Meger evliymis!

Gerçekten film gibi yani...
Nasıl cesaret ettiniz evine gitmeye...
Valla çok geçmiş olsun ucuz kurtulmussunuz

Sonunu okudum ben şok ben iptal. Eşin ne diyo. Konu açsana kıııızzz
Valla eşim zaten biliyodu, bizim ilk görüştüğümüz zamanlarda (arkadaşça) erkeklere karşı bi tiksinme, bi iğrenme, bi nefret etme herşey vardı bende olay cereyan edeli 7-8 ay geçmişti daha kendimi toparlayamamıştım.. Sonra eşim de nedeninin bu olaylar olduğunu biliyodu işte.. O kişi beni arayıp mesaj fln attıkça da sinir oluyodu.. Bi gün açtı telefonumu dakikalarca küfürleştiler,kavga etmek için gitmek üzereydi ki bi aile büyüğümüz olaya müdahale etti.. Gitmedi.. Sonrasında da mesajlara falan aldırmamaya başladık.. Utanmadan hala mesaj etıyo bayram kutlaması falan yüzsüz ahlaksız.. Biz de tepkisiziz artık napalım alıştık böyle bi sapıkla yaşamaya..

Gerçekten sapık ya ne denir başka bilemedim

Gerçekten film gibi yani...
Nasıl cesaret ettiniz evine gitmeye...
Valla çok geçmiş olsun ucuz kurtulmussunuz
Aynen gerçekten ucuzu buysa pahalısını Allah kimseye yaşatmasın! Ben onun eşiyle buluşmadan önce kuzenim ve 3 arkadaşım da benle birlikte buluşucağımız kafeye gelip yan masada oturdular beni tanımıyolar gibi.. Sonuçta kadını tanımıyodum öldürür mü döver mi söver mi kendime garantiye almalıydım.. Sonrasında da onlar da gizlice benle birlikte gelip evin yakınında beklediler.. Herhangi bi durumda polisi falan aramak müdahil olmak açısından..

Bu nasıl bişey aklım almadi. Kendi neyse de arkadaşları da askerdekiler de en az onun kadar şerefsizmis çok cok geçmiş olsun.
Kesinlikle verilmiş sadakat varmış. Bu yalanda emegi gecen herkese Allah huzur yüzü göstermesin.

Bence adamin eşine söyle

Adama ş. ..siz olduğunu söyleyen bir mesaj atıp, engelleyin. . Icinizde ne varsa yazın ona ve kendi kızı varsa inşallah aynısını yaşamasını hemde buna şahit olmasını dileyin. Ama kendi adınızla değil başka isimle yada sifatla hesap açın ekleyin mesaj atinki diğer kutusuna düşmeden okusun. Okuyunca hesabı kapatın, birde arar sorar rahatsız eder diye sözleriniz hakaret dozunu iyi ayarlayın. Ararsan eşine söylerim vs.. deyin. Kısacası beni yakarsan ben seni daha fena yakarım a çevirin.

Ne kadar kötü temenniler bunlar, üstelik olayla uzaktan yakından alakası olmayan bir can için

Ben olsam eşine mesaj atmazdım her kadın aa sağol arkadaşım eşimden boşanıyorum hemen demiyor malesef. Bence hazır facesini bulmuşken adama mesaj atın; resminizi gönderin altınada beni sevdiğini istemeye geleceğeni söyleyecek kadar pişkin biriymişsin, evli olduğunu saklayacak kadar gurursuzmuşsun... senin yapmadığını yapıyor ve eşine çocuklarına saygımdan susuyorum, ben olsam karşıma bir daha çıkmazdım, seni allaha havale ediyorum yaşattıklarını yaşamadan ölmezsin yazar gönderirdim.
Eşi görürse burdan görsün evli olduğunu bilmediğini anlasın ve onları ayırmaya çalışan yalan söleyen biri olmadığına inansın diye eşine göndermeyerek.

ya bu erkekler neler yapıyor ya? kimseye güvenilmeyecek mi? inanın ben de aldatıldım ve artık erkeklere güvenemiyorum. sevgileri ya da eşleriyle mutluluk pozları veriyorlar ama bir de arkadan iş çeviriyorlar...asla yapmaz diyemiyorum artık bir erkek için.

Bugün sana yalan söyler yarında başka bir kıza evde onu bekleyen kadın yine aldatılır bence bir şekilde eşinin haberi olsun

Ara yuvasını yık istersen? Olur mu? Yanlış anlama bende ihanet yüzünden boşandım, hemde 1 aylık bebekle yapayalnız bırakıldım.

Yapman gereken basit, Allah'a havale edip yoluna devam etmek. Ah öyle keskindir ki emin ol yerde kalmaz.

Teşekkür ederim arkadaşım, Amin inşallah herkes ettiğinin karşılığını bulsun bu hayatta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…