medipoldemi yaptırdınız aşamalarını yazarmısınız......
Canım öğrendinmi aşıla ücreti neymiş?medipolde aşılama ve tüp bebek maliyetini yazarsanız sevinirim arkadaşlar..
sgk nın bir faydası oluyor mu?
Bende pnunla aşılama tedavisine başladım umarım memnun kalırımMedipolde tup bebek tedavisi düşünen herkese tek adres banu hanım diyorum
Işinin ehli ve cok cok tecrübeli
Boyle dürüst doktorlar kalmadı artık
Hangi özel hastanede raporunuzu çıkardınız ranabadem. Biraz süreci ayrıntılı yazar mısın ?Devletde baya zorda. Özelde çok kolay. Bizim hemen çıkmıştı. Yarım saat içinde işimizi halletmiştik.
Verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.. birşey daha sormak istiyorum aşılama yaptırdığımıza dair belge istiyorlar mı ben İstanbul tüp bebek merkezinde aşılama yaptırdım ama elimde hiç bir belge yokBen medipolde yaptırıyorum. Rapor için bazı belgeler. tahliller istiyorlar. Uğraştırıcı şeyler değildi. Onları hatırlamıyorum. Önemli olan sizin o şartları taşımanız. Biz başka yerde iki aşılama yaptırmıştık olmamıştı. İki aşılamadan sonraki tüp bebeğe rapor çıkıyor. Bazı şartlar var işte onları tam bilmiyorum. Onu arayıp öğrenebilirsiniz. Telefonda bilgi veriyorlar.
Cevabın için teşekkürler ranabadem. Anladığım kadarıyla raporunu medipolde çıkarıp tedavine başlamışsın. Dediğin gibi arayıp bilgi alıcamBen medipolde yaptırıyorum. Rapor için bazı belgeler. tahliller istiyorlar. Uğraştırıcı şeyler değildi. Onları hatırlamıyorum. Önemli olan sizin o şartları taşımanız. Biz başka yerde iki aşılama yaptırmıştık olmamıştı. İki aşılamadan sonraki tüp bebeğe rapor çıkıyor. Bazı şartlar var işte onları tam bilmiyorum. Onu arayıp öğrenebilirsiniz. Telefonda bilgi veriyorlar.
Aradınız mı merak ettim de? Sizin durumunuz tam olarak ne özel olmazsa?Cevabın için teşekkürler ranabadem. Anladığım kadarıyla raporunu medipolde çıkarıp tedavine başlamışsın. Dediğin gibi arayıp bilgi alıcam
Aramadım henüz ranabadem. Sorunum tek yumurtalığım var. Merkez araştırıyorum bebek için. Rapor için 3 yıl şartı var. 7 ay sonra 3 yıllık evli oluyorum. Rapor çıkartabilirsem raporla diilse raporsuz yaptırıcamAradınız mı merak ettim de? Sizin durumunuz tam olarak ne özel olmazsa?
Medıpol mega gebeleri nasılsınız
Iyi ki bu hastane var iyi ki dr banu hanım var
Cok mutluyuz cok
. Meraba arkadaşlar. Öncelikle gözünüz aydın . Ikinizde Banu Hanım'da mı tedavi oldunuz? Özel diilse sorununuz neydi?Medıpol meganın super doktoru
Banu hanım
Iyı kı var
Gebeler tanısıp goruselım beklerken
Optum hepınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?