Cevabın için teşekkür ederim canım.. Tabiki de her hastanın ihtiyacı ve tedavi şekli farklı olabilir. bu yüzden fiyat değişken :)Tüp bebek arti ilaçlar 5300 tutmuştu bizim ama hastaya göre deyişir
Tahliller hariç 5700 ödeme yapılıyor canım ikinci denemem birinciye göre fiyatlar tahlilde de ilaçlarda da arttı baya ilki 9 bin küsürdü. Şimdi fazla tuttu. Allah yardımcımız olsun hem maddi hem manevi destek gerek bu dönemdeArkadaşlar raporsuz fiyat ne kadar bu hastanede, bir de sanırım tahliller dahil olmuyor fiyata, yaptıran varsa tahliller dahil hemen hemen ne kadarı buluyor, bilgilendirirseniz sevinirim
Arkadaşlar raporsuz fiyat ne kadar bu hastanede, bir de sanırım tahliller dahil olmuyor fiyata, yaptıran varsa tahliller dahil hemen hemen ne kadarı buluyor, bilgilendirirseniz sevinirim
Cnm hayırlı olsun dkktorun kimdi ?Tahliller hariç 5700 ödeme yapılıyor canım ikinci denemem birinciye göre fiyatlar tahlilde de ilaçlarda da arttı baya ilki 9 bin küsürdü. Şimdi fazla tuttu. Allah yardımcımız olsun hem maddi hem manevi destek gerek bu dönemde
Ay insallah banada uğurlu olur inan başka doktorlara da gittim ama dönüp dolaşıp Günseli hanıma geldim ,Sağol canm sana da hayırlı olur inşallah benim doktorun da günseli hanım
Birinci denememi de Günseli hanım yaptı ama maalesef kimyasal gebelikle sonuçlandı doktorumdan hatta hemşirelerden çok memnunum değiştirmek istemedim ikinci de bu durumdayım çok şükür 5 haftalık gebelik var şuan haftaya inşallah kese görücez innnnşallah sana da uğurlu gelir hayırlı olur canm kısmet belki karşılaşırız kontroller deAy insallah banada uğurlu olur inan başka doktorlara da gittim ama dönüp dolaşıp Günseli hanıma geldim ,
Ayşe hanımı duydum yeni geldi memorial den galiba hayırlısı olsun cnm histereskopi mı oldunBenim doktorum Ayşe hanım, ameliyatımı o yapti, çok titiz ve ilgili bir doktor, martta tup bebege baslicaz inşallah, umarım hepimiz mutlu ayrılırız bu hastaneden
Bende öldüm laporoskopi canım tüp dışında sıvı birikmesi ve yapışıklık sol tupde kalınlaşma vardı gerçekten zor bir ameliyat sezeryan gibiAmin canım teşekkür ederim, yok laparaskopi oldum karın içi yapisikliklar im vardı,tüplerim sorunluydu , çok zor bi ameliyat ti, ama çok iyi geçmiş, memnunum doktorumdan şu anda,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?