- 1 Mart 2016
- 1.020
- 637
- 53
Canım ben Günseli hoca da ameliyat ve aşılama oldum Mustafa beyi hep görüyordum yoğun tarih için aylar sonraya veriyorlardı sonra ayrıldığını duydum eşim çok ısrar etti gittik kliniğine 400 TL muayeneEvet ben de duymuştum Mustafa beyi, düşünmüştüm ona gitmeyi ama hastaneden ayrılmış, her şeyde bir hayır vardır diyorum,
Benim tüpler alınmadı canım sağ zaten iyiydi solda düzeldi bende rezerv azlığı var eşim de morfoloji şimdi başladık tüp bebeğe aşılama yaptık tutmadı kısmet inşallah bizimde bebis olur :) morali yüksek tutmakta fayda varAaa neredeyse aynı ameliyatı olmuşuz, benim de karın içinde sıvı birikmesi vardı, tüplerde deformasyon, tüplerim alındı, neyse kapalı yapılabildiği, açık ameliyata dönüşebilme ihtimali vardı, şimdi tup bebek aşamasındasiniz dimi, hadi hayirlisi
Bende 1.5 yıl bütün ailenin tavsiyesi ile bi özel hastanede doktora gittim bana korunmayı yeni bırakmıssin bir sene dedi bende rezervim az dedim bişey olmaz dedi bekletti 1 sene sonra yine gittim kendim cekilsigim rahim filmi ile bana dediki yumurta takibi yapacağız adet olunca gel adet olunca gittim ve bana dediki istersen hiç uğraşmayalim tüp bebek yapalım dedi o kliniği başına geçirdim sinirden madem öyle ben zaten sana geldim şikayetle baştan şöyle yani tüp bebek hemen isteyince olmuyor maddi manevi sonuçta malesef işte böyle şeyler yasadimBundan önce de zeynep kamilde süründüm , laparaskopide yaptılar, adam açmış kapatmış, rapora da açıklayıcı hiçbir sey yazmadan tup bebek önermiş, şimdiki ameliyatimda tüpler alındı, alınmasa tup bebek de tutmaz mış, vicdansız doktorlara düşürmesin Allah
Ya zaten hassas bir konu, bir de iş bilmez, vicdansız doktorlara, insanı iyice tüketiyor, bana bitik tiplerle bi de 2 kez asilama şart koştu zeynep kamil adam ameliyat raporunda tüpler açık yazmış diye, oldum 5 ayima ve gereksiz yere asilama ilaclari almama neden oldular, orda devam etsem 1 sene sonra daha tüpe baslicaklardi, hakkımı helal etmiyorum, bir de övüyorlar orayı anlamiyorum
35 yaşın altındaki ilk deneme de 1 tane ediyorlar dedi doktor ama transfer zmaani bir tane orta kaliteli vardı onu dondurmayacakti çok ısrar ettiğim için onuda ettiler bana :)Allah razı olsun, kaç tane transfer edileceğini size mi bırakıyorlar nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?