Tüp Bebek Merkezleri medipol üniversitesi hastanesi tüp bebek

Merhabalar, konuyu hala takip eden var mı bilmiyorum ama bizimde bugün tüp bebek olacağı kesinleşti.
Biz deki sorun eşimin sperm sayısının çok az olması ve hareketlilikin yok denecek kadar az olması. Hemen araştırmalara başladım bende. Son dönemlerde medipole giden var mı tip bebek için? Bilgi verirseniz çok sevinirim

Selamlar kızlar..
En son yorum yapalı çook zaman olmuş ama yine de buraya yazmak istedim; belki biri görür ve ayazar diye.
Ben de Mustafa bey in hastasıyım. 1 aşılama yaptık tutmadı maalesef. Bugün arayıp Tüp bebeğe başlamak için görüştüm. adetimin ilk günü arayıp randevu alıcam. Merak edenler için :Tüp bebek aşamasındaki görüşmede TSH ve Prolaktin tahlili istiyor doktor :)
Sormak istediğim yakın zamanda Medipol de ve Mustafa bey de tüp bebek tedavisi yaptıran var mı? Toplam ilaçlar vs ücret ne kadar tuttu? Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler :)

Rabbim isteyen kucakları ve evleri evlatsız bırakmasın inşaAllah

Tüp bebek arti ilaçlar 5300 tutmuştu bizim ama hastaya göre deyişir
Cevabın için teşekkür ederim canım.. Tabiki de her hastanın ihtiyacı ve tedavi şekli farklı olabilir. bu yüzden fiyat değişken :)

Rabbim kucağınızı boş bırakmasın inşaAllah.. sizin tedaviniz nasıl geçti?

BEnde Medipol de tedavi görüyorum doktorum günseli hanım hakkımızda hayırlısı

Arkadaşlar raporsuz fiyat ne kadar bu hastanede, bir de sanırım tahliller dahil olmuyor fiyata, yaptıran varsa tahliller dahil hemen hemen ne kadarı buluyor, bilgilendirirseniz sevinirim

Arkadaşlar raporsuz fiyat ne kadar bu hastanede, bir de sanırım tahliller dahil olmuyor fiyata, yaptıran varsa tahliller dahil hemen hemen ne kadarı buluyor, bilgilendirirseniz sevinirim
Tahliller hariç 5700 ödeme yapılıyor canım ikinci denemem birinciye göre fiyatlar tahlilde de ilaçlarda da arttı baya ilki 9 bin küsürdü. Şimdi fazla tuttu. Allah yardımcımız olsun hem maddi hem manevi destek gerek bu dönemde

Medipolde başladım 4 gün önce doktorum Günseli hanım kendisi aşılamada yaptı ama tutmadi. Fiyata gelince ben raporlu yaptırdım 4000+ilaçlar bide ilk gittiğimde muayene için 125 ödedim. Raporsuz 5000 diye biliyorum ben ama fiyat aldığımda raporsuz 5000 demişlerdi ilaçta şuan 4 kutu gonalf 4 kutu cetrotide ve vitaminler 620 tuttu büyük ihtimal yine gonalf alicam tahlillerde bi liste veriyorlar listede 4 tanesini özelde yaptırdım ben 120 TL ye prolaktin ve igg IgM testlerini diğerlerini sağlık ocağına ücretsiz yapıyorlar o şekilde yaptiracagiz pazartesi günü bilgin olsun cnm boşuna para verme ilk yapılan hormon testleri devam fiyata dahildi sadece rapor ücreti verdim 120 di sanırım

Cnm hayırlı olsun dkktorun kimdi ?

Sağol canm sana da hayırlı olur inşallah benim doktorun da günseli hanım

Ay insallah banada uğurlu olur inan başka doktorlara da gittim ama dönüp dolaşıp Günseli hanıma geldim ,
Birinci denememi de Günseli hanım yaptı ama maalesef kimyasal gebelikle sonuçlandı doktorumdan hatta hemşirelerden çok memnunum değiştirmek istemedim ikinci de bu durumdayım çok şükür 5 haftalık gebelik var şuan haftaya inşallah kese görücez innnnşallah sana da uğurlu gelir hayırlı olur canm kısmet belki karşılaşırız kontroller de

Benim doktorum Ayşe hanım, ameliyatımı o yapti, çok titiz ve ilgili bir doktor, martta tup bebege baslicaz inşallah, umarım hepimiz mutlu ayrılırız bu hastaneden

Benim doktorum Ayşe hanım, ameliyatımı o yapti, çok titiz ve ilgili bir doktor, martta tup bebege baslicaz inşallah, umarım hepimiz mutlu ayrılırız bu hastaneden
Ayşe hanımı duydum yeni geldi memorial den galiba hayırlısı olsun cnm histereskopi mı oldun

Amin canım teşekkür ederim, yok laparaskopi oldum karın içi yapisikliklar im vardı,tüplerim sorunluydu , çok zor bi ameliyat ti, ama çok iyi geçmiş, memnunum doktorumdan şu anda,

Ondan önce Mustafa bey vardı ben gitmedim ama gidenler çok çok memnundu

Evet ben de duymuştum Mustafa beyi, düşünmüştüm ona gitmeyi ama hastaneden ayrılmış, her şeyde bir hayır vardır diyorum,

Amin canım teşekkür ederim, yok laparaskopi oldum karın içi yapisikliklar im vardı,tüplerim sorunluydu , çok zor bi ameliyat ti, ama çok iyi geçmiş, memnunum doktorumdan şu anda,
Bende öldüm laporoskopi canım tüp dışında sıvı birikmesi ve yapışıklık sol tupde kalınlaşma vardı gerçekten zor bir ameliyat sezeryan gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…