Tüp Bebek Merkezleri medipol üniversitesi hastanesi tüp bebek

Evet ben de duymuştum Mustafa beyi, düşünmüştüm ona gitmeyi ama hastaneden ayrılmış, her şeyde bir hayır vardır diyorum,
Canım ben Günseli hoca da ameliyat ve aşılama oldum Mustafa beyi hep görüyordum yoğun tarih için aylar sonraya veriyorlardı sonra ayrıldığını duydum eşim çok ısrar etti gittik kliniğine 400 TL muayene ve laporoskopi olduğum halde benim rahmi Görmem lazım dedi histereskopi şart oda 7500 TL gerçekten işinin ehli biri ama ben o kadar ücreti veremedim ki üstüne normal.olmazsa 5 ay içinde yine tüp bebek dedi şansım Günseli hoca imiş kısmet yani tekrar ona geldim

Aaa neredeyse aynı ameliyatı olmuşuz, benim de karın içinde sıvı birikmesi vardı, tüplerde deformasyon, tüplerim alındı, neyse kapalı yapılabildiği, açık ameliyata dönüşebilme ihtimali vardı, şimdi tup bebek aşamasındasiniz dimi, hadi hayirlisi

İnşallah hayırlı olur canım, benziyor maceramız biraz, Ayşe hanım rahim filmiyle rahmimin iyi olduğunu söyledi, illaki histereskopi gerekli olduğunu zannetmiyorum bunun için, tabi her ihtimali değerlendirmesi güzel ama, maddi açıdan tüketiyor, açıkçası ben Mustafa beyin övgülerini çok duyuyordum ama, hiç de sıcak gelmiyordu,

Benim tüpler alınmadı canım sağ zaten iyiydi solda düzeldi bende rezerv azlığı var eşim de morfoloji şimdi başladık tüp bebeğe aşılama yaptık tutmadı kısmet inşallah bizimde bebis olur :) morali yüksek tutmakta fayda var

Bundan önce de zeynep kamilde süründüm , laparaskopide yaptılar, adam açmış kapatmış, rapora da açıklayıcı hiçbir sey yazmadan tup bebek önermiş, şimdiki ameliyatimda tüpler alındı, alınmasa tup bebek de tutmaz mış, vicdansız doktorlara düşürmesin Allah

İyi maşallah, iki türlü şansın yüksek, tabi olacaksa zaten olucak, rahat olalım, inşallah güzel haberler veririz birbirimize

Bende 1.5 yıl bütün ailenin tavsiyesi ile bi özel hastanede doktora gittim bana korunmayı yeni bırakmıssin bir sene dedi bende rezervim az dedim bişey olmaz dedi bekletti 1 sene sonra yine gittim kendim cekilsigim rahim filmi ile bana dediki yumurta takibi yapacağız adet olunca gel adet olunca gittim ve bana dediki istersen hiç uğraşmayalim tüp bebek yapalım dedi o kliniği başına geçirdim sinirden madem öyle ben zaten sana geldim şikayetle baştan şöyle yani tüp bebek hemen isteyince olmuyor maddi manevi sonuçta malesef işte böyle şeyler yasadim

Ya zaten hassas bir konu, bir de iş bilmez, vicdansız doktorlara, insanı iyice tüketiyor, bana bitik tiplerle bi de 2 kez asilama şart koştu zeynep kamil adam ameliyat raporunda tüpler açık yazmış diye, oldum 5 ayima ve gereksiz yere asilama ilaclari almama neden oldular, orda devam etsem 1 sene sonra daha tüpe baslicaklardi, hakkımı helal etmiyorum, bir de övüyorlar orayı anlamiyorum

Bağcılar Medipol de günseli hanıma gittim ilk denemem tuttu ama sonradan kimyasal gebelik dendi şimdi ikinci denemem aynı doktor da ve çok şükür 13 haftalık ikiz annesi olucam inşallah Allah'ın izniyle tavsiye ediyorum kesinlikle

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah gerçekten hastane ve doktor çok önemli insanın içi rahat olup doktora güvenince pozitif oluyor zaten gerisi Rabbime kalmış tevekkül edip sabırla bekliycez dualarım sizinle kızlar ...

Allah razı olsun, kaç tane transfer edileceğini size mi bırakıyorlar nasıl oluyor

Allah razı olsun, kaç tane transfer edileceğini size mi bırakıyorlar nasıl oluyor
35 yaşın altındaki ilk deneme de 1 tane ediyorlar dedi doktor ama transfer zmaani bir tane orta kaliteli vardı onu dondurmayacakti çok ısrar ettiğim için onuda ettiler bana :)

35 yaş altı 1 tane resmi olarak ama doktor duruma göre değerlendiriyor ben 33 yaşındayım doktorla konuştuk embriyoların durumuna göre değerlendirdik bana iki denemem de de iki tane transfer edildi

Anladım kızlar çok teşekkür ederim, ben de bugün başladım ignelerle, umarım hepimiz güzel haberler veririz

Kızlar benim de sonucum pozitif, bugün öğrendik, Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…