Bilmiyorum ne desem yalan olur genel hormon tahlili istemedi mi hepsini bir verirsiniz adet oluncaprolaktin için de geçerli mi bunlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ne desem yalan olur genel hormon tahlili istemedi mi hepsini bir verirsiniz adet oluncaprolaktin için de geçerli mi bunlar
sabah gittim hastaneye ne kadar büyükmüş ilk defa gittim.tıbbi genetik bölümünü buldum kaydımı açtırdım saat 8 de doktor yerindeydi zaten.8 tüp kan verdim.dış labaratuara 6 sını götürdüm onlar 10 güne çıkar dediler.diğer iki tüpü sevk kağıdıyla banko da ki kıza verdim hasekiye gidiyormuş zaten.inşallah bir aya çıkar sonuçlar sanırım o sevk edilenler geç çıkıcak
Genetik sonucumu yeni verdim canım diğerlerine de başlarım yavaş yavaş benden istediği kağıtta sadece aç karnına 8,30 ile 9.30 arasında yaptırınız yazıyorBilmiyorum ne desem yalan olur genel hormon tahlili istemedi mi hepsini bir verirsiniz adet olunca
1 i dondurulmuş olmak üzere 3 tüp bebek denemem var.sonuncuda tuttu ama kalp atışını duyamadık o yüzden istediSizden genetik niye istedi bu arada
Hormonlar hariç ben de herhangi bir zamanda yaptırdım ama tiroid vs istemişti onları da bugün verdim reglimin 3. Günü olduğu için. Kalan Hepsini 2-3. Günü verin zaten 8 tüp vermişsiniz.Genetik sonucumu yeni verdim canım diğerlerine de başlarım yavaş yavaş benden istediği kağıtta sadece aç karnına 8,30 ile 9.30 arasında yaptırınız yazıyor
8 tüpün hepsi genetik içindi acaba söylesem bu testleri de yaparmıydı ki?bilemedim açıkçası yoksa ekstradan kan mı alırlardı yineHormonlar hariç ben de herhangi bir zamanda yaptırdım ama tiroid vs istemişti onları da bugün verdim reglimin 3. Günü olduğu için. Kalan Hepsini 2-3. Günü verin zaten 8 tüp vermişsiniz.
8 tüpün hepsi genetik içindi acaba söylesem bu testleri de yaparmıydı ki?bilemedim açıkçası yoksa ekstradan kan mı alırlardı yineHormonlar hariç ben de herhangi bir zamanda yaptırdım ama tiroid vs istemişti onları da bugün verdim reglimin 3. Günü olduğu için. Kalan Hepsini 2-3. Günü verin zaten 8 tüp vermişsiniz.
Dr unuza bütün hepsinin yazılı olduğu kağıdı verip bunlara baktırmak istiyorum dediyseniz hepsine istek yapmış olabilir, fakat hormonlar için zaten 2.-3. günü vermek gerekiyor. Hangi hastanede verdiniz ?8 tüpün hepsi genetik içindi acaba söylesem bu testleri de yaparmıydı ki?bilemedim açıkçası yoksa ekstradan kan mı alırlardı yine
kanuni tıbbi genetik bölümüne gittim ayşe hoca genetik testler ve kan /hormon testlerini ayrı bir kağıda yazmıştı .genetik test için istediği testleri verdim doktora sadece genetik için 8 tüptü yani .bir de demir hapı kullanıyorum en azından sonuç çıkana kadar biraz daha kullanırım öyle yaptırırım diye düşünmüştüm kan testlerini hormon olarak prolaktin ile tsh varDr unuza bütün hepsinin yazılı olduğu kağıdı verip bunlara baktırmak istiyorum dediyseniz hepsine istek yapmış olabilir, fakat hormonlar için zaten 2.-3. günü vermek gerekiyor. Hangi hastanede verdiniz ?
Tsh zaten 2.3. Gün bakılıyor kesin o zaman baktırırsınız hepsine iştekanuni tıbbi genetik bölümüne gittim ayşe hoca genetik testler ve kan /hormon testlerini ayrı bir kağıda yazmıştı .genetik test için istediği testleri verdim doktora sadece genetik için 8 tüptü yani .bir de demir hapı kullanıyorum en azından sonuç çıkana kadar biraz daha kullanırım öyle yaptırırım diye düşünmüştüm kan testlerini hormon olarak prolaktin ile tsh var
doktorumdan bilgi alıcam zatenTsh zaten 2.3. Gün bakılıyor kesin o zaman baktırırsınız hepsine işte
Genetik sonucumu yeni verdim canım diğerlerine de başlarım yavaş yavaş benden istediği kağıtta sadece aç karnına 8,30 ile 9.30 arasında yaptırınız yazıyor
Merhaba,merhabalar
Ayse hoca bendende hormon testleri istedi ve sabah 8.30-9.30 arasi yaptirin yaziyodu.. prolaktinde bu testler arasindaydi ve adetli olup olman farketmiyodu bende bagcilar devlete gittim ama malesef amh haric hepsini yaptilar amh i yapmadilar.. zaten cok gicik bi kadin dogumcu vardi Allah kimseyi dusurmesin o adamin eline.. neyse baska hastaneyi arayip sordum medipol daha ucuz fiyat verdi neyse gidip amh i medipolde yaptirdim.. 240 tl verdimsabah sabah 3 hastane dolastim...buarada senden amh istedimi doktor?
Ahh süper çok sevindim canım inşallah erken çıkar ve tertemiz çıkarsabah gittim hastaneye ne kadar büyükmüş ilk defa gittim.tıbbi genetik bölümünü buldum kaydımı açtırdım saat 8 de doktor yerindeydi zaten.8 tüp kan verdim.dış labaratuara 6 sını götürdüm onlar 10 güne çıkar dediler.diğer iki tüpü sevk kağıdıyla banko da ki kıza verdim hasekiye gidiyormuş zaten.inşallah bir aya çıkar sonuçlar sanırım o sevk edilenler geç çıkıcak
İnşallah canım çok teşekkür ederim sen de vesile oldun Allah razı olsun.Bu arada 6 tüp kan dış labaratuara verdim 10 günde çıkar dedi.galiba hasekiye giden 2 tüp geç bakılıyor.Ahh süper çok sevindim canım inşallah erken çıkar ve tertemiz çıkar![]()
Merhaba,
ben daha önceden amh baktırmıştım o yüzden istemedi peki tsh falan istedi mi senden
Ki regl zamanı olsa kâğıtta da yazardı diye düşündüm ben de.zaten tsh florya medical de yaptırmıştım o da adet gunu değildi.oyle olsa belirtirdi Ayşe Hanımevet istedi ama garip bendede regl zamani yaptirmasanda olur dedi.. bu hormon testleri regl zamani disinda yapilabiliyormus simdi ogrendim
Ki regl zamanı olsa kâğıtta da yazardı diye düşündüm ben de.zaten tsh florya medical de yaptırmıştım o da adet gunu değildi.oyle olsa belirtirdi Ayşe Hanım
Inşallah Rabbim işimizi kolaylastirsinaynen katiliyorum... hayirlisiyla sonuclari aliriz insallah![]()