meğer evlenmek istediğim adamın yakın arkadaşı eski sevgilimmiş.ne yapmalıyım?

susakkafa

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
41
0
6
35
Ardahan
4 aylık bi ilişkim var aslında her şey çok güzel gidiyordu taki benim daha önce onun yakın arkadaşlarından birisiyle sevgili olduğumu öğrenene kadar. benden değil de arkadaşından öğrendi bunu.ondan sonrası ara ara iyi ara ara kötü.aslında beni çok sevdiğine inanıyorum ama o eski adam değil artık.ufacık şeylere sinirleniyo bağırıp çağırıyo bi güvensizlik var aramızda.her seferinde hep bunu yüzüme vuruyor.en son dün akşam bana yine bunu yüzüme vurdu ben de dayanamadım.her şeyim sana batıyo artık ne olursa olsun eskisi gibi olmucaksın dedim.ayrılmak istedim.ne ayrılmak istiyo ne de geçmişi unutabiliyo.ağlaya ağlaya ayrıldık dün.hala aramadı.ama beni çok sevdiğine de inanıyorum.ne yapmalıyım.aradığnda açmalı mıyım?tamamen bitrmeli miyim?ne yapcağımı bilmiyorum yardım edin lütfen:44:

yakın arkadaşı ile daha önceden sevgili olmuş olmana mı kızıyor tam olarak yoksa bunu senden değilde başkasından duyduğu için mi tepkili....
arada güvensizliği gerekticerek ne var ben tam olarak çözemedim :26:

daha önce bana söylemişti benden gizlediğin hiç birşey olmamalı diye.ben de buna rağmen arkadaşının eski sevgilim olduğunu söylemedim.çocukla karşılaşınca çocuk her şeyi anlatmış hatta yalan yanlış bir sürü şey.başta yalan söylediğim için bana inanmıyor.

hımmm tatlım arada guvensızlık varsa yurumuyo maalesef burda bı kız vardı maalesef evlenmeden once yasamıs bazı seylerı sonra bırıyle evlenmıs çocuk ılk basta kabul etmıs sonrasında edememiş bu çokkk uçta bın ornek oldu ama kabullenemıodur sımdı onun da sana aşkım canım demesını elını tutmasını hiç tanımasaymıs sorun etmezdı bence arkadası olduuu için kabullnemıo onunla bişeyler yasadıınızmı kı oyle bıseyden mı suphelenıo acaba :26::26::26:

ben soylım konuyu.
erkekler bırbırlerıne bazen abartacak anlatırlar ya.
bugun benım kızla sunu yaptık bunu yaptık dıye...
sımdı eskı sevgılı oyle bır tıpse oyuzden senınde eskı sevgılıyle oyle basıt bır ılıskı yaşamadığını düşünüyor olabılır.

bir kere yalan söylediğim için sonrasında da ne söylersem söyliyeyim yalan sanıyo.mesela arıyo nerdesin diyo evdeyim diyorum.doğru söyle diyo.ki normaldede bakkala gitsem haber veren biriyim ona rağmen bunu söylüyo bana. beni çok sevdiğini de söylüyo.ben de onu çok seviyorum ama hep bi güvensizlik var.bana zaman ver belki yenebilirim diyo ama benim gücüm yok buna.bağırıyo çağırıyo.hakaret derecesine varıyo bazende.ne yapmalıyım szce?:26:

çocuk öyle şeyler anlatmışki benim hakkımda ben bile şok oldum. evet önceden discoyada barada gidiyodum alkıolda alıyodum.açık giyiniyodum.ama 2 yıldır hatalarımı anladım.ne bi bara ne alkollüü bi yere gidiyorum.daha mütevazi bi hayatım var.namaza başladım.ve erkek arkadaşımla tanıştığımda zaten eski yaşantımı çoktan geride bırakmıştım.

valla canım pek sağlıklı bı ilişkiniz yok maalesef bı kere yalan soylendı dıye hep yalan soylenılecek dıye bısıy yokkı ya da

tam tersı
bugune kadar hiç yalan söylememiş olmak bu gunden sonra soylemeyeceğin anlamına da gelmez ki hem sana

guveneceğinin garantısını vermemiş belkı guvenırım demıs kusura bakma da madem çok sevıyo eskı sevgılıne karsı

senı korurdu kımbıle neler demiş arkandan ve şüphelenıo acaba dıye
ek olarak ne yapmalıyım demişşin bence bu ilişkiyı bı gözden gecırmelısınız daha şimdiden hakaret evlenınce dayaga aldatmaya donusur her zaman sen zaten bana yalan demıstın dıye yuzune vurur bunu devam ettırmek doru değil dıycem sana ama sen ben sevıorum o da benı sevıo dıyeceksın o yuzden en doğrusunu sen bılırsın herkes kendı yanlışını doğrusunu yapmalı bence sonra basına vurursun ama olsun

Son düzenleyen: Moderatör:

hmm işte bu kötü olmuş cnm.....
arada güven olmayınca ne yaparsan yap yürümüyor o ilişki :26:
keşke anlatsaydın :26:

çocuğun sana iftira attığına inanmıyor mu sevgilin
ona mı inanıyor sana mı
.. canım yapabileceğin çok birşey var mı emin olamadım.. sadece eğer çocuk hakkında yalan attıysa onu anlatmaya çalış sevgiline ve bence ona biraz zaman ver

sonuçta yakın arkadaşı ile ilişkin olmuş, sevgiline ilk başta söylemelıydın bunu
bak ortaya çıktı sen yalancı konumuna düştün

başta söylemedim onu kaybetmekten korktum. belki çocuk ciddi bi ilşkimiz olduğunu anlayınca bişey söylemez dedim.ama böylesi daha kötü oldu.bunlar olmasaydı şuan nişanlıydı olucaktık

başta söylemedim onu kaybetmekten korktum. belki çocuk ciddi bi ilşkimiz olduğunu anlayınca bişey söylemez dedim.ama böylesi daha kötü oldu.bunlar olmasaydı şuan nişanlıydı olucaktık

baştan kaybetseydın daha iyi olurdu
şimdi 4 yılın zehir oldu.

onun penceresınden bakmayı dene...
en yakın kız arkadaşınla çıkmış ve sen bunu 4 yıl sonra öğrenıyorsun.

çocuk zaten öyle yalan atabilecek birisi.onun ne mal olduğunu biliyo ama benim nasıl yalan attığıma bir türlü inanamıyor.bi de sürekli hep kıyaslıyo onunla kendini.biz tamamen zıt şişileriz o çocukla onda ne buldun da sevgili oldun diyo

baştan kaybetseydın daha iyi olurdu
şimdi 4 yılın zehir oldu.

onun penceresınden bakmayı dene...
en yakın kız arkadaşınla çıkmış ve sen bunu 4 yıl sonra öğrenıyorsun.

4 yıl değil 4 ay.evet onun tarafından da bakıyorum kötü bi durum.ama kader bi yerde.ben bilemezdim ki onun arkadaşı olduğunu?ben de sonradan öğrendim

Böyle bir durumu her erkek kaldıramaz, eski sevgilin arkadaşı kendi kendine aptal saptal gururlar yapıyor kendine durumu yediremiyorlar. Senin erkek arkadaşın da kaldıramamış.
İlişkinizin devamını görmüyorum, sürse bile sana hep tuhaf davranacak, kavga çıkaracak.
Kimse için bu duruma düşmene gerek var mı?
Yok...

ama her şeyiyle bu kadr sevebileceğim uyacağım birini bulabilceğimi düşünmüyorum?

ayrılmanız daha hayırlı olacaktır bence .bir kadının geçmişini yüzüne vuran erkekten adam olmaz.ya ayrılacak yada geçmişi kurcalamayıp sevdiğine sıkı sıkı sarılacak.benim halam evlenmiş ayrılmış sonraki evlendiği kişi bekarmış hiç yüzüne vurmamış hem hatta anlatma boşver benim için şuandan sonrası önemli demiş.

kafam o kdr karışık ki.çünkü karakteri o kdr sağlam ki.ben hayatımda hiç kimseye güvenmediim kadar ona güvendim.bundan önce 5 yıllık bir ilişkim vardı ve defalarca aldatıldım bunda o kdr çok güven huzur hissettim ki anlatamam. aldatma konusunda babama bile güvenmezken ona güvenirim.
1 gün oldu hala aramadı zaten belki de aramaz tekrar barışalım diye?eğer ararsa ya da msj atarsa napayım ne diyeyim??:44:

Başta bu gerçeği gizleyerek hata yapmışsın, bunu 'sen' söylemeliydin ona, arkadaşı değil .. Bu gerçeği söylediğin için onu kaybedeceksen daha hayırlı olurdu senin için.. Arar ya da msj atarsa cvp ver ve oturun konuşun her şeyi anlat ona, tekrar eskisi gibi olabileceğinize inanıyorsanız devam edin ama yoksa zorlamanın bi anlamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…