon dengeleyici aslan pencesi içiyorum tabiki yemek en önemlisi de kahvaltı çok önemli düzenli hergün olması gerekHerkese günaydın, hayırlı sabahlar
Tup bebek surecinde beslenme duzeninizde değişiklik yaptınız mı? Bir de farklı kürler var uygulayan oldu mu acaba?
Bizde de normal yolla da olur dendi ama morfelijik 0 ken normal yolla olması zor tabiki 5 sene bekledim olmadi kim bilir ne zman olur onun için tüp bebek şart bizeCnm oncellik le hersey rabbim den o isterse hic spermsiz cocuk verir bizde de morfolokji 0 dedim dr secme ile iyi spermleri kullaniyor lar dollemede ayrica morfoloji demek spermin sekil ve hiz konusunda bilgi verir ne kadar sifir olsada arada normal sekil ve hiz da sperm bulunuyor mus bunlarla dolleme yapiyor yani normal yollada olabilir
Evet basladik pazartesi insallah tranferim var hersey simdilik yolunda bi sikinti yokBizde de normal yolla da olur dendi ama morfelijik 0 ken normal yolla olması zor tabiki 5 sene bekledim olmadi kim bilir ne zman olur onun için tüp bebek şart bize
Siz yazmisisiniz sizinde morfolojik 0 peki basladiniz mi tedaviye sonuç belli mi![]()
Aslan pencesini nasıl hazırlayıp içiyorsun canım?Her hangi bir kür uygulama gibi yapmadım hormon dengeleyici aslan pencesi içiyorum tabiki yemek en önemlisi de kahvaltı çok önemli düzenli hergün olması gerek
Beslenmeyle yumurta çok etkiliyor muş herkez için hayırlı olsun
Günde 1 bardak yatmadan önce içiyorum şuan ara verdim tüp bebek tedavisine başlamadan 2 ay önce yapacağımAslan pencesini nasıl hazırlayıp içiyorsun canım?
İnşallah olumlu sonuç alirsinEvet basladik pazartesi insallah tranferim var hersey simdilik yolunda bi sikinti yok
Inşallah CNm hepimiz olumlu güzel haberlerimizi alalimİnşallah olumlu sonuç alirsin
Sağol canım , ben de başlayayım bakalım.Günde 1 bardak yatmadan önce içiyorum şuan ara verdim tüp bebek tedavisine başlamadan 2 ay önce yapacağım
Kürün yapılışı 1 temiz su kaynatip bir tutam aslan pencesi koy 4 dakika demlendikten sonra ılık iç onu içelikten sonra birşey yeme ama çok koyarsan kürü acı olur
İlk 2 3 hafta da ben 2 bardak içtim
Kahvaltı ve akşam yemeğinden 2 saat sonra içmek lazım saracoglu sitesinden bakabilirsin tekrar canm
Rabbim hayırlı evlat versin