hımmm tatlım arada guvensızlık varsa yurumuyo maalesef burda bı kız vardı maalesef evlenmeden once yasamıs bazı seylerı sonra bırıyle evlenmıs çocuk ılk basta kabul etmıs sonrasında edememiş bu çokkk uçta bın ornek oldu ama kabullenemıodur sımdı onun da sana aşkım canım demesını elını tutmasını hiç tanımasaymıs sorun etmezdı bence arkadası olduuu için kabullnemıo onunla bişeyler yasadıınızmı kı oyle bıseyden mı suphelenıo acaba :26::26::26:4 aylık bi ilişkim var aslında her şey çok güzel gidiyordu taki benim daha önce onun yakın arkadaşlarından birisiyle sevgili olduğumu öğrenene kadar. benden değil de arkadaşından öğrendi bunu.ondan sonrası ara ara iyi ara ara kötü.aslında beni çok sevdiğine inanıyorum ama o eski adam değil artık.ufacık şeylere sinirleniyo bağırıp çağırıyo bi güvensizlik var aramızda.her seferinde hep bunu yüzüme vuruyor.en son dün akşam bana yine bunu yüzüme vurdu ben de dayanamadım.her şeyim sana batıyo artık ne olursa olsun eskisi gibi olmucaksın dedim.ayrılmak istedim.ne ayrılmak istiyo ne de geçmişi unutabiliyo.ağlaya ağlaya ayrıldık dün.hala aramadı.ama beni çok sevdiğine de inanıyorum.ne yapmalıyım.aradığnda açmalı mıyım?tamamen bitrmeli miyim?ne yapcağımı bilmiyorum yardım edin lütfen:44:
valla canım pek sağlıklı bı ilişkiniz yok maalesef bı kere yalan soylendı dıye hep yalan soylenılecek dıye bısıy yokkı ya dabir kere yalan söylediğim için sonrasında da ne söylersem söyliyeyim yalan sanıyo.mesela arıyo nerdesin diyo evdeyim diyorum.doğru söyle diyo.ki normaldede bakkala gitsem haber veren biriyim ona rağmen bunu söylüyo bana. beni çok sevdiğini de söylüyo.ben de onu çok seviyorum ama hep bi güvensizlik var.bana zaman ver belki yenebilirim diyo ama benim gücüm yok buna.bağırıyo çağırıyo.hakaret derecesine varıyo bazende.ne yapmalıyım szce?:26:
daha önce bana söylemişti benden gizlediğin hiç birşey olmamalı diye.ben de buna rağmen arkadaşının eski sevgilim olduğunu söylemedim.çocukla karşılaşınca çocuk her şeyi anlatmış hatta yalan yanlış bir sürü şey.başta yalan söylediğim için bana inanmıyor.
bir kere yalan söylediğim için sonrasında da ne söylersem söyliyeyim yalan sanıyo.mesela arıyo nerdesin diyo evdeyim diyorum.doğru söyle diyo.ki normaldede bakkala gitsem haber veren biriyim ona rağmen bunu söylüyo bana. beni çok sevdiğini de söylüyo.ben de onu çok seviyorum ama hep bi güvensizlik var.bana zaman ver belki yenebilirim diyo ama benim gücüm yok buna.bağırıyo çağırıyo.hakaret derecesine varıyo bazende.ne yapmalıyım szce?:26:
başta söylemedim onu kaybetmekten korktum. belki çocuk ciddi bi ilşkimiz olduğunu anlayınca bişey söylemez dedim.ama böylesi daha kötü oldu.bunlar olmasaydı şuan nişanlıydı olucaktık
çocuğun sana iftira attığına inanmıyor mu sevgilin
ona mı inanıyor sana mı
.. canım yapabileceğin çok birşey var mı emin olamadım.. sadece eğer çocuk hakkında yalan attıysa onu anlatmaya çalış sevgiline ve bence ona biraz zaman ver
baştan kaybetseydın daha iyi olurdu
şimdi 4 yılın zehir oldu.
onun penceresınden bakmayı dene...
en yakın kız arkadaşınla çıkmış ve sen bunu 4 yıl sonra öğrenıyorsun.
Böyle bir durumu her erkek kaldıramaz, eski sevgilin arkadaşı kendi kendine aptal saptal gururlar yapıyor kendine durumu yediremiyorlar. Senin erkek arkadaşın da kaldıramamış.
İlişkinizin devamını görmüyorum, sürse bile sana hep tuhaf davranacak, kavga çıkaracak.
Kimse için bu duruma düşmene gerek var mı?
Yok...
ayrılmanız daha hayırlı olacaktır bence .bir kadının geçmişini yüzüne vuran erkekten adam olmaz.ya ayrılacak yada geçmişi kurcalamayıp sevdiğine sıkı sıkı sarılacak.benim halam evlenmiş ayrılmış sonraki evlendiği kişi bekarmış hiç yüzüne vurmamış hem hatta anlatma boşver benim için şuandan sonrası önemli demiş.
kafam o kdr karışık ki.çünkü karakteri o kdr sağlam ki.ben hayatımda hiç kimseye güvenmediim kadar ona güvendim.bundan önce 5 yıllık bir ilişkim vardı ve defalarca aldatıldım bunda o kdr çok güven huzur hissettim ki anlatamam. aldatma konusunda babama bile güvenmezken ona güvenirim.
1 gün oldu hala aramadı zaten belki de aramaz tekrar barışalım diye?eğer ararsa ya da msj atarsa napayım ne diyeyim??:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?