2 tanesi mi 1300tl1.300 tl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 tanesi mi 1300tl1.300 tl
Evet iki tanesini2 tanesi mi 1300tl
Teşekkür ederim cnm tam ne zman belli olacak gebelikEvet iki tanesini
merhaba,Kızlar medipol mega tüp bebek doktoru Ayşe karahasanoglu tüp BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYIP GEBELİK SONUCU ALANLAR YAZABILIR Mİ?
TÜP BEBEK İÇİN ARAŞTIRMA yapıyorum
Arkadaşım acibadem de ilk denemesini yaptı tutmadı memorial de yaptırdı din sonucu çıktı pozatif 2 denemesinde tuttu üstelik morfelijik 0
Sprm sayısı 1 milyon bile değildi di
Bende kararsız kaldım
Memorial diye ama eşim istemiyor orası pahalı diye ayse karahasanoglu da iyi lakin başarı ve laboratuvar çok ÖNEMLİ
cnm inşallah olumlu sonuç alırsın çok merak ettim seni.Cok dogru soyluyorsun uzulmemiz sonucu degistirmiyor mevlam neylerse guzel eyler hakkimizda guzelini nasip etsin sendende razi olsun cnm olumlu olumsuz haberder edececim sonucu
Cnm aksam yaptirdim tahlilimi sonucu aldim insallah iki katina cikmis daha dr knsamadik herhalde guzel seyler oluyor rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin insallahcnm inşallah olumlu sonuç alırsın çok merak ettim seni.
Çok sevindim yaa.İnşallah doktorla görüşmen de çok güzel geçmiştir. Hayırlı uğurlu olsun cnm.Rabbim gönlüne göre versinCnm aksam yaptirdim tahlilimi sonucu aldim insallah iki katina cikmis daha dr knsamadik herhalde guzel seyler oluyor rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin insallah
İnsallah cnm rabbim seninde yardimcin olsun tedavin hayirli olsunÇok sevindim yaa.İnşallah doktorla görüşmen de çok güzel geçmiştir. Hayırlı uğurlu olsun cnm.Rabbim gönlüne göre versinBende hastanedeyim şimdi muayene olucam hocayı bekliyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Merhaba. Canm hayırlısı olsun bu arada bizde görüştük 1 ay önce ben aşı oldum rubella igg negatif olursa aşı olunması gerek dedi bende negatif çıktı 4 ay sonra Başlayacağiz şuan korunuyruz zaten bize de yüzde yüz demedi 60 70 de demdi ama bakalım kısmet Benim yaşım küçük 25 yaşındayımmerhaba,
Ben yarın Ayşe Hoca ile tüp bebeğe başlıyorum.Tahlillerimi tamamladım yarın bi aksilik olmazsa inşallah ilaçlara başlayacağız. Laboratuvarı ne kadar başarılı bilmiyorum ama Ayşe Hoca ona tedavi olayım diye kesin yaparız yüzde yüz olur diye yalan söylemedi an azından o yüzden içim ısındı.Olumlu bi sonuç alırsam yazarım inşallah.
Ayy çok güzel sevindim cnmm yaa bizim 4 ay var daha dikkat et kendine dinlen iş yapmaCnm aksam yaptirdim tahlilimi sonucu aldim insallah iki katina cikmis daha dr knsamadik herhalde guzel seyler oluyor rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin insallah
Sizin sorununuz neydi acaba ?merhaba,
Ben yarın Ayşe Hoca ile tüp bebeğe başlıyorum.Tahlillerimi tamamladım yarın bi aksilik olmazsa inşallah ilaçlara başlayacağız. Laboratuvarı ne kadar başarılı bilmiyorum ama Ayşe Hoca ona tedavi olayım diye kesin yaparız yüzde yüz olur diye yalan söylemedi an azından o yüzden içim ısındı.Olumlu bi sonuç alırsam yazarım inşallah.
Sagol cnm darisi basinizaAyy çok güzel sevindim cnmm yaa bizim 4 ay var daha dikkat et kendine dinlen iş yapma
Merhaba, sperm testi salı günü yaptırağız.Benim sol tüpüm alındı sağda da sıkıntı var yumurta rezervimde düşük 0,98.Bayağı bişey var yani Yaşım 30 bugün ilaca başladım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Sizin sorununuz neydi acaba ?
Eşinin sprm testi nasıl?
Yaşınız kaç
Tedavin hayirli olsun cnm insallah hersey guzel ve sıkıntısız giderMerhaba, sperm testi salı günü yaptırağız.Benim sol tüpüm alındı sağda da sıkıntı var yumurta rezervimde düşük 0,98.Bayağı bişey var yani Yaşım 30 bugün ilaca başladım bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
İnşallah cnm çok az yumurtam varmış ve ilaçlarla ne olur ne kadar kaliteli olur belli değil.Gerçi olacaksa 1 yumurta ile de olacak. Allaha bıraktım kendimi tamamen ilaçları kullanıp dua edicem sadece.Tedavin hayirli olsun cnm insallah hersey guzel ve sıkıntısız gider
Kac tane gordu bugunİnşallah cnm çok az yumurtam varmış ve ilaçlarla ne olur ne kadar kaliteli olur belli değil.Gerçi olacaksa 1 yumurta ile de olacak. Allaha bıraktım kendimi tamamen ilaçları kullanıp dua edicem sadece.
Valla yanlış anlamadıysam 3 sağda 3 solda var dedi çok azmış normale göreKac tane gordu bugun
cnm ben tedaviye basladigimda sadece 3 yumurta gorunuyordu sonrada 15 yumurta topladi merak etme onlar ilaclarla cogaliyor senin yasin genc kaliteli kaliteli yumurtalarin olsun insallahValla yanlış anlamadıysam 3 sağda 3 solda var dedi çok azmış normale göre