Canim senibekledim bende bugun :) senin de ALLAHİN izniyle ilkde tutcak ole icime doguyor.nette arastirdim imsi ile hep tup bebek cikiyor mantiken asilamada gerek yok gb geliyor ama bilmiyorum yinede karsida bide gitmek zor olur diyorum senin ulasim kolay oluyor mu birde nedenasilama yaptirmadin hic tup diyorum suandegil diyor dr banacanım eve şimdi gelebildim yeni gördümImsi tekniği aşılamada önemlimi bilmiyorum ama tüp bebekte çok önemli ben hiç aşılama yaptırmadım bu da ilk tüp bebek denemem ilk iğnemi oldum:) Canım normalde tüp bebekte sperm 300 400 kat büyültülüp öyle seçiliyormuş ama ımsı tekniğinde 6600 kat büyültülüyormuş morfoloji sorunu olanlar için önemliymiş bu teknik çünkü normalde 400 kat büyütülen sperm sağlıklı sanılıp yerleştirilebiliyormuş ama bu spermin başında bazen baloncuk olabiliyormuş o zaman da embriyo sağlıksız oluyor tutunamıyormuş, ımsı de bu baloncuklar anormallikler çok rahat görülüyormuş ona göre sperm seçiliyormuş sen istersen internete yazıp araştır daha iyi bilgi alırsın :) inşallah aşılamadan sonuç alırsın bunlara hiç gerek kalmaz canım
Merhaba lale99, Canım bizdede sorun eşimdeydi. hatta eşime azospermi teşhisi kondu. sperm yoktu yani. Bizde uzun araştırmalar sonunda Bahçecide tedaviye karar verdik. Erkek sağlığı ile ilgilenen Emre Bakırcıoğlu var alanında çok başarılı bi doktor. Eşim ameliyat oldu Emre Bey yaptı ameliyatı. Çok şükür eşimde sperm bulundu ve tüp bebek yaptık şuanda 4 aylık hamileyim Allah Bahçeci ekibinden ve Emre Beyden razı olsun.. Gönül rahatlığıyla size tavsiye ederim. Emre Beyle bi görüşün derim ona göre kararınızı verirsiniz. Bahçeci Fulyada kendisi.
Canim senibekledim bende bugun :) senin de ALLAHİN izniyle ilkde tutcak ole icime doguyor.nette arastirdim imsi ile hep tup bebek cikiyor mantiken asilamada gerek yok gb geliyor ama bilmiyorum yinede karsida bide gitmek zor olur diyorum senin ulasim kolay oluyor mu birde nedenasilama yaptirmadin hic tup diyorum suandegil diyor dr bana
Canım aşılamayla ilgili pek bir şey bilmiyorum sadece sperm yıkama sonrası enjekte ediyorlar galiba oda spermleri tek tek seçmiyorlardır ama inşallah tutar başka bir şeye gerek kalmazCanım inşallah dediğin gibi ilkinde tutar kucağıma alırım bebeğimi kendimden çok eşim için istiyorum o çok strese giriyor bana çaktırmamaya çalışıyor ama kaç yıllık kocam anlıyorum çok üzülüyor o yüzden ilk denememde olsun çok istiyorum Canım Bahçeci Avrupa yakasında ama köprüye çok yakın Avrupa ya da Anadolu yakası ikisine de eşit sayılır bak ben metrobüsle gittim Tüyaptan bindim Mecidiyeköy durağında indim 1 saat 15dk sürdü hemen taksiye bindim 10 dk gittik sayılır 6,5 tl tuttu dönerken yine hastanenin önünden taksi metrobüsün yanında indim toplam 2 saat sonra evdeydim yoruldum ama o kadar olur şimdi salı sabahı gideceğim çok fazla çağırmıyor yoksa çok yorucu olur eşinin spermi 5 milyonun üzerinde ise aşılama yapıyorlar bizimki düşük o yüzden tüp bebek dediler
günaydın kızlar böyle çat diye muhabbetinizi bölüyorum ama bende bahçecide tedavide görüyorum. Aykız seni Bahçeci başlığında da okuyodum :)) dün gebelik haberimi aldım kızlar değerim 136 çıktı çok mutluyum hala inanamıyorum. ben herkes doğru adresi bulsun diye elimden geldiğince duyurmaya çalışıyorum Bahçeci çok başarılı bi merkez gidin görüşün, konuşun öyle karar verin. Eğer Rabbim de ol demişse önünüzde bi engel olmaz herkes bu duyguyu tatsın Allah bahçeci ekibinden razı olsun :)))))
Canım aşılamayla ilgili pek bir şey bilmiyorum sadece sperm yıkama sonrası enjekte ediyorlar galiba oda spermleri tek tek seçmiyorlardır ama inşallah tutar başka bir şeye gerek kalmazCanım inşallah dediğin gibi ilkinde tutar kucağıma alırım bebeğimi kendimden çok eşim için istiyorum o çok strese giriyor bana çaktırmamaya çalışıyor ama kaç yıllık kocam anlıyorum çok üzülüyor o yüzden ilk denememde olsun çok istiyorum Canım Bahçeci Avrupa yakasında ama köprüye çok yakın Avrupa ya da Anadolu yakası ikisine de eşit sayılır bak ben metrobüsle gittim Tüyaptan bindim Mecidiyeköy durağında indim 1 saat 15dk sürdü hemen taksiye bindim 10 dk gittik sayılır 6,5 tl tuttu dönerken yine hastanenin önünden taksi metrobüsün yanında indim toplam 2 saat sonra evdeydim yoruldum ama o kadar olur şimdi salı sabahı gideceğim çok fazla çağırmıyor yoksa çok yorucu olur eşinin spermi 5 milyonun üzerinde ise aşılama yapıyorlar bizimki düşük o yüzden tüp bebek dediler
gözün aydın canım ALLAHIM SIKIntısız bir hamilelik geçirmeni nasip etsin İNŞALLAH tüplemi oldu canım senindegünaydın kızlar böyle çat diye muhabbetinizi bölüyorum ama bende bahçecide tedavide görüyorum. Aykız seni Bahçeci başlığında da okuyodum :)) dün gebelik haberimi aldım kızlar değerim 136 çıktı çok mutluyum hala inanamıyorum. ben herkes doğru adresi bulsun diye elimden geldiğince duyurmaya çalışıyorum Bahçeci çok başarılı bi merkez gidin görüşün, konuşun öyle karar verin. Eğer Rabbim de ol demişse önünüzde bi engel olmaz herkes bu duyguyu tatsın Allah bahçeci ekibinden razı olsun :)))))
QUOTE=fatosgul;30569618]kızlar slm naılnz ? baska sonuc alan yok mu ??? bu arada bende yarın dr gidiyorum :) dua edın bebişimi gorurum ınsallah kalp atısnda duysammm daha ne isterım kı
Allahim kucagina almayida nasip etsin cnm darisi basimizaminık bır kalp atışı benımle
bende mustafa beyin hastasıyım.gerçekten çok iyi bir doktor.doktorsan önce hastasına dostça insanca yaklaşıyor.başka tüp bebek yaptıran varmı...
Ben Medipol Üniversite hastanesinde Mustafa ACET'e gidiyorum ve kendisiyle ilk denememizde başardık hamileyim şu an bugün transferden sonra 13. günüm dün test sonucom 447.5 çıktı harika bir sonuç bu yarın tekrar yaptıracağım 800 leri geçmesi gerekiyor inşallah bir aksilik olmaz. Şunu söylemeliyimki hiç abartısız medipol hastanesinin tüp bebek bölümü harika hermşireleri labaratuarı ve özellikle doktorum Mustafa ACET' e ne kadar teşekkür etsem azdır harika bir doktor ve harika bir insan transfer günü önce ALLAH sonra MUSTAFA ACET dedik ve hiç olmayacak sandığım şey oldu çok ama çok mutluyum ALLAH hepsinden razı olsun. Bu arada özellikle belirtmek istediğim bir şey var biliyorsunuz ki tüp bebek hem masraflı hem de psikolojik olarak bir kadın için çok zor ben geçen sene ilk defa başka bir hastanede yaptırmıştım orası çok huzursuzdu ve yanlış tedavi uygulandı tabiki doğal olarak tutmadı lütfen çok iyi araştırın gideceğiniz yeri hastane de önemli doktorunuz da önemli resmen para tuzağı olmuş bazı yerler. İnşallah RABBİM isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder ...
İyi ki varsın MUSTAFA ACET seni karşıma çıkaran RABBİME binlerce şükür ...
medipolde aşılama ve tüp bebek maliyetini yazarsanız sevinirim arkadaşlar..
sgk nın bir faydası oluyor mu?
merhaba aşılamayı bilmiyorum ama tüp bebek ücreti 3.500 tl artı ilaçlar raporunuz varsa 2.500 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?