- 3 Eylül 2012
- 21.895
- 57.812
- 798
- Konu Sahibi HayalSevil
-
merhaba nereye yazacağımı bilemedm umram doğru yere yazmşmdr ben nişanlym nişanlmdan ayrılmak istyrm herşeyi yaptım ama başarılı olamadm bitireblmem için onun ayrılmak istemesi gerekiyor ama o yanaşmıyor soğutma büyüsü yapmak istyrm bildğinz güvenilir bir medyum var mı acaba?
Doğuluyuz dedi canım üstte çok normal :/
Sevmiyorum çünkü sevmedğin biriyle ömür geçirmek istemyrm diri diri gömsünler daha iyiNiye ayrılmak istediğini söylemiyorsun? Korkuyor musun?
Ne yazıkki Mardindeoha! hangi şehirdesin?
Yaşlarınız kaç ?Ne yazıkki Mardinde
Nasıl yapsak bilemiyorum
Hangi şehir ?
Doğu biryer sanırım
Ailenden destek olan bir büyük var mı?[/QUOTE evet doğu mardinlym.ben diğerleri gibi boyun eğemyrm çok isyan ettm elimden tutan olmadı üstüne öldürmekle tehdit ettiler ben öldrülsemde umrmda değil ölüm bile daha güzel geliyr ama bama yardö edenlere zarar gelr diye gidemyrm da
Ne yazıkki Mardinde
Konunun altından dram çıktı galiba.
Kaç yaşındasın, başka şehirde okumuş aklı başında sayılan akraban filan yok mu haber uçurabileceğin?
Ben 25 o 28Yaşlarınız kaç ?
Abim doktor yardımcı olmak için çok uğraştı aslnda babamda öyle ama buralarda her ne kdr aşiretçilik bitti deselerde yine de bitmş değil herkes oturur senin yerine karar berir sen sısar uygularsn babam abim elimdn tutmak istedler herkes engel olunca onlrda geri çekldlerKonunun altından dram çıktı galiba.
Kaç yaşındasın, başka şehirde okumuş aklı başında sayılan akraban filan yok mu haber uçurabileceğin?
yani dalgaya vurduk da iş çok sinir bozucu bir hal aldı resmen..
Yine miras bölünmesin diye işte yakıyorlar çocuklarını.
Abin kaçırsın seni başka bir sehre mademAbim doktor yardımcı olmak için çok uğraştı aslnda babamda öyle ama buralarda her ne kdr aşiretçilik bitti deselerde yine de bitmş değil herkes oturur senin yerine karar berir sen sısar uygularsn babam abim elimdn tutmak istedler herkes engel olunca onlrda geri çekldler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?