cok sık fal baktırırım .bazı falcılar gercekten ıyı bakıyor .bundan 2 hafta once baktırdıgım fal aynen cıkmıstı.
ama medyum ısınden hıc anlamam.nedır ne yapar falmı bakar ne yapar medyum
bırı benı aydınlatabılır mı acaba :26:
Söylentilere göre medyumlar çeşitli büyülerle bazı cinleri kendilerine bağlarlar. Ve onlar aracılığıyla bilgi toplarlar. O bilgileri yorumlarlar ve sana anlatırlar.Bi de şarlatanlar var totolarından uydururlar hayatı sana zindan ederler.
gece bayağı huzursuz uyudum sabaha zor çıktım. bir daha böyle bir işe gireni eşekler kovalasın
ben hep medyumlar veya falcılar ile ilgili şunu düşünürüm:''yahu geleceği görüyorlarsa,bu kadar çok biliyorlarsa;kendi hayatlarını neden bir falcı olarak devam ettirsinler ki!!!mesela borsaya para yatırıp çok zengin olabilirler,şans oyunlarında geleceği gördükleri için ikramiye tutturabilirler.geleceği gördükleri için haytalarına dair hep en doğru kararları alırlar!!'' medyumlar kendi hayatlarını adam gibi yaşamaktan aciz oldukları için onlara asla güvenmem.geleceği Allah'tan başka kimsenin bilemeyeceğine,kadere bütün kalbimle inanırım.kahve falının da sadece eğlenceli bir oyun olduğunu düşünürüm
kızlar bu medyumları nereden buluyorsunuz guvenılır oldugunu nereden bılıyorsunuz ?
google da baktım ama herkes medyum valla
resmen merak sardım:44:
aniden çıktı karşıma ya bu adam
eğer öyle bir niyetiniz varsa sakın ama sakın baktırmayın. insanı huzursuz etmekten başka işe yaramıyor
tatlım sen kıme baktırdın? rastgele google da buldugun bırısi mi ? yoksa tavsıye uzerıne tanıdıgın bırımı?
cok ozel degılse ne soyledıde sana bu kadar korktun:18:
ben hep medyumlar veya falcılar ile ilgili şunu düşünürüm:''yahu geleceği görüyorlarsa,bu kadar çok biliyorlarsa;kendi hayatlarını neden bir falcı olarak devam ettirsinler ki!!!mesela borsaya para yatırıp çok zengin olabilirler,şans oyunlarında geleceği gördükleri için ikramiye tutturabilirler.geleceği gördükleri için haytalarına dair hep en doğru kararları alırlar!!'' medyumlar kendi hayatlarını adam gibi yaşamaktan aciz oldukları için onlara asla güvenmem.geleceği Allah'tan başka kimsenin bilemeyeceğine,kadere bütün kalbimle inanırım.kahve falının da sadece eğlenceli bir oyun olduğunu düşünürüm
İnanmam ama 4-5 sene önce baktırmıştık
tv de bir adam vardı
kendini beğenmiş orta yaşlı biriydi
ama ne yalan söyliyim herşeyi bilmişti
gerçekten herşeyi bilmişti
babamın hayatında olan kadını, benim üniv e liseden 2 yıl sonra başlayacağımı falan daha sayamadığım çok şey var çünkü bi 20 dk kadar bakmıştı adam
sonra anneme bir kaç güne bir rahatsızlığın olcak demişti aynen de olmuştu
ondan sonra korktum o adamdan
Rabbimden başkası bilemez ama
babamın bizim rızkımızı yedirdiği kadının beyin kanaması geçirceğini söylemişti
öyle de oldu
anaamm hatırladım da yine tırstım:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?