Medyum önerisi

Abin diretebilirmiş aslında, onu da mı tehdit ettiler? Farklı bir şehirdeyse abin, kaçıp gitsen yanına. İşe başlasan, orada bi hayat kursan. Ne yaparlar? Peşine ciddi ciddi takılır zarar verirler mi yoksa lafla mı tehdit gibi? Hani öyledir ya lafla sözle reddeder, tehdit ederler ama icraatta fıstırlar. O elektriği alıyor musun?

Bir insanın babası ve abisi bile kendi kanının hayatını kurtaramıyorsa bitmişiz biz arkadaş.. aşiretin tepesi kim dede mi amca mı?

peki eğitimin falan var mı? hani öğretmen falan olsan İstanbul da iş bul oraya yerleş derdim..
Üniverste okudm yıllarca büyük şehrlerde yaşadm yurt dışına çktm hep dik kafalydm asla boyun eğmedm ama bu konu olunca hepsi bana bir oldu artk elimden birşey gelmyr ne yazıkki kaçmayı düşündm yardm edeck arkdlrm vardı buna gerek kalmadn babam git seni red ediyrm dedi tmm gidecm deynce amcam ve diğer namusuz namus bekçileri seni de sana yardmcı olanlarıda bulur öldürürz dediler benm yüzümden kimse zarar görmesin diye durdum

Ya nişanlın olacak adamla açık açık konus, ben seni istemiyorum de...

Çok mu güzelsin taktılar sana bu kadar?

peki yine çıksan yurtdışına, nerede vize alacaklar da gelecekler? yani çok ütopik mi oldu bilmiyorum da son kale orası kalmış.

Abim burda çok ığraştı elindn bişey gelmedi ne onun ne babamn babama dedm ki beni öldür sana kıyamam kendimi öldürürm dedi bende bşey yapamyrm kızım burdan çekip gitmemz gerek dedi

Ya tam uzun uzun öneride bulundum.
Şimdi bu olacak iş mi yani !
Sen o kadar oku, yurtdışı gez gör.
Sonra buraya gelip Polis olmaz medyum var mı de !!
Bi gidin Allah aşkına !!
Kib'liyorum

Babam abim yapmaz ama amcam ve diğerleri yapar

Çalışıyor musun ?

Abim burda çok ığraştı elindn bişey gelmedi ne onun ne babamn babama dedm ki beni öldür sana kıyamam kendimi öldürürm dedi bende bşey yapamyrm kızım burdan çekip gitmemz gerek dedi

Baban zorlamıyor yani, kim zorlayan? Anlamadım.

Sığ düşünceli insanlardan nefret ediyorum ya yani kadın sığınma evleri var devletten yardım istesen

Ya tam uzun uzun öneride bulundum.
Şimdi bu olacak iş mi yani !
Sen o kadar oku, yurtdışı gez gör.
Sonra buraya gelip Polis olmaz medyum var mı de !!
Bi gidin Allah aşkına !!
Kib'liyorum
Polis beni alır onlardan bir yıl iki yıl korurlar sonra ne olacak ister 5 yıl şster 50 yıl geçsn intikam alınır yoksa çoktan yapardm beni kimse tutamazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…