Tüp Bebek Merkezleri Medipol mega hastanesinde tup bebek yaptiranlar

yarın sabah gel dedi bana.bezmi alem de ne kadar ücret çıkarırlar onu da bilmiyorum açıkçası.süreleri de aynı,ben de küçükçekmecedeyim zaten kanuniye gidebilirim
Süre aynı olduktan sonra neden bir sürü para dökeceksin ki cnım.. o parayla inşallah bebeğinin bir eksiğini tamamlarsın.. mama sandalyesini falan :) 😊

Süre aynı olduktan sonra neden bir sürü para dökeceksin ki cnım.. o parayla inşallah bebeğinin bir eksiğini tamamlarsın.. mama sandalyesini falan :) 😊
Evet canım doğru söylüyorsun ama bebe sandalyesinden önce tedaviye gidecek paralar.ama Rabbim hayırlısını versin de para kazanılır yeter ki emeğimizin karşılığını alalım:dua::dua::dua:Ayşe hn.8 saat açlıkta yapılmasını istedi testlerin sen de öyle mi yapmıştın canım

Evet canım doğru söylüyorsun ama bebe sandalyesinden önce tedaviye gidecek paralar.ama Rabbim hayırlısını versin de para kazanılır yeter ki emeğimizin karşılığını alalım:dua::dua::dua:Ayşe hn.8 saat açlıkta yapılmasını istedi testlerin sen de öyle mi yapmıştın canım
Genetik için değil de hormon için açlık hatırlıyorum.. üstünden zaman geçti, öyledir muhtemelen.. ama biz sabah bi hep can havliyle çıktığımız için genelde aç gidiyorum her yere öğlene doğru işler bitince karnım doyuyor 😂

Genetik için değil de hormon için açlık hatırlıyorum.. üstünden zaman geçti, öyledir muhtemelen.. ama biz sabah bi hep can havliyle çıktığımız için genelde aç gidiyorum her yere öğlene doğru işler bitince karnım doyuyor 😂
evet en güzeli aç gitmek tok derse çaresi var canım :eğlence:

Hormon tahlilleri için uyarılar şunlar

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 39
sabah gittim hastaneye ne kadar büyükmüş ilk defa gittim.tıbbi genetik bölümünü buldum kaydımı açtırdım saat 8 de doktor yerindeydi zaten.8 tüp kan verdim.dış labaratuara 6 sını götürdüm onlar 10 güne çıkar dediler.diğer iki tüpü sevk kağıdıyla banko da ki kıza verdim hasekiye gidiyormuş zaten.inşallah bir aya çıkar sonuçlar sanırım o sevk edilenler geç çıkıcak

Back
X