meğer evlenmek istediğim adamın yakın arkadaşı eski sevgilimmiş.ne yapmalıyım?

bi an eskisi gibi olabileceğimizi düşünüyorum ama öyle bi an oluyo ki yok ya olmucak asla unutmucak diyorum.1 gün geçti aramadı hala.aramıcak herhalde

canım arada bi kere güven sarsılmış erkeklerin bu tür şeyleri toparlaması daha zor... eğer sadece sorun onun arkadaşıyla çıkmak olsa atlatılabilirdi.. ancak bu çok önemli ve sen ondan gizlemişsin. işte bu büyük bir hata olmuş...ki o da yalan yanlış şeyler anlatmış.. ne kadar da karaktersizce bir davranış bu. ne gibi şeyler anlattı ki ? yani çok kızacağı türden mi ??
:26::26:

En başta ben buyum dedin mi erkek arkadaşına sana sorduğun da ve yine yalanın vs. olmasın dediğinde açıkladın mı arkadaşınla da sevgiliydim diye ? Tabi ki hayır. En başta açık olacaktın onunda nabzını yoklayacaktın seni kaldırabilecek yapıdaysa devam edecektin.

Eski erkek arkadaşının önceki diye belirttiğin hayatı anlatmasını geçtim arada artık güvensizlik var çok yıpranırsınız ikinizde yürümez bitmesi hayrınıza olmuş.

kaybetmemek için yalan söyledim şimdi her şey daha da kötü oldu.her an her saniye aklımda.elim hep telefonda.o kdr moralim nozuk ki elim ayağım titriyo. aklımı toparlayamıyorum.2 kez ocağı açık unuttum. sürekli yanlışlıkla elimden kayıp bir şeyler kırılıyo.nasıl atlatıcam bu durumu?ne yapmalıyım sizce?

çok zor günler seni bekliyor gibi

Yalanın ömrü vardır inanıyorum buna seninki de öyle olmuş hiç aklında yoktu belkide nereden öğrenecek dedin ama keşke bu tarz bir yaşantın olduğunu onun yaşam biçimini anladığın an söyleyip tepkisini ölçebilseydin. Bu daha iyiydi senin için seni kaldıramayacak adamı yalanla elinde tutsan ne olacak tutmasan ne olacak ?

Şimdi gel de anlat anlata bilirsen kendini onların kafa farklı çalışıyor zaten duyduklarının dışında kesin bide böyle olmuştur diye kurup kurup duruyordur.

Yapacağın belli unutacaksın o erkeğin gelmesi çok zor gelse de yıpranırsın çünki hep baskı kuracak şüphe duyacak senden. Bu sana tecrübe olsun artık daha dikkatli adım atarsın. Önüne bak sabır ve zamana ihtiyacın var arkadaşların ile vakit geçir bir hobi edin duygusal müziklerden uzak dur.

Al karşına içinden geçen ne varsa anlat, neden yalan söylediğini de. Bütün gerçekleri anlat.
Onu ne kadar çok sevdiğini de. Her şeye rağmen sana güvenecekse bir şans daha verin. Yoksa böyle olmaz.

Başta sevgilinin saçma davrandığını söyleyecektim, bilmediğin için söylemedin sandım ama biliyormuşsun. Keşke söyleseymişsin. Uzak olsa neyse de yakın arkadaşı demişsin. Bu yüzden güvenmemesi doğal ama yine güven problemi ikinizin isteğiyle aşılabilir bir şey...

Al karşına içinden geçen ne varsa anlat, neden yalan söylediğini de. Bütün gerçekleri anlat.
Onu ne kadar çok sevdiğini de. Her şeye rağmen sana güvenecekse bir şans daha verin. Yoksa böyle olmaz.

alıp karşıma defalarca konuştum başta tamam diyo.beraberken yan yanayken güzel ayrılınca değişiyo.akşam dayanamayıp aradım.dışarıdaymış hem de benim beraberken gitme dedğim bi yerde.ben de hemen msj yazdım.ben burda üzülüp ağlarken sen gününü gün ediyosun.ayrılır ayrılmaz kendini dışarıya atmışsın.seni hiç tanımamışım yazdım.cwp atmadı.

Ben ayrılık lafını kolay kolay kullanmam ama sana ayrılmanı önermek zorundayım.
Eskiden beraber oldugun kişi geliyor sana iftira atıyor ve senin şu an güvendiğin sevdiğin belki de evlilik hayali kurduğun erkek buna müsade ediyor.
Diyelim ki iftira atmadı ne söylediyse gerçek ama bu seferde seni geçmişinle yargılamış oluyor.
Ama iki durumun da ortak sonucu beraber oldugun kişinin sana ve ilişkisine sahip çıkmaması.
Verdiğin kadar değer görmüyorsun, belki de bu bir işarettir.

Son düzenleme:

dün buluştuk ve konuştuk.o zaten kafasında kesin bi karar vermiş ve asla geri dönmem kararımdan diyo.gözlerim şişti ağlamaktan.en azından son görüşmemiz iyi olsun dedim.sarıldım.öptüm.beni deli gibi sevdiğinden eminim.ama bitti artık.evime kadar bıraktı akşam hakkını helal et dedim.oda helal olsun dedi.ben de hakkımı helal ettim.öyle bi sarıldı ki bana bırakmak istemiyomuş gibi.ağlıyodu sarılırken.seni seviyorum deyip indim arabadan ve bitti her şey. o kdr kötüyüm ki gece yarım saatte bir uyandım.en kolay nasıl atlatırım bu durumu?bana akıl verin lütfen.

Benim anlamadığım diğer eski sevgiliyle çıkarken arkadaşlarıyla hiç tanışmadın mı?
Yakın arkadaşlarmış ya hani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…