Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar Amh sonucum 1.54 çıkmış, cnm yasin yanlis hatirlamiyorsam 31 di benimki 36 ve amh 1.2 cikti ayse hanim dusuk bulmustu ama ayse hanim 1.5 uzerini istiyoruz demisti neyseki senin 1.5 uzeri iyidir diye dusuniyorum
Fena değil kafaya takma aslan pencesi çok iyi gelir tüm hormonlarıKızlar Amh sonucum 1.54 çıkmış, nasıl sizce?![]()
Rica EderimSağol canım , ben de başlayayım bakalım.
Sizin sorun neydi?Yaşım 31 canım evet. Dün doktoruma yazdım whatsaptan, Amh sınıra yakın demiş![]()
Evet basladik pazartesi insallah tranferim var hersey simdilik yolunda bi sikinti yok
Merhaba cnm iyiyim cok sukur evet transferim oldu simdi 21 subati beklicez insallahmerhaba canım nasılsın transfer oldu mu merak ettim.
heyecanlandım ya ne güzelMerhaba cnm iyiyim cok sukur evet transferim oldu simdi 21 subati beklicez insallah
Merhaba cnm iyiyim cok sukur evet transferim oldu simdi 21 subati beklicez insallah
İnsallah cnm herkesin mutlu sonla bitsin insallahheyecanlandım ya ne güzelhayırlısı olsun inşallah umarım mutlu sonla biter bu tecrüben.
![]()
Sagol cnm insallahHayırlı olsun inşallah tutar
Sizin sorununuz neydi acaba ?bizde düşünüyoruzMerhaba cnm iyiyim cok sukur evet transferim oldu simdi 21 subati beklicez insallah
Cnm benim yumurta rezervim az di ve esimim morfolojisi 0 di ama asi olmadikSizin sorununuz neydi acaba ?bizde düşünüyoruz
Doktorum aradı temmuz ayında dedi rubella igg aşı olduğum için
Aranızda bu aşıyı olan ve eşinin MORFELİJİK 0 olan varmı
Canm yumurta az olsa da bu aşı yapılmadiysa yapılırCnm benim yumurta rezervim az di ve esimim morfolojisi 0 di ama asi olmadik
Ne zman başladın? Kanda gebelik 9 gün sonra çıkar muahhak yaz iyi haberlerini bekliyorum canmCnm benim yumurta rezervim az di ve esimim morfolojisi 0 di ama asi olmadik
İnsallah cnm tabiki yazarim sonucu esine ilac vermistir ayse hanim 3 ayda etkisini gosteriyor mus vaktin var hic aksatmadan kullanin insallah olur cnmMorfelijik 0 olup tüp bebek tedavisine
Ne zman başladın? Kanda gebelik 9 gün sonra çıkar muahhak yaz iyi haberlerini bekliyorum canm
Benm de eşimin morfolojik 0 tutar tutmaz korkum var
Ama yumurta rezervim şuan iyi elhamdülillah
Yaşım da 25 olduğu için tutar gibi geliyor ama aklım hep eşimin morfolojik de
Ben eşime kur yapıyorum bu arada keçiboynuzu kuru
Bi hafta sonra havuç suyu sonra tekrar keçiboynuzu kuru inşallah sonuç iyi olur
İnsallah cnm tabiki yazarim sonucu esine ilac vermistir ayse hanim 3 ayda etkisini gosteriyor mus vaktin var hic aksatmadan kullanin insallah olur cnm