gezdik tozduk günümüzü gün ettik falan filan diye anlatmış ve daha bir sürü olur olmaz şey.
Bnmde buna benzer bi durumum oldu.Daha önce sevgili olduğum çocukla şu anki sevgilim aynı sınıftalar.Ama ben daha sevgili olmadan bunu kendisine söylediğim için herhangi bi güvensizlik söz konusu olmadı .Tabiki bi süre aklından çıkmadı sonuçta o çocuklada yüzyüze bakıyo sürekli aklına geldikçe sinir oluyodu ama ilişkimizi etkilemedi şimdiyse konu kapandı gitti.Keşke sende hemen söyleseydin belki farklı olabilirdi .Burda snn hatan snden değilde ondan duyması.o yüzden bence kendini affettirmeye çalışabilirsin tabi eğer seviyosan ve sevildiğine inanıyosan
beni sevdiğinden şüphem yok.ben de onu çok seviyorum.zorlamak ne kdr doğru bilmiyorum.ben arada onu sevdiğimi söyleyen mesajlar atıyorum.bu akşam belki de buluşcaz?ne yapmamı önersiniz?nasıl davranayım?neler söylüyeyim?
öncelikle kendini onun yerine koy.aynı durumda sn olsan ne beklerdin bunları düşün.Sana kırgın ve kızgın olabilir böyle bi durumda sn olsanda o durumda olurdun bence.Bu yüzden ilgini göster onu ne kadar sevdiğinden bahset açık, net ve dürüst ol.Bundan sonra ondan bişey gizlemiyceğini her zaman dürüst olcağını falan söyle.Sen elinden geleni yap sonrada gerisini artık ona bırak.beni sevdiğinden şüphem yok.ben de onu çok seviyorum.zorlamak ne kdr doğru bilmiyorum.ben arada onu sevdiğimi söyleyen mesajlar atıyorum.bu akşam belki de buluşcaz?ne yapmamı önersiniz?nasıl davranayım?neler söylüyeyim?
Bak canım kardeşim, arkadaşım burada dahi anlatamadıkların var senin geçmişe yönelik bu özelin saygı duyarım.
Şimdi erkek arkadaşına eski öylesine çıktığın çocuk neler saydı daha bilinmez net olarak bilemezsin sadece tahmin edersin.
Senin onun yanında yapman gereken öncelik ile dik durman kendini ezdirmemen ve asla ama asla ağlamamandır.
Yine yalana sakın girme bir bir anlat her şeyi çünki zaten biliyor şuan belli şeyleri belki abartı da var içinde ama ona yalın olmazsan eğer daha çok şüphe çekersin. Ben buyum de anlat her şeyi beni kabul edebiliyorsan edersin de küçük düşürme sende insansın senin de hayatın var saygılı olacak. Sen ona bu saygıyı gösteremedin gizledin her şeyi şimdi bunu yapma işte madem bu şansın var iyi kullan.
Açıkcası pek umudum yok kabul edeceğine dair etse de bir yer de kopar bu iş açık net artık sende kabullen gerçeği bu buluşma olumsuz geçerse mesaj vs atma asla.
dün akşam buluştum.ilk başlarda ikimizde ciddi ve soğuktuk.bi yere gittik oturduk.tekrar tekrar konuştuk ben dayanamadım ağladım.elini tuttum.kararlarında o kdr net ki.ama gözlerindeki sevgiyi de görüyorum.evet sana aşığım ama yapamam diyo.sen hayatımda olduğun sürece unutamam olanları diyo.ben de dedim ki sevgimiz bitse ya da bna başka bi ndn söylesen mesela istediğim gibi giyinmiyosun,ailemle anlaşamıyosun vs.ama hiç bi sorun yok.her şeyimiz o kdr uyumlu ki.sadece geçmişte o hayatımda yokken yaptığım hatalardan dolayı yargılamasına anlam veremiyorum.en azından sevgimiz bitene kadr beraber olalım dedim ki?sevgimizin hiç bitmeceğine inanıyorum bilmiyorum aileme ayrıldığımızı söylemişken barıştık diyemem dedi.konuştuk biraz sen bi düşün dedim.o an yanımda olmaktan ne kdr mutlu olduğunun farkındaydım.neyse ben seni anladım deyip arabadan indim.belki görüşürüz yine dedi.ama ben kafamda bitirme kararı aldım.ne msj atıcam.nefacete ne de tweetterde ayrılığımızla üzüldüğümle ilgili acıklı şeyler paylaşmıcamm.sanki hiç yokmuş gibi davranıcam.öncelikle kendini onun yerine koy.aynı durumda sn olsan ne beklerdin bunları düşün.Sana kırgın ve kızgın olabilir böyle bi durumda sn olsanda o durumda olurdun bence.Bu yüzden ilgini göster onu ne kadar sevdiğinden bahset açık, net ve dürüst ol.Bundan sonra ondan bişey gizlemiyceğini her zaman dürüst olcağını falan söyle.Sen elinden geleni yap sonrada gerisini artık ona bırak.
dün akşam buluştum.ilk başlarda ikimizde ciddi ve soğuktuk.bi yere gittik oturduk.tekrar tekrar konuştuk ben dayanamadım ağladım.elini tuttum.kararlarında o kdr net ki.ama gözlerindeki sevgiyi de görüyorum.evet sana aşığım ama yapamam diyo.sen hayatımda olduğun sürece unutamam olanları diyo.ben de dedim ki sevgimiz bitse ya da bna başka bi ndn söylesen mesela istediğim gibi giyinmiyosun,ailemle anlaşamıyosun vs.ama hiç bi sorun yok.her şeyimiz o kdr uyumlu ki.sadece geçmişte o hayatımda yokken yaptığım hatalardan dolayı yargılamasına anlam veremiyorum.en azından sevgimiz bitene kadr beraber olalım dedim ki?sevgimizin hiç bitmeceğine inanıyorum bilmiyorum aileme ayrıldığımızı söylemişken barıştık diyemem dedi.konuştuk biraz sen bi düşün dedim.o an yanımda olmaktan ne kdr mutlu olduğunun farkındaydım.neyse ben seni anladım deyip arabadan indim.belki görüşürüz yine dedi.ama ben kafamda bitirme kararı aldım.ne msj atıcam.nefacete ne de tweetterde ayrılığımızla üzüldüğümle ilgili acıklı şeyler paylaşmıcamm.sanki hiç yokmuş gibi davranıcam.
Yargılaması şundan ona yalan söylemen saklaman eski erkek arkdaşından duyması bunları ki bence böyle daha iyi oldu ileri de evlendiğini ve bunların sonradan patlak verdiğini düşünsene ? Öyle davranmalısın zaten hakkında hayırlısı olsun tatlım
çok teşekkür ederim.bitti artık.sadece kabullenmeye çalışıyorum.çok kolay olmasa gerek.ama hayatıma sil baştan birini almak istemiyorum.böyle giderse asla evlenmicem
Kolay değil ama zaman ve sabır gerekli başka işlere odaklan arkadaşların ile takıl içine kapanma asla. Böyle gitmeyecek zaten hayırlısı değilmiş bu insan demek ki ileri de her şeyi unutturacak biri olur karamsar olma lütfen.
dışarı çıkmayı da çok fazla seven birisi değilim.ama tekrar sil baştan birisine güvenmek inanmak sevmek çok zor olucak.
Yakın arkadaşların ile çıkacaksın canım eve kapanırsan daha kötü olursun. Kusura bakma kızacaksın ama o adam da sana güvenip inandı sende bazı eylemlere girmişsin işler planlandığı gibi gitmemiş. İkiniz adına söylüyorum elbet o güveni verecek inanacağınız insanı bulucaksınız. Bak benim arkadaşım bir erkek yüzünden intihara kalktı ki şükür bişey olmadı zor bir dönem geçirdi şimdi nişanlı ve çok mutlu yaza düğün var anladın mı ? Pozitif ol kafanda kurup kurup kendine işkence yapma. Sende dürüst ol açık oyna her zaman kabul etmeyene de tekmeyi bas güçlü ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?