- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
sana ne söyledi anlat belki dağıtırsın kafanı.
Bu arada çok etkilendiysen 2 rekat namaz kıl dua et sonra da af dile.
bazen inandığın için bile kendine çekebiliyorsun
ama ben kahve falından bile tırsıyorum
ozaman çocuktum daha bişiy çakmamıştım
Rabbimin her dediğini zaten yapmıyoz bari yapma dediklerini yapmayalım[/QUOT
tamamen doğru dua ediyorum bir de dedim ya inanmak değil aklımı karıştırdı
ya ben falı severim ama dalgasına kahve içsek hadi çevireyim de atın hakkımda birşeyler diye kız kıza gülüşürüz
bugün de kahve içtim adetim olduğundan ters çevirdim hadi bakın bakalım dedim bir arkadaşım dur senin ilacın bende dedi
bir adam çağırdı medyummuş su falı baktı bana
şubatta büyük bir para bekliyorsun dedi maaşımdan başka gelecek para yok
nisanda ev içinden birinin hastalığı ağırlaşacak üzüleceksin dedi evimde hasta yok
acayip baş ağrısı çekiyorsun dedi nadiren başım ağırır
ama, ama, ama....
iki nişan bir düğün var nişanlanıp ayrılacaksın sonra da başka biriyle evleneceksin dedi
ve 3 isim verdi eşimin adı olabilecek isimler
işin kötü tarafı kalbimde biri var gibi ama onun adı yok
içime kurt düştü "O" olsun diye dua ediyorum kalbimi bozmak istemiyorum ama ya doğru çıkarsa
ya ben falı severim ama dalgasına kahve içsek hadi çevireyim de atın hakkımda birşeyler diye kız kıza gülüşürüz
bugün de kahve içtim adetim olduğundan ters çevirdim hadi bakın bakalım dedim bir arkadaşım dur senin ilacın bende dedi
nisanda ev içinden birinin hastalığı ağırlaşacak üzüleceksin dedi evimde hasta yok
ama, ama, ama....
iki nişan bir düğün var nişanlanıp ayrılacaksın sonra da başka biriyle evleneceksin dedi
içime kurt düştü "O" olsun diye dua ediyorum kalbimi bozmak istemiyorum ama ya doğru çıkarsa
işte baktırmayacaksın olacak bitecek,insan sonra kendisini ona göre endeksliyor öylemi olacak böylemi olacak diye.en temizi bir daha uzak dur faldan.ben rüya yorumlarına bile bakmıyorum korkumdan.
Peygamberler bile gelecegi bilmezlerken medyumlarin ne haddine falciya birsey sorsan bile 40 gun namazin kabul olmazmis birakin inanmayi allah korusun dinden imandan cikar insan ya zaten olede oluyor
Şöyle inanırım hemen açıklayayım; Öğrendikleri şeyleri cinler aracılığıyla öğrendiklerini biliyoruz.
Cinlerin hafızaları güçlü değildir. Bizden farklı bir boyutta yaşadıkları bir gerçek. Bizim bilmediğimiz bir şeyi öğrenip medyuma anlatana kadar aklındakilerinin yarısını unutmuş oluyor.
Yarısını sallayan cini duyan medyum bize durumu aktarıyor yarısı tutuyor yarısı tutmuyor.Bu işleyişe inanıyorum ama dediklerine hiç inanmıyorum işte.
Geleceği Rab'bimden başkası bilemez. Ayrıca gelecek değişkendir o bizim elimizdedir.
of of durduk yerde başa bela
Medyumların cinleri kullandığı doğru...Eğer medyuma inanıyorsan cinlere de inanıyorsun demektir ve bile bile onları kendi hayatına yönlendiriyorsun. Arada kontrole geliyolardır dediklerimiz çıktı mı diye:)
Medyumların cinleri kullandığı doğru...Eğer medyuma inanıyorsan cinlere de inanıyorsun demektir ve bile bile onları kendi hayatına yönlendiriyorsun. Arada kontrole geliyolardır dediklerimiz çıktı mı diye:)
Aynen öyle hiç sarmamak bulaşmamak en iyisi. Annem de bir keresinde şunu dedi " ne zaman fal baksam rüyamda ölüleri görüyorum" diye ben ogünden beri falda baktırmıyorum. Ayrıca daha liseye hazırlanırken bir amcaya fal baktırmıştım bana"seni zayıf gördüm kazanamıycaksın" demişti babam da baya kızmıştı. Ama kazandım. Aynı adam dayıma oğlun olucak dedi kızı oldu. Yok ya hiç itimat etmiyorum
kontrol mü?
buyursun gelsinler bir ayetel kürsi kadar canları var
o dediğiniz varlıklar zaten var kuran'da da geçiyor inanıp inanmamak konusu değil ki bu
onların alemleri başka benim ki başka
Onlar alemler arası geçiş yapabiliyorken sen yapamıyorsun ama...İnançsız olanlara ayetel kürsi de zor söküyor musallat olduklarında uğraşırsınız
ama, ama, ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?