- Konu Sahibi HayalSevil
-
Olay biraz farklıMune , üyenin ilginç bir sorusu var.
Abim doktor yardımcı olmak için çok uğraştı aslnda babamda öyle ama buralarda her ne kdr aşiretçilik bitti deselerde yine de bitmş değil herkes oturur senin yerine karar berir sen sısar uygularsn babam abim elimdn tutmak istedler herkes engel olunca onlrda geri çekldler
Abim doktor yardımcı olmak için çok uğraştı aslnda babamda öyle ama buralarda her ne kdr aşiretçilik bitti deselerde yine de bitmş değil herkes oturur senin yerine karar berir sen sısar uygularsn babam abim elimdn tutmak istedler herkes engel olunca onlrda geri çekldler
Üniverste okudm yıllarca büyük şehrlerde yaşadm yurt dışına çktm hep dik kafalydm asla boyun eğmedm ama bu konu olunca hepsi bana bir oldu artk elimden birşey gelmyr ne yazıkki kaçmayı düşündm yardm edeck arkdlrm vardı buna gerek kalmadn babam git seni red ediyrm dedi tmm gidecm deynce amcam ve diğer namusuz namus bekçileri seni de sana yardmcı olanlarıda bulur öldürürz dediler benm yüzümden kimse zarar görmesin diye durdumpeki eğitimin falan var mı? hani öğretmen falan olsan İstanbul da iş bul oraya yerleş derdim..
yeminle paraya tapma bir din olsa islamiyetten hızlı yayılırdı arkadaş bu ne yahu..
Keşke dalga geçsem ilk defa sayfalara ve forumlara üye oldum belki bir kurtlş olur diye ama olmayacğnn da bilincndeym yine de tutunack bir umut aryrmİnşallah sen de bizle dalga geçiyorsundur.
Ya nişanlın olacak adamla açık açık konus, ben seni istemiyorum de...Üniverste okudm yıllarca büyük şehrlerde yaşadm yurt dışına çktm hep dik kafalydm asla boyun eğmedm ama bu konu olunca hepsi bana bir oldu artk elimden birşey gelmyr ne yazıkki kaçmayı düşündm yardm edeck arkdlrm vardı buna gerek kalmadn babam git seni red ediyrm dedi tmm gidecm deynce amcam ve diğer namusuz namus bekçileri seni de sana yardmcı olanlarıda bulur öldürürz dediler benm yüzümden kimse zarar görmesin diye durdum
Üniverste okudm yıllarca büyük şehrlerde yaşadm yurt dışına çktm hep dik kafalydm asla boyun eğmedm ama bu konu olunca hepsi bana bir oldu artk elimden birşey gelmyr ne yazıkki kaçmayı düşündm yardm edeck arkdlrm vardı buna gerek kalmadn babam git seni red ediyrm dedi tmm gidecm deynce amcam ve diğer namusuz namus bekçileri seni de sana yardmcı olanlarıda bulur öldürürz dediler benm yüzümden kimse zarar görmesin diye durdum
Olay biraz farklı
Medyumdan ziyade yardıma ihtiyacı var
Abim burda çok ığraştı elindn bişey gelmedi ne onun ne babamn babama dedm ki beni öldür sana kıyamam kendimi öldürürm dedi bende bşey yapamyrm kızım burdan çekip gitmemz gerek dediAbin diretebilirmiş aslında, onu da mı tehdit ettiler? Farklı bir şehirdeyse abin, kaçıp gitsen yanına. İşe başlasan, orada bi hayat kursan. Ne yaparlar? Peşine ciddi ciddi takılır zarar verirler mi yoksa lafla mı tehdit gibi? Hani öyledir ya lafla sözle reddeder, tehdit ederler ama icraatta fıstırlar. O elektriği alıyor musun?
Ya tam uzun uzun öneride bulundum.Üniverste okudm yıllarca büyük şehrlerde yaşadm yurt dışına çktm hep dik kafalydm asla boyun eğmedm ama bu konu olunca hepsi bana bir oldu artk elimden birşey gelmyr ne yazıkki kaçmayı düşündm yardm edeck arkdlrm vardı buna gerek kalmadn babam git seni red ediyrm dedi tmm gidecm deynce amcam ve diğer namusuz namus bekçileri seni de sana yardmcı olanlarıda bulur öldürürz dediler benm yüzümden kimse zarar görmesin diye durdum
Babam abim yapmaz ama amcam ve diğerleri yaparAbin diretebilirmiş aslında, onu da mı tehdit ettiler? Farklı bir şehirdeyse abin, kaçıp gitsen yanına. İşe başlasan, orada bi hayat kursan. Ne yaparlar? Peşine ciddi ciddi takılır zarar verirler mi yoksa lafla mı tehdit gibi? Hani öyledir ya lafla sözle reddeder, tehdit ederler ama icraatta fıstırlar. O elektriği alıyor musun?
Tepesi namussuz namus bekçileri olan herkes kökleri kurusun inş daha kaç hayat feda edecekler AnlamyrmBir insanın babası ve abisi bile kendi kanının hayatını kurtaramıyorsa bitmişiz biz arkadaş.. aşiretin tepesi kim dede mi amca mı?
Çalışıyor musun ?Üniverste okudm yıllarca büyük şehrlerde yaşadm yurt dışına çktm hep dik kafalydm asla boyun eğmedm ama bu konu olunca hepsi bana bir oldu artk elimden birşey gelmyr ne yazıkki kaçmayı düşündm yardm edeck arkdlrm vardı buna gerek kalmadn babam git seni red ediyrm dedi tmm gidecm deynce amcam ve diğer namusuz namus bekçileri seni de sana yardmcı olanlarıda bulur öldürürz dediler benm yüzümden kimse zarar görmesin diye durdum
Kız o dayak yiyo
Abim burda çok ığraştı elindn bişey gelmedi ne onun ne babamn babama dedm ki beni öldür sana kıyamam kendimi öldürürm dedi bende bşey yapamyrm kızım burdan çekip gitmemz gerek dedi
Sığ düşünceli insanlardan nefret ediyorum yaAyrılmak istyrm dedm tamam dedi gidip herkese senin ayrılmak istedğini söyleriz dedi bana yardmcı ol dedm ben bitsin istemyrm ki sen istyrsn dedi ailemle çok konştm çok ağladm intihar bile ettm en son babam dediki çık git evden seni red ediyrm diye tmm dedm sonra amcm geldi dedi nereye gidersen gelp bulur seni de sana yardm edenleri de öldürürm diye yine bastrdlr beni elimden hiç bişy gelmyr elimden tutan yok yanıyorum dedkçe benzin döküyorlar
Polis beni alır onlardan bir yıl iki yıl korurlar sonra ne olacak ister 5 yıl şster 50 yıl geçsn intikam alınır yoksa çoktan yapardm beni kimse tutamazdıYa tam uzun uzun öneride bulundum.
Şimdi bu olacak iş mi yani !
Sen o kadar oku, yurtdışı gez gör.
Sonra buraya gelip Polis olmaz medyum var mı de !!
Bi gidin Allah aşkına !!
Kib'liyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?